Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Obtíže po rizikovém kontaktu

Pohlavní nemoci Premysl 30.7.2019

Dory den 4 unora jsem mel rizikove chovani zacal jsem mit problemy charakteru cireho vytoku nekdy bily navstil jsem lekare stery krev vysli negativne 6 kvetna byla mi odebrana krev na HIV negativni vysledek ale asi 3 tydny po riziku jsem zacal mit sucho v ustech kyselo vyteru jsem udelal vice a jeden vysledek vysel s cadida abigal dostal jsem tabletky MYCOMAX 150 nijak moc nepomohlo sel jsem na ifekcni udelali stery a cadida se neprokazala ale problem je stale po navsteve ORL byly provedeny stery negativni dostal jsem leky PANTOMYL 40 mg uzivam jiz mesic sucho v ustech trochu pominulo ale momentalne je sladko a slisko jazyk porad bily . Tekutim pijidost 3 az 4 litry vody unava zadna chut do jidla normalni . Mohi by jste mi poradit nebo jakeho lekare nvstivit . Nekdy se mi obevi vyrazka na hrudi jsou male cervene tecky trochu svedi chtel bych pridat foto ale momentalne se neprojevuje .

Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková


Dobrý den,
tak to je opravdu velmi nepříjemná situace.
Rozhodně bych doporučila vyšetření v ambulanci dermatovenerologie. Tam se specializují na pohlavně přenosné choroby.
Je možné,že bude potřeba i vyšetření v ambulanci urologie, ale to předbíhám.
Každopádně jen vyšetření na HIV v případě rizikového kontaktu nestačí.
Váš dotaz bude ještě zpracovávat zdravotní sestřička, která Vám případně pomůže s objednáním na vyšetření.
S pozdravem

Odpovídá lékař:

MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie, Dětské kožní (dermatovenerologie), Korektivní dermatologie Pracoviště: Nemocnice Šternberk

Milý Přemysle, bohužel rizikový styk je vždy velký problém.I když jsou momentálně testy negativní, je potřeba je opakovat, zejména, pokud jste bral antibiotika z jakéhokoliv důvodu. Pokud i po opakovaných negativních krevních testech (na HIV, lues!)problémy přetrvávají, může jít i o venerofobii, tj. psychicky fixovaný strach z pohlavní choroby. Určitě Vám doporučuji návštěvu dermatovenerologa, který Vám zajistí všechna potřebná vyšetření.

Související dotazy

Zdravotní obtíže po rizikovém sexuálním styku
Po rizikovém sexuálním styku (cca 6 let zpět)me asi...
Vřídky na penisu po rizikovém sexuálním styku
Dobrý den, cca 5 dní po rizikovém orálním sexu se mi...
Test na COVID-19 po rizikovém kontaktu
Dobrý deň, mám poistenie v ČR, som tu zamestnaný, ale...
Test na COVID-19 po rizikovém kontaktu
Dobrý den, Moc vás prosím o radu ohledně mých rodičů. Tatinek...
Kontakt s kontaktem koronaviru
Dobrý den, byla jsem v kontaktu s osobou, která byla...
Potíže po rizikovém sexuálním kontaktu
Dobry, 20.12.2018 som mal posledny oralny vstyk s...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obtíže po odstranění žlučníku , ? píštěl nebo hemoroidy?

Dobry den, sem po operaci zlucniku, od te doby mam problemy, jako caste nadymani...

Obtíže po operaci karpálního tunelu

Jsem 2 mesice po operaci karpalniho tunelu na prave ruce. Nyni mam pooperacni...

Obtíže po operaci kolena.

Dobrý den, v lednu tohoto roku jsem vám položila dotaz ohledně pooperačních...

Obtíže po operaci štítné žlázy

Dobry den,jsem rok a pul po uplnem odstraneni SZ a je mi porad zle, 3 mesice...

Obtíže po poranění oka

Větvička mě švihla do oka. Vyšetřeno na pohotovosti 29. 5. 2020 (zpráva v...

Obtíže po požití alkoholu


Obtíže po proběhlém zubním ošetření

Dobrý den, prosím o názor Před 2 týdny jsem byla na zubním ošetření - trvalo...

Obtíže po prodělaném koronaviru

Dobrý den mám prozbu prodělala jsem covid a teď po karanteně se mi v krku něco...

Obtíže po prodělaném zánětu středouší


Obtíže po prodělání covid-19

Dobrý den, pracuji jako pendler, pozitivní jsem byl od 28.1., příznaky již...

Obtíže po sexu- nateklá a zarudlá předkožka

Dobry den, chtel jsem se zeptat cca pred 3 mesici jsem zacal mit obtize po sexu...

Obtíže po úrazu hlavy

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat. Manžel měl v prosinci úraz hlavy, na pohotovosti...

Obtíže po úrazu kolene

Dobrý den, je mi 29 let a v roce 2016 jsem utrpěl poranění kolene, částěčně...

Obtíže po vakcinaci proti hepatitidě

Dobrý den,jsem kardinál a dneska jsem byl na druhé injekcí žloutenka B.teď se...

Obtíže po vakcinaci proti onemocnění covid-19

Dobrý den, měla bych dotaz. Před pár týdny jsem byla očkována první dávkou...

Obtíže po vysazení antikoncepce

Dobrý den, od konce května roku 2016 jsem začala brát antikoncepci Rhonya,...

Obtíže po zaléčení zánětu ledvin

V nedeli jsem dobral antibiotika ofloxyn. Mel jsem zanet ledvin. Problemy skoncily....

Obtíže podobné koronaviru

Dobrý den, před cca 14 dny jsem byla v kontaktu s covid pozitivním člověkem...

Obtíže při antikoncepci

Dobry den. Chtěla bych se zeptat.. dvakrát jsem musela změnit antikoncepci....

Obtíže při covid-19

Dobrý den jsem ročník 1959 a manžel je pozitivní na covid. Měl mírný průběh....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

PLOTÝNKA

Dobrý den, před vánoci jsem šel s bolestí v oblasti levé kyčle po doporučení...

Mykóza. Mycí a lubrikační gel.

Dobrý den, S přítelem spávám bez kondomu a chytla jsem od něj herpes. Na gynekologii...

Plotýnka a vířivka

Dobrý den, měl jsem před třemi měsíci posunutou plotýnku, vše se obešlo bez...

Bolest zad

Dobrý den,je mi 51 let,mám letité problémy s páteří,po 2 operacích plotének(L5-S1...

Bolest nohou

Dobrý den, chci Vás poprosit o radu, co mám dát dceři, když má velké bolesti...

Plotýnka léčba

Ráda bych se optala marodím se zádama rengén ukázal Lechká sinistrokonvexní...

Bolest na hrudi

Dobrý den,je to dva roky co jsem spadla ze schodů.Šla jsem k Mudr.ze mě bolí...

Lupavý palec

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na lupavý palec na levé ruce. Mám ho již ve...

Vyrážka na končetinách

Dobrý den, potřebovala bych zjistit od čeho mám na rukou a nohou pupinky, zasílam...

OCT

Dobrý den, chtěla bych znát váš názor o tom to OCT může jít o zánět zrakového...

Otok lokte

Dobry den 3x tydne chodim do posilovny cvicit kde se mi asi pred tydnem vytvoril...

Plotýnky

Dobrý den,prosím o nerologickou konzultaci.Jsem na neschopence již 11.měsíců,ze...

Naražený palec u nohy

Dobry den, dnes som pri surfovani spadla a narazila si palec na nohe o kamen....

Chuť na sex

Dobrý den, asi 2 týdny již nemám chuť na sex a ani se mi nedaří zvlhnout. Mám...

Svalová křeč ve stehně.

Dobrý den,rád bych se optal z jakého důvodu je svalová křeč v pravém stehně...

Plotýnky

Dobrý den,chtěla bych zeptat,včera jsem byla na aplikaci pod CT PRT,za jak dlouho...

Trvající zahlenění

Dobrý den, Vážení. Prvně bych rád poděkoval za tuto možnost konzultace, které...

Plotýnky

Dobrý den pane doktore. Před 2 lety jsem byl na operaci s plotýnkami. Letos...

Brnění končetin

Dobrý den, mám 24 let a již asi necelý týden mne trápí "trnutí" pravé nohy a...

Sluch

Dobrý den,mám 2 měsíčního syna a při silném tlesknutí nebo písknutí nereaguje...

Reklama