Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Obava z těhotenství

Gynekologie Jana 10.7.2017

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na možné těhotenství. S přítelem jsem měla pohlavní styk 30.6. a stala se nehoda. (Praskl kondom). Do hodiny po styku jsem si vzala pilulku po (Escapelle). Další MS bych měla dostat 16.7. Dostala jsem ji ale o týden dřív. Přesně týden od užití prášku, tedy 7.7. Mezi vedlejší ucinky pilulky patří nepravidelná MS. Myslíte, že bych mohla být těhotná? Popřípadě kdy udělat tehotensky test, aby vyšel spolehlivě? Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Králová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé

Slečno Jano, těhotenský test je vhodné provést od 10. dne po nechráněném pohlavním styku. P...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Obavy z těhotenství
Dobrý den, mám strach z těhotenství, proto s přítelem...
Obava z těhotenství
zdravím, mám problém, měl jsem s přítelkyní pohlavní...
Obava z těhotenství
Zpoždění mesnstruace. Dobrý den. Chtěla bych se...
Těhotenství?
Dobrý den, beru Triregol 21 a už 11.3. jsem dobrala...
Obava z těhotenství
Dobrý den mám velmi naléhavý dotaz zajímalo by mě zda...
Obava z těhotenství
Dobrý den, s přítelkyní jsme měli během její menstruace...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obava z RS

Dobrý den, prosím o laskavý Váš názor. Je mi 33 let, mám dvě děti, žiji v manželství,...

Obava z RS

Dobrý den. Před čtrnácti dny jsem onemocněl respiračním onemocněním, bral jsem...

Obava z RS

Dobrý den mé potíže poprvé začaly v srpnu 2018 a to, že mě nesnesitelně brněla...

Obava z RS

Dobrý den. Je mi 36 let a trápí mě tyto problémy. Začalo to tlakem v levém lýtku...

Obava z RS

Dobrý den, jsem muž, je mi 24 let, výška 184 cm, váha 85 kg. Jsem student,...

Obava z RS

Dobry den, Mam o sebe chorobny strach a chtel bych se zeptat zda bych mohl mit...

Obava z RS, ALS

Dobrý den, posledních 14 dní mi trápilo brnění prstů na pravé ruce. Vždy jen,...

Obava z STD

Dobry den Za jak dlouho po riziku jit na test kapavky, a jak se provadi Za...

Obava z syfilisu

Dobrý den, na penisu mám už delší dobu bouličku která nejde vymáčknout ani...

Obava z takoviny

Dobrý den pane doktore mám jeden hodně důležití dotaz!.měl jsem sex z jednou...

Obava z těhotenství

Dobry den, chci se zeptat, je mi 34 let. Mam pravidelny menstruacni cyklus 27-30...

Obava z těhotenství

Zpoždění mesnstruace. Dobrý den. Chtěla bych se zeptat je mi 19 let a minuli...

Obava z těhotenství

Dobrý den s přítelkyni jsme včera měli pohlavní styk a rozhodli jsme se že při...

Obava z těhotenství

Dobrý den nevím si s tím rady už 14 dní nality bolestivi prsa při zmáčknutí...

Obava z těhotenství

Dobrý den, mám dotaz, beru pravidelně 4 roky antikoncepci Rhonya, ve 3. týdnu...

Obava z těhotenství

Dobrý den, mám otázku, ohledně možného těhotenství, 3.12.2019 jsem dostala mestruaci,...

Obava z těhotenství

Zdravím, prosím vás, včera jsem měl nechráněný​ pohlavní styk se svojí přítelkyní,...

Obava z těhotenství

Dobrý den, pane doktore, chtěla bych se na vás obrátit s mým problémem. Napíšu...

Obava z těhotenství

zdravím, mám problém, měl jsem s přítelkyní pohlavní styk a nepoužili jsme kondom.......

Obava z těhotenství

Dobrý den, jsem ještě nezkušená v oblasti intimního styku. S přítelem jsme...