Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nitroděložní tělísko

Antikoncepce Petra . 18.5.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, mám zavedené nehormonální nitroděložní tělísko (měď+zlatp), ale kvůli vysokým dávkám kortikoidů je snížena jeho účinnost, chtěla jsem se zeptat, zda je možné při zavedeném tělísku použít jako doplňkovou antikocepci pharmatex globule? Nevylučují se tyto dvě metody nějak? Předem děkuji za odpověď,s pozdravem Světlá.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, můžete, nijak se to neovlivňuje.

Související dotazy

Nitroděložní tělísko
Dobrý den, dnes mi bylo zavedeno nitroděložní tělísko...
Nitroděložní tělísko
Dobry den chtěla bych se zeptat kdyz jdu na klasickou...
Nitroděložní tělísko
Chtěla jsem se zeptat, jestli je možné používat tampony,...
Nitroděložní tělísko
Dobrý den, je mi 22 let a před dvěma měsíci jsem...
Nitroděložní tělísko
Dobry den, ted mam druhe nitrodelozni telisko. Pri...
Nitroděložní tělísko
Dobrý den. Mám už přes osm měsíců zavedené nitroděložní...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nitrodelozni telisko

Dobry den.Jiz skoro mesic mam zavedene nehormonalni telisko.Od te doby stale...

Nitrodelozni telisko

Dobry den, pred 14 dny jsem si nechala zavest telisko. Nejprve jsem ty dratky...

Nitrodelozni telisko jaydess

Dobry den,je mi 19 let a 27.5.2014 jsem si nechala zavest nitrodelozni telisko...

Nitrodelozni tesisko+sex+ockovani delozniho cipku

Dobry den chtel bych se optat jak to budeme s partnerkou mit necha li se naockovat...

Nitroděložn tělísko

Dobrý den, je možné,aby mi nehormonalni tělísko vypadlo bez toho,abych si toho...

Nitroděložné tělístko

Dibrý den,mám zavedené tělísko a ted mám první menstuaci. a chci se zeptat,jeslti...

Nitroděložné tělístko

Dibrý den,mám už měsíc tělíst a jsem už po prvních měsíčkách.ty mi skončily....

Nitroděložné tělístko.

Dobrý den,mám dotaz,mám necelý měs. nitrodělžné tělístko genefix,ted jsem dostala...

Nitroděložní antikoncepce Miréna

Dobrý večer.Více než 5 let mám nitroděložní tělísko "Dana",nyní mi gynekolog...

Nitroděložní tělíska

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Je mi 17 a druhým rokem beru antikoncepci...

Nitroděložní tělísko

Dobrý den, nechala jsem si po porodu cs. dát IUD multiload Cu 375. Nyní ho mám...

Nitroděložní tělísko

Dobrý den, jsem druhý den po zavedení nitroděložního tělíska Jaydess. Zavedení...

Nitroděložní tělísko

Dobrý den, v pondělí jsem byla na kontrole po šestinedělí, chtěla bych zavést...

Nitroděložní tělísko

Dobrý den,pokud mám zavedenou mirenu a chtěla bych podstoupit klasickou operaci...

Nitroděložní tělísko

Dobrý den, je mi 40 roků a jsem po masivní plicní embolii. Mám autoimunitní...

Nitroděložní tělísko

Dobrý den, předevčírem jsem zde psala dotaz ohledně čípků Pharmatex. Pan doktor...

Nitroděložní tělísko

Dobrý den pane doktore. Chtěla bych se zeptat: Mám zavedené nitroděložní tělísko...

Nitroděložní tělísko

Prosím o radu. Mám méně než rok zavedeno tělisko,bohužel jsem zjistila podle...

Nitroděložní tělísko

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na internetu jsem uz četla mnoho o nitroděložním...

Nitroděložní tělísko

Dobrý den, mám dotaz, zda může nitroděložní tělísko Mirena ovlivnit a rozhodit...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×