Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

OBESIMED FORTE

Dieta Licie . 27.1.2013 redakce uLékaře

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat na OBESIMED FORTE. Jestli nebude vadit, když mám štíznou žlázu a beru EUTHYROX 150 a antikoncepci MINISISTON. Děkuji

Odpovídá:

Mgr. Martina Ševčíková

Specializace: Nutriční poradenství Pracoviště: Nutriční poradna Obezitologická ambulance MUDr. Robina Urbánka, Zlín

Dobrý den, OBESIMED FORTE užívat můžete, ale neberte ho ve stejnou denní dobu jako ostatní léky.

Související dotazy

OBESIMED FORTE
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat na OBESIMED FORTE....
Současné užívání Aerinaze a Biopronu forte
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se může současně...
Secatoxin forte na utlumení bolesti ruky
Dobrý den prosím o radu zda mohu použít Secatoxin...
Gonartróza, aplikace Synocrom forte
Dobrý den, manželovi s diag. gonartroza bilat téměř...
Cotrimoxazol AL Forte a refluxní potíže
Dobrý den, dnes jsem dostal předepsáno Cotrimoxazol...
Luivac, Zinek forte a nucení na zvracení
Dobry den, chci se zeptat,beru Luivac jiz 14 dni,mam...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Občasný únik moči

Dobrý den , chtěl bych se zeptat na svůj problém . Před cca 1 rokem jsem začal...

Občasný uživatel pervitinu

Dobrý den.jsem 30lety a jiz občasný uživatel pervitinu.beru pervitin intravenozne...

Občasný velmi rychlý tep a silné bušení srdce

Dobrý den, Občas se mi stává, že i v klidovém stavu mi vyskočí tep na 150-170...

Občasný vodnaty vytok v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 20.týdnu těhotenství a již od začátku mě trápí hustsi belavo-žlutý...

Občasný výpadek zraku

Dobrý den,dcerka si stěžuje,že z ničeho nic přestane vidět jedním okem,postupně...

Občasný výtok z penisu

Dobrý den pane doktore, Občas se mi stane že před močením vymáčknu zelenožlutou...

Občasný výtok z uretry

Dobrý den,mám delší dobu občasný čirý vytok(utvořeni kapky na špičce žaludu)Mám...

Období po porodu a cvičení

Dobrý den, jsem 15 týdnů po porodu. Při kontrole po šestinedělí mi lékařka sdělila,...

Obecna vycerpanost v souvislosti se zasobami Fe

Dobry den, Trpim, krome jineho, problemy, jako napr. v minulosti zaznamenany...

Oběry krve

Dobrý den,prosím Vás o zhodnocení laboratorního vyšetření krve, můj pan doktor...

OBESIMED FORTE

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat na OBESIMED FORTE. Jestli nebude vadit když...

Obezita

Dobry den, od svých 7mi let ižívám hydrocortison 20mg, euthyrox 175mq,apo-alopurinol...

Obezita

Dobrý den, ráda bych se zeptala na jeden problém. Před mononukleózou jsem měla...

Obezita

Dobrý den paní doktorko, Chci se Vás zeptat, je mi 22 let, má výška je asi...

Obezita

Dobrý den a zdravím. Ve 12 letech jsem vážil 90 kilo a všichni se mi smáli,...

Obezita

Dobrý den,mám 16měsíčního syna,který váží 14kg a má 84cm.Podle tabulek je to...

Obezita

Dobrý den, je mi 43 let,měřím 166 cm ale svoji váhu ani nechci raději znát....

Obezita

Dobrý den. Sem obézní vážím 120kg mám poruchu štítné žlázy je mě 43 let tři...

Obezita

Dotaz pro MUDr.Danielu Obrovou. Dobrý večer paní doktorko. Moc děkuji za rychlou...

Obezita

Měřím 185 cm, vážím 95 kg, obvod pasu je 100 cm. nevím, jak zhubnout.

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vysoký krevní tlak x porucha erekce

Dobrý den, jsem s přítelem 6 let, mně je 29, jemu 34. Náš sexuální život byl...

Povšechné obtíže


Brnění DK

dobry den, chci se zeptat na dva problemy. 1) je mozne, aby se dostavilo...

Slévající se hnisavé pupínky na ruce

Dobrý den. Na levé ruce se mi utvoří vždy malý červený pupínek, který se postupně...

Zadržování ejakulace vlastní vůlí

Je zadržování ejakulace vlastní vůlí nějak škodlivé? Chtěl bych se naučit vlastní...

Hlen ve stolici

Dobry den.Mam dotaz ohledne hlenu ve stolici.Hlen se objevuje pomalu kazdy...

Doc. MUDr. Jaromír Šimša Ph.D.

Ambulance všeobecné a cévní chirurgie

Mol by to byť syfilis?


Menstruace a otěhotnění

Chtěl bych se zeptat, S přítelkyní jsme měli před měsícem nechráněný pohlavní...

Krev v moči, bolesti v bedrech


MUDr. Tomáš Kreuzinger

Psychiatrická ambulance

MUDr. Martin Borský

Praktický lékař pro dospělé

Riziko měsíční pauzy u antikoncepce


Pálení při močení, bolesti při pohlavním styku

Dobry den, chci se zeptat zda je mozne, ze by se chlamydie zacaly projevovat...

Svrab

Dobrý den, asi před třemi nedělemi jsem zjistila, že jsem někde chytla svrab,...

Čepy na mandlích, dlouhodobá bolest v krku


Srdeční infarkt u žen může vypadat úplně jinak než u mužů

Klasickým projevem infarktu u mužů je krutá bolest na levé straně hrudníku vystřelující...

Zvýšená teplota, únava, knedlík v krku, brnění končetin

Dobrý den paní doktorko, již druhým měsícem mne trápí následující obtíže, se...

Bolesti svalů, křeče, únava, bolesti uzlin

Dobrý den, již cca 1,5 měsíce mám bolesti svalů - křeče. Začalo to v nohách...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×