Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Obava z nádoru kůže u mladistvého

Kožní obtíže Pavel 20.7.2017 redakce uLékaře

Dobrý den před cca měsícem jsem si strhnul výrustek který připomínal roh. a ted se mi začali po celém tělě objevovat červené pupínky ktere nesvědí a po cca 3-4 dnech zmizí mám starách aby se nejednalo o Spinaliom četl jsem na jedené stránce (http://www.vylecime.cz/kozni-nadory-jak-je-poznat-a-na-co-si-davat-pozor) že u tohoto typu nádoru se mohou objevovat metastázy nevím jak toto vypadá ale asi již  jednou nebo dvakrát se mi na kůži objevili červené skvnrnky které také po nějake podobné době jako ty pupínky zmizí. Přiložím sem některé obrázky těch pupínku které jsem na fotil na svém těle. Ještě jsem se chtěl zeptat u spodního rtu se mi také objevil ten červený pupínek je ale menší a bojím se že by se mohlo jednat o spinocelulární karcinom. Možná že ty červené pupínky jsou jen akné (protože jsem ted v pubertě) ještě sem dám fotku toho výrustku který jsem si strhnul vypadal nějak takhle akorát nebyl zhnisaný ale vypadal uplně normálně na jedné stránce(https://www.novinky.cz/zena/zdravi/302878-varovne-signaly-jez-mohou-vcas-upozornit-na-rakovinu-kuze.html) jsem se dočetl že při rakovině kuže to muže být nador na kuži předem děkuji za odpověd.

Odpovídá:

MUDr. Daniela Obrová


Dobrý den, již jsem Vám na stejný dotaz odpovídala, metastázy nezmizí, pokud nejsou operačně odstraněný, Vám pupínky mizí. Dále se meta neprojevují jako červené pupínky. Fotky bohužel nebyly přiloženy k tomuto dotazu, abych Vám mohla říci, jestli se jedná o akné. Ale vzhledem k Vašemu věku bych určitě nepomýšlela jako na první variantu na karcinom kůže. Doporučuji zaslat foto nebo vyšetření u kožního lékaře, který doporučí i vhodnou terapii. S pozdravem.

Související dotazy

Dědičnost nádorů na mozku
Dobrý den, můj dotaz se týká nádoru mozku. V naší rodině,...
Bolesti žaludku a obava z nádoru žaludku
Dobrý den.Před 5 lety mi byla provedena gastroskopie...
Obavy z nádoru
Dobrý den,v červnu jsem měl chřipku a měl jsem zvýšené...
Obavy, obavy...
Mám na levém varleti delší žílu o průměru asi 1 až...
Krvácení z nádoru
Dobrý den, tatínek má zhoubný nýádor v uchu, podstoupil...
Amyloidóza kůže
Dobrý den, před pár lety se mi na kůži na nohou...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obava z kapavky

Dobry den mel jsem pred 9 dny nechraneny oralni sex (ja pouze zene) . Chci se...

Obava z koloskopie

Dobrý den, při preventivní kontrole mi lékař sdělil, že mi vyšel lehce pozitivní...

Obava z kondomu?

Dobrý den, mám nového přítele, teprve se sexuálně sžíváme a objevil se problém. Jde...

Obava z leukémie


Obava z leukemie


Obava z listerie


Obava z maligního melanomu


Obava z možné infekce dítěte

Dobry den. Chci se zeptat. Dnes jsem synkovi 4 mes. Strihala nehty. Pak jsem...

Obava z možného infarktu

Dobry den, mam uz asi dva mesice bolest mezi lopatkami spis k leve strane a...

Obava z nádorového onemocnění

Dobrý den, chci se zeptat, zda nevíte co by to mohlo být(viz. foto). Je mi...

Obava z nádoru varlat

Dobrý den, pane doktore. Mám dotaz - vím že je normální, když je jedno varle...

Obava z nakazy

Dobry den. Navstivil jsem eroticke masaze. Nedoslo k pohlavnimu styku ani k...

Obava z nákazy meningokokem

Dobrý den, vím, že máte spousty dotazů,ale jedná o velmi akutní problém. Moc...

Obava z nákazy od psa

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaká je možnost že by jsem se mohla nakazit...

Obava z nakažení HIV

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu být nakažena virem HIV a neprojeví...

Obava z nakažení virem HIV

Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu. Možná mám zbytečné obavy, ale přesto...

Obava z narkózy

Dobrý den, mé babičce (71 let) sdělila gynekoložka, že má sliznici 9mm a že...

Obava z nemoci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co mám dělat. Beru antikoncepci už asi rok...

Obava z neuritidy optiku

Dobrý den ... vopred pisem ze som medicka a obcas veci co sa ucíme vstahujem...

Obava z otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné otěhotnět když jsme měli nechráněný...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Prasklý meniskus

Dobrý den, cca před pul rokem jsem byl na plastice vazu a zašití menisku, najednou...

Pupeční kýla

Závodní lékařka mi asi před třemi lety diagnostikovala pupeční kýlu. Pupík mám...

Následky zlomeniny ruky

Dobrý den, mám 8 let po zlomenině ruky (zlomená radius i ulna), srovnávala...

Bolest,blokace krční páteře,brnění rukou a prstů

Dobrý den ,od června 2014 mě trápí bolest,blokace krční páteře,brnění rukou...

Křeče na hrudníku

Dobrý den, hledala jsem v předešlých dotazech podobné symptomy jako mám já,ale...



Bolesti zad

Bolest zad v okoli beterni patere a ledvin. Dobry den ...cca pred mesicem...

Bolest na pravé straně hrudníku

Dobrý den, před 14 dny jsem sem vložil dotaz a doteď mi nedošla žádná odpověď,...

Ventrolistéza L4


Křeče v břiše - nemoc nebo stres ??


Pálivá, řezavá bolest při močení

Dobrý den, měla jsem podezření na zánět močových cest, nicméně rozbor moči...

Kašel v těhotenství


Kolonoskopie v celkové anestezii

Dobrý den, prosím Vás o radu. V pondělí v 10h bych měla podstoupit kolonoskopii. Byla...

Hyperfunkce štítné žlázy

Dobrý den, velmi ráda bych požádala o názor dalšího odborníka na moji léčbu...

Miniaturní bulka (1mm)

Dobrý den, mezi varletem a nadvarletem jsem si nahmatal miniaturní bulku (1mm),...

Váhový přírůstek v těhotenství

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat, zda existuje nějaký spolehlivý způsob, jak...

Adenom nadledvinek?

Dobrý den, tento týden jsem dostala výsledky endokrinologickeho vyšetření kde...

Postprandiální glykémie

Pěkny den Chtěl bych vědět v jakem rozmezí by se měl pohybovat cukr u zdraveho...

Extrakce osmičky

Dobrý den,je to již 6 týdnů od komplikované extrakci horní osmičky,po té suché...

Bolesti zad a břicha


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×