Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Obava z nádoru varlat

Michal . 24.9.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, pane doktore. Mám dotaz - vím že je normální, když je jedno varle o něco větší než druhé a jedno z nich je vždy níže než to druhé. Je však v pořádku, pokud právě to větší varle mám výš? Dočetl jsem se že větší je většinou níže. Bohužel už tak usilovně přemýšlím, které varle jsem měl vždy větší a které menší, že už si nejsem schopný to vybavit a bojím se že mé pravé varle se o něco zvětšilo, ale nejsem ji jistý, jestli to právě není to které bylo větší vždy... Žádné hrbolky ani zatvrdnutí ani změnu konzistence nepociťuji. Pokud by se jednalo o nádor, bylo by pravděpodobné, že bych nahmatal i nějaké zatvrdnutí nebo změnu tvaru atd? Moc Vám děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, nádor se projeví hlavně změnou tvaru a konzistence. Podle popisu mi to nepřijde nijak podezřelé.

Související dotazy

Obavy, obavy...
Mám na levém varleti delší žílu o průměru asi 1 až...
Dědičnost nádorů na mozku
Dobrý den, můj dotaz se týká nádoru mozku. V naší rodině,...
Bulka na varleti
Dobrý den, obracím se na vás s tím, že mě dnes trochu...
Obava o varle
Dobrý den, už je to poměrně hodně dávno asi třičtvrtě...
Bulka na varleti
Dobrý den, mám na levém varleti malou tvrdou bulku...
Bulka na varleti
Dobrý den , před 2 dny jsem si prohmátnul varlata a...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obava z infekce


Obava z kapavky

Dobrý den, obávám se kapavky. Měl jsem rizikový styk počátkem prosince 2011....

Obava z kapavky

Dobry den mel jsem pred 9 dny nechraneny oralni sex (ja pouze zene) . Chci se...

Obava z kondomu?

Dobrý den, mám nového přítele, teprve se sexuálně sžíváme a objevil se problém. Jde...

Obava z leukémie


Obava z leukemie


Obava z listerie


Obava z maligního melanomu


Obava z možného infarktu

Dobry den, mam uz asi dva mesice bolest mezi lopatkami spis k leve strane a...

Obava z nádoru kůže u mladistvého

Dobrý den před cca měsícem jsem si strhnul výrustek který připomínal roh. a...

Obava z nakazy

Dobry den. Navstivil jsem eroticke masaze. Nedoslo k pohlavnimu styku ani k...

Obava z nákazy od psa

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaká je možnost že by jsem se mohla nakazit...

Obava z nakažení HIV

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu být nakažena virem HIV a neprojeví...

Obava z nakažení virem HIV

Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu. Možná mám zbytečné obavy, ale přesto...

Obava z nemoci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co mám dělat. Beru antikoncepci už asi rok...

Obava z neuritidy optiku

Dobrý den ... vopred pisem ze som medicka a obcas veci co sa ucíme vstahujem...

Obava z otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné otěhotnět když jsme měli nechráněný...

Obava z otěhotnění

Dobrý den pane doktore, je mi 16 let asi před týdnem jsem poprvé spala se svým...

Obava z otěhotnění

Dobry den, zvracela jsem den,kdyz jsem 14.tou tabletku z platicka, asi hodinu...

Obava z otěhotnění

Dobrý den. Přítelkyně si včera večer zapomněla vzít antikoncepci (Užívá Lindynette...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×