Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Návykovost

Lukáš P. 25.5.2016

Dobrý den S kamarádem jsme začali pravidelně šňupat hroznový cukr. Chtěl bych se proto zeptat jestli je to nějak zdravý nebezpečné nebo ne. Je mi 13 let. Zkoušeli jsme i cukr, kakao a kávu. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Vůbec takto neexperimentujte. To víte, že je to nebezpečné. Kakao a káva vám zapráší sliznice, podráždí a může vzniknout zánět, i hodně těžký, ani cukr není určen ke šňupání, navíc je tam i riziko psychické závislosti. Hned tuto činnost ukončete.

Související dotazy

Neurol vs.zolpinox
Zdravím, ještě mám na vás poslední dotaz jaký je teda...
Nespavost a nevolnost
Dobrý den,nevim zdali mne poradite,ale zkusim to.V...
SEROXAT
Dobrý den, ráda bych se zeptala na návykovost SEROXATU...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Návštěva odborného lékaře bez příchodu k praktickému lékaři

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, jestli vadí, když navštívím odborného lákaře...

Návšteva prostitutky

navštivil som prostitutku, k sexualnemu styku nedošlo, ale ja som jej strčil...

Návštěva u gynekologa

Dobrý den, dnes jsem poprvé navštívila gynekologa a zarazilo mě pár věcí. Mám...

Návštěva u lékaře

Dobrý den mohu se zeptat v klikati letech můžu sama k doktorovi? Třeba na ušní,...

Návštěva u psychiatra

Ještě jednou děkuju za kamarádku- lepší se!!! a nakonec jsem si troufla ivušce...

Návštěva u urologa

Dobrý den, mám problém s tím, že trpím na záněty močového měchýře. Po měsíčních...

Návštěva urologa?

Dobrý den mám celkem tři problémy jsem muž 20 let první z problémú by byla moje...

Návyk na Dexamethazon mast

Dobrý den. Před 35-ti lety mi poprvé naordinovala kožní lékařka Dexamethazon...

Návyk na Gabron retard 100

Mám pokoročilou arthrozu a polyneuropatii, jejíž původ se nepodařiilo zjistit....

Návyk na tramal

Dobrý den, Asi 6 měsíců užívám tramal retard kapky-4x40 kapek každý den,kvůli...

Návyky špatného dýchání

Dobrý den, obracím se na Vás s neobvyklým dotazem. Mám poslední půl roku zažitý...

Navyseni davky

dobry den, pred mesicem jsem zacala uzivat Setralin 50mg na PP s Agorafobii....

Navýšení dávky Euthyroxu v těhotenství

Dobrý den, pisala som dotaz ohladne tehotenstva, cca 7 tyzden a zvyseneho TSH....

Navýšení dávky hormonů EUTHYROX

Dobrý den, chtěla bych se prosím jen informativně zeptat, léčím se na subklinickou...

Navýšení dávky v těhotenství

Dobrý den, beru euthyrox 50, do dnešního dne jsem brala půl tablety. Dnes...

Navýšení dávky železa

Dobrý den, jak se zvyšuje můj strach, aby měsíčky nepřišly dřív (školní stres...

Navýšení testosteronu v těle

Dobrý den, měl bych takový dotaz... Je mi 20 let a hlavním důvodem, proč bych...

Naxyl

Dobry den. U lekare mi dali na bakterialni zanet pochvy(svedeni, paleni) naxyl....

Naxyl a ovlivnění antikoncepce


Naxyl na podrážděnou kůži?

Dobrý den, před pár dny se mi na hrázi zduřila kůže (nevím jak to popsat, vypadá...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dlouhodobý kašel a večerní chrapot

Dobrý den, Mému přítelovi je 40 let a už má skoro 4 měsíce kašel, většinou...

Brnění končetin


PSA

PSA mám 100 jinak jsem celkem v pohodě

Trvající únava a nervové obtíže


Radikulopatie, léčba

Dobrý den, jsem sledována na neurologii pro dg. lumbalgii s radikální iritací,...

Častá únava, dušnost, bolest svalů a kloubů

Dobrý den. Vážený pane doktore, dovoluji si se na Vás obrátit touto cestou s...

MUDr. Bohumír Chadim

Odborný zubní lékař ortodontista

MUDr. Zuzana Kuchařová

Všeobecné lékařství pro dospělé

Muzu byt tehotna?

Dobry den. Chtela bych se zeptat. Od patku 23.1.2015 jsem po 5 letech prestala...

Naražená čelist


Výtok z penisu při vzrušení


Sudeckův syndrom

Dobrý den pane doktore. Po reoperaci tenisového lokte, jsem měl 3 týdny sádrovou...

Játra


Bulka v prsu


Popis MRI mozku

Dobrý den, co prosím znamená nález z magnetické rezonance hlavy viz příloha?...

MUDr. Daniela Šustrová

Revmatologická ambulance

Bolesti břicha/podbříšku a občasné průjmy

Bolesti břicha/podbříšku a občasné průjmy Dobrý večer, již delší dobu mě...

Zvětšené tvrdé uzliny pod uchem


Pupínky kůže varlat a penisu


Hodláte to típnout? Čtyři kroky, které jsou pro úspěch naprosto zásadní

Nikotin je jedna z nejvíce škodlivých a nejdostupnějších legálních drog. Vzniká...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×