Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nemoc v 5 týdnu těhotenství

Denisa . 20.7.2016

Chtěla bych se zeptat zda v 5 tydnu tehotenstvi mohu pri nemoci (bolest v krku,ryma,horecka,slabost) si vzit paralen nebo modafen? Ma obvodni lekarka ma dlouhou dovolenou a ja nemam kam jinam jit. A nevim zda jsou leky v tehotenstvi vhodne ci ne. Dekuji za odpoved

Odpovídá:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den, nejbezpečnějším a dobře účinným analgetikem v těhotenství je paracetamol (Paralen), který lze použít v celém průběhu gravidity. S pozdravem Jana Harnová

Související dotazy

Puchýřky na bradavce
Dobrý den Má přítelkyně ma takové puchýřky na bradavkach.Viz...
5. a 6. nemoc v těhotenství
Dobrý den, v posledních dnech jsem byla několikrát...
Těhotenství
Dobrý den, včera 29.5.2017 jsem byla na 1. prohlídce...
5. nemoc u dětí
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat na informace ohledně...
Bechtěreovova nemoc a těhotenství
dobry den. je mi 22 let a diagnostikovaly mi bechtererovu...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nemoc sestry

Můj dotaz je velmi specifický, týká se mé sestry (60), je psychicky nemocná...

Nemoc sítnice

Přeji Dobrý den, Měl bych na Vás dotaz co si o tom myslíte. Můj problém se...

Nemoc sklivce

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Již před nějakou dobou jsem si všiml skvrnek...

Nemoc střeva x gynekologie?

dobrý den, jsem sice velmi obézní pacientka,nicméně hodně pohyblivá,pracuji...

Nemoc syringohydromelie

Dobrý den, mám dotaz ohledně nemoci syringohydromelie v oblasti c6 a c7.Dá se...

Nemoc štítné žlázy

Dobrý den, podle posledních výsledků mi byla zjištěna hodnota TSH 24,790, T3...

Nemoc štítné žlázy

Dobrý den, je při takových to hodnotách štítné žlázy v pořádku dávkování 100letroxu?...

Nemoc štítné žlázy

Dobrý den po porodu mi zjistili z ultrazvuku zánět štítné žlázy. Krevní odběry...

Nemoc ŠŽ

Dobrý večer ultrazvukove vyšetření štítné žlázy jsem měla dmv pořádku žádný...

Nemoc ústa ruce nohy

Dobrý den, chtěla jsem Vás požádat o radu. Včera synovi (4roky) zjistili nemoc...

Nemoc v těhotenství

Dobrý den, jsem v 15tt po umělém oplodnění. Hrozně jsem se bála chřipky a viróz,...

Nemoc v těhotenství

Dobrý den, pane doktore, jsem v 11tt (dle poslední kontroly vše v pořádku)...

Nemoc v tehotenstvi

Dobry den jsem v 16.tt tehotenstvi a moje dcerka ma uz tyden nemoc zvanou usta,ruka,noha....

Nemoc z Chorvatska

Dobrý den je mi 20let, je to dva roky, co jsme byli s rodinou na dovolené. Jezdíme...

Nemoc z neci krve

Před 2dny jsem byla na večírku s jedním kamarádem, během večera se o neco rizl...

Nemoc z povolání


Nemoc z povolání

Dobrý den,15.6.2017 jsem byl na operaci vyhrezle ploténky,jak jsem četl na internetu...

Nemoc z povolani

Dobry den.Pred tydnem me bylo na plicnim diagnost.astma.Pracuju v automobilovem...

Nemoc z povolání

Dobrý den, lze posuzovat léčbu deprese jako nemoc z povolání,když jsem se zhroutila...

Nemoc z povolani

mohu si zazadat o nemoc z povolani s diag. m511 dekuji za odpoved.

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hemangiomy


Zácpa

Dobrý den, mám velké potíže se střevní zácpou. Samozřejmě jsou mi známy a snažím...

Když se alergie zkříží aneb Ovoce a pyly jsou nebezpečná kombinace


Bolesti v oblasti trojúhelníku


Bolest hlavy, těla, malátnost, únava

Již 10 let trpím stěhovavými bolestmi těla, převážně levé pol. hlavy a levé...

Helikobakterie


Vláknina v jídelníčku? Při střevních zánětech se jí raději vyhýbejte

Pro naše zdraví je důležitá strava bohatá na vlákninu. Toto však neplatí, pokud...

Bolest pod levou klíční kostí hned vedle ramene


Suché červené občas svědící fleky na kůži

Dobrý den, již nějaký týden mě trápí suché červené a občas svědící fleky na...

Zarudlá předkožka

Dobrý den, mám zarudlou předkožku v oblasti žaludu. Občas to pálí ale někdy...

Bolesti břicha a hlavy, pásový opar u dítěte

Co mám dělat mám velyké bolesti břicha a hlavy někdy plivám krev z ust mám nafoukané...

Trombóza kvůli antikoncepci? Velmi ojedinělá

Média se v současnosti plní zprávami o tom, že hormonální antikoncepce způsobuje...

Koxartroza


Nemoc z povolání

Dobrý den, lze posuzovat léčbu deprese jako nemoc z povolání,když jsem se zhroutila...

Předčasná ejakulace

Dobrý den, je mi 18 let a mám velký problém se kterým si nevím rady. Je to moje...

Cholecystolithiasa


Jak "léčit" dysplazii patellae

Byla mi dg.dysplazie patellae bilater,jelikoz jsem se celkem dost ted chytl...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×