Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nos

Kosmetika Jirka . 28.6.2012

Dobrý den p. doktorko. Je nějak nebezpečné vytrhování nosních chloupků nebo vymačkávání uhrů z nosu? Slyšel jsem, že nos je na tyto věci nebezpečný a můžou pak vznikat problémy, v krajním případě rakovina. Řekl bych že jde o mýtus, ale rád bych názor lékaře. Děkuji Vám.

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Pokud se na kůži nosu a jeho okolí objeví větší zánět, je teoreticky možný přestup zánětu a infekce žilními splavy až do oblasti mozkových obalů a vznik meningoencefalitidy. Ale samotné vytrhávání chloupků nebo vymačkávání komedonů nebezpečné není.

Související dotazy

Krusta v nose
Dobrý den, mám zelený krusty v nosu. Každé ráno si...
Polyp v nose
Dobrý den chtěla bych se prosím zeptat.. včera se mi...
Pupínky v nose
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Udělali se mi...
Zlomený nos
Dobrý den, dnes sem nešikovně narazil nosem o auto,...
Zlomený nos?
DObrý den, o víkendu mě nešťastnou náhodou někdo při...
Recidivující rhonosinusitidy, "ucpaný nos"
Dobrý den, obracím se na vás s takovým problémem. Celkove...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Noretisteron

Dobrý den, doktorka mi předepsala Norethisteron protože jsem to 2 měsíce nedostala...

Norma štítné žlázy

Dobrý den,byla jsem na diagnostice štítné žlázy a hodnoty mám SsTSH 5,193.FT4...

Norma TSH u dítěte

Dobrý den, při návštěvě alergologie mi bylo sděleno, že 5,5 letý syn má TSH...

Normální hladina tlaku

Dobrý deň.Chcem sa spýtať mám 33 rokov a 49kgtlak mávam 99/60 alebo 110/79..ráno...

Normální hodnoty TSH, fT4, AnTPO, An TGI .....

Pěkný den paní doktorko, můžete mně prosím informovat o normálních hodnotách...

Normální hodnoty tlaku a pulsu u dětí

prosim jaky je normalni tlak a puls u 5l holčičky naměřili jsme ji nahodne puls...

Normální tlak krve

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kolik má být normální tlak. Měřil jsem si ho...

Normální život po operaci tříselné kýly

Absolvoval jsem klasickou operaci triselne kyly v zahranici.Jelikoz sportuji,...

Normotenze

Můj krevní tlak je 135 mm Hg. Jedná se o systolický tlak. Diastolický tlak mi...

Northwalking

Vazeny pane doktore, rad bych znal Vas nazor na oporu chuze , tzv.northwalking,...

Nos

neustále se mi "zalepuje" ucpává nos na vnitřních stěnách . Je to velice otravné....

Nos

Občas mě bolí nos a boli na dotik špička Nosu s červená nemůžu ani strkat co...

Nos

Zdravim. Uz dlhsie mam vnose krvavu chrastu, nos je citlivy na dotyk. Ide o...

Nos

Dobry den, v priebehu 8 rokov mi bolo asi 3x robeny RTG prinosovych dutin, vzdy...

Nos

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné jít na plastiku s takovýmto...

Nos

Dobrý den, je mi 15 let. Asi od 12 let jsem si všimla že mám křivý nos a postupne...

Nos

Dobrý den,mam takovy problem jiz sem snim byla na ORL ale nic mi nerekli,spatne...

Nos

Dobry den, mam tyden vytrzeny zub (sedmicku vlevo nahore) a od te doby mam...

Nos

Dobrý den mám dlouhodobý problém s ucpáním nosu. Někdy je průchodnost lepší...

Nos

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Mám rýmu, která už odeznívá a když smrkám...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poraneni hlezna


Stav po akne


Nízký počet trombocytů v krvi a fialové fleky po kůži


Svědění vaginy


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Tachykardie a slabost


E coli


Permanentní močový katétr


Kolonoskopie zachraňuje životy. To už ví i kreslíř Petr Urban


Bolest varlete


MUDr. Zdeněk Popelka

Ordinace specialisty - interna, nefrologie

MUDr. Markéta Krejčová

Ordinace PL pro dospělé

Bíle pupínky na penisu


Jak správně ošetřit puchýř


Ublinkávání


MUDr. Miloslav Parolek

Ordinace PL pro dospělé

Streptokoková angína nosičství


Globule Natrii tetraboratis globulus 0,70 - Ky, 10 kusů a sex


MUDr. Jana Kupková

Ordinace PL pro děti a dorost

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×