Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Obava z těhotenství

Petulka . 23.4.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, mám dotaz, beru pravidelně 4 roky antikoncepci Rhonya, ve 3. týdnu jsem dostala na týden antibiotika, neuvědomila jsem si to a s přítelem jsme nepoužili kondom, nicméně jsme měli přerušovanou soulož. Antibiotika jsem dobrala a měla pauzu, kdy jsem normálně dostala menstruaci v termínu a ve stejné intentivě, přesto se bojím zda mi antibiotika nějak neovlivnili antikoncepci(antibiotika Klacid) a menstruaci nedostanu až další měsíc.

Odpovídá:

MUDr. Nela Šrámková


Dobrý den, antibiotika moho ovlivnit funkci antikoncepce. Vždy se doporučuje další ochrana. Nicméně ve Vašem případě je těhotentsví málo pravděpodobné. Pro jistotu si můžete udělat těhotenský test. Hezký den.

Související dotazy

Obavy z těhotenství
Dobrý den, mám strach z těhotenství, proto s přítelem...
Obava z těhotenství
Zpoždění mesnstruace. Dobrý den. Chtěla bych se...
Obava z těhotenství
zdravím, mám problém, měl jsem s přítelkyní pohlavní...
Obava z těhotenství
Dobrý den, s přítelkyní jsme měli během její menstruace...
Obava z těhotenství
Dobrý den mám velmi naléhavý dotaz zajímalo by mě zda...
Obava z těhotenství
Dobrý den, s přítelkyní máme často nechráněný sex....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obava z přenosu infekce

Dobry den. Mohl bych poprosit o radu? Pred dvema dny jsem se vratil z dovolene...

Obava z rakoviny


Obava z rakoviny dělohy


Obava z rakoviny děložního čípku


Obava z rakoviny nosohltanu

Dobry den, mam dotaz. Asi pred tremi tydny jsem onemocnel anginou, bolest v...

Obava z rakoviny při kouření

Dobrý den.chci se zeptat jak dlouho trvá růst rakoviny plic, od "nuly" až po...

Obava z RS

Dobrý den. Již před rokem jsem jsem pocitovala závratě bez jinych potíží, lékař...

Obava z RS

Hezky den preji. Rada bych vam popsala co me trapi a doufam, ze mi malinko pomuzete....

Obava z syfilisu

Dobrý den, na penisu mám už delší dobu bouličku která nejde vymáčknout ani...

Obava z takoviny

Dobrý den pane doktore mám jeden hodně důležití dotaz!.měl jsem sex z jednou...

Obava z těhotenství


Obava z těhotenství

Zpoždění mesnstruace. Dobrý den. Chtěla bych se zeptat je mi 19 let a minuli...

Obava z těhotenství

Zdravím, prosím vás, včera jsem měl nechráněný​ pohlavní styk se svojí přítelkyní,...

Obava z těhotenství

Dobrý den, pane doktore, chtěla bych se na vás obrátit s mým problémem. Napíšu...

Obava z těhotenství

zdravím, mám problém, měl jsem s přítelkyní pohlavní styk a nepoužili jsme kondom.......

Obava z těhotenství

Dobrý den, Do začátku menstruace mam 11dní. Menstruaci mám pravidelně. Je mi...

Obava z těhotenství

Dobrý den, měla jsem s přítelem pohlavní styk v pauze, kdy doberu plato antikoncepce...

Obava z těhotenství

Dobrý den, na začátku července jsem měla nechráněný pohlavní styk,ale partner...

Obava z těhotenství

Dobrý den mám velmi naléhavý dotaz zajímalo by mě zda můžu otěhotnět když neberu...

Obava z těhotenství

Dobrý den chci se zeptat 19.6 sem se vyspala se svým přítelem a 21.6 sem měla...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolena z vnější strany


Bolesti hlavy


TTE


Bolest rameního kloubu a klíční kosti


Tlak pod palcem


Chronický zánět žaludku a nedomykavost jícnu


Průjem a horečka


MUDr. Eva Klimešová

European Dental Health

Zvětšená játra která jsou zdravá


MUDr. Alexander Marossy

Ordinace PL pro dospělé

Prosím o vysvětlení nálezu na rtg


Sudeckův syndrom


Menstruace po vysazení antikoncepce


Revma a běhání


MUDr. Mojmír Dolejší

Interna - gastroenterologie

Bolest


Kašel


Odpovídám na odpověď lékařky


Herpesin ve 33. tt těhotenství

Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu...

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×