Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Očkování před otěhotněním

Očkování Dany . 22.9.2009

Dobrý den, plánujeme druhé miminko, zároveň bych se chtěla nechat očkovat proti rakovině děložního čípku. Mohu otěhotnět bezprostředně po posledním očkování (poslední třetí dávce) aniž by to ublížilo plodu nebo jinak ovlivnilo těhotenství? Nebo je třeba počkat nějakou dobu po očkování a teprve pak otěhotnět? děkuji za odpověď, Daniela

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, netřeba čekat, po ukončené poslední dávce je ten pravý čas, očkování a jeho efekt se odehrává v imunitním systému, ten je všude, Nečekejte tedy komplikace a pustte se potom do těhotnění. Hezký den.

Související dotazy

Očkování proti chřipce před otěhotněním
Dobrý den, jak dlouho je vhodné po provedeném očkování...
Očkování
dobry den,chtěla jsem se zeptat na očkováni dcery 6...
Očkování
Dobrý den, na podzim se s přítelem chystáme do Thajska....
Očkování
Dobrý den, je mi 17 a přemýšlím, jestli jít na očkování...
Očkování
Dobrý den, každý půl rok chodím ke gynekologovi na...
Očkovaní
Dobrý den, mam dotaz – zda mam právo odmítnout povinné...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Očkování proti žloutence A

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o názor, zda očkovat dceru proti žloutence...

Očkování proti žloutence a darovaní krve

Dobrý den, rada bych si chtěla zaplatit očkování proti žloutence. Zajimalo by...

Očkování proti žloutence B a borelioza

Dobrý den,mám dotaz,právě jsem léčena na boreliozu antibiotiky na 4 týdny a...

Očkování proti žloutence Twinrix

Dobrý den, mám otázku ohledně očkování na žloutenku. Dne 20.12.2007 jsem byla...

Očkování proti žloutence typu A

Dobrý den, ráda bych se zeptala na očkování žloutenky typu A.Mám 2letou dceru,...

OČKOVÁNÍ PROTI ŽLOUTENCE TYPU A a JEHO PŘÍZNAKY PO OČKOVÁNÍ

DOBRÝ DEN, CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT NA PŘÍZNAKU (REAKCE) PO OČKOVÁNÍ ŽLOUTENKOU...

Očkování proti žloutence typu B

Dobrý den, v roce v 2008 jsme nechali dceru naočkovat proti žloutence typu B,...

Očkování proti žloutence typu B

Zdravím.Mám takový dotaz? Je mi 19 , a nastupuji do práce a nejsem očkovaná...

Očkování proti žloutence typu B

Dobrý den, je mi 25 let a bylo mi doporučeno očkování proti žloutence typu B....

Očkování před krčními mandlemi

Dobrý den mám takový dotaz,mám mít 3 dávku Cilgardu po 4 měsících.Mezitím mám...

Očkování předčasně narozených dětí

Dobrý den, mam predcasne narozenou dceru ve 33+5 s váhou 1870g a nyni ji je...

Očkování předčasně narozených dvojčat

Dobrý den, jsem matka dvojčat narozených ve 31+1 tt. Nyní jsou jim 4 měsíce...

Očkování při alergii

Dobrý den,ráda bych se zeptala máme jít na očkování proti žloutence typu A,ale...

Očkování při cestě do Thajska

Dobrý den, na podzim se s přítelem chystáme do Thajska. Jelikož nebudeme...

Očkování při cestování do Turecka

Dobrý den,chtěla bych se informovat,jaká očkování se doporučují při návštěvě...

Očkování při hpv infekci

Dobrý den, Před půl rokem mi byl zjištěn hpv naléz na děložním čípku způsobený...

Očkování při kojení

Dobrý den, mám 1. roční dceru, kterou stále kojím. Je množné se nechat očkovat...

Očkování při kojení

Dobrý den, mám 1. roční dceru, kterou stále kojím. Je množné se nechat očkovat...

Očkování při nemoci

dobri den mohla byste miporadit jsm etrošku nervozni chtěla jsme svou 2 letou...

Očkování při užívání Wobenzymu

Dobrý den, syn 5 let, již 60 dnů užívá Wobenzym na posílení imunity. Bylo mu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Revmatické nemoci nejsou jen revma


Achilovka


Divná reakce na štípnutí


Žluto-bílý povlak na penisu


Pygeum pro po odstranění prostaty

Má cenu užívat pygeum pro na erekci, pokud jsem již zbaven prostaty.

Noční bolest nohou


Dilatovaná tenká klička


Úraz ucha


Petechie


Jak vyzrát na nepružné cévy


Trápí mě svědění u pochvy


Zvětšení mízních uzlin


Nestárnou vaše cévy příliš rychle? Nechte si zjistit jejich věk!


Po artroskopii kolena


Vnitřní křečové žíly


Fleky na jazyku.


Růst moudráků a zánět dásní


Chirurgické léčby křečových žil se obávat nemusíte


Barva žaludu


MUDr. Petr Hodulík

Endokrinologická ambulance

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×