Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Očkování proti HPV

Sex Lucie 15.9.2008

Chtěla bych se zeptat pokud půjdu na očkování proti rakovině děložního čipku,můžu po dobu očkování sexualně žít?nebo bychom s přítelem měli přestat?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, samozřejmě je nejlepší, pokud je očkována dívka, která dosud sexuálně nežije, čili se ještě s nákazou papilomavirem nesetkala. Pokud již s přítelem intimně žijete, není nutná abstinence, používejte však nejlépe kondom. Vyvarujte se také střídání sexuálních partnerů.

Související dotazy

Očkování proti hpv
Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Pokud...
Očkování proti HPV
Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Pokud...
Očkování hpv
Dobrý den pane doktore,chtěla jsem se zeptat,jestli...
Očkování proti hpv
Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Dosud...
Očkování HPV
Dobrý den, měl jsem pohlavní styk s novou přítelkyni...
Očkování proti HPV
Dobrý den, uvažuji o očkování proti rakovině děložního...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Očkování proti HPV

Dobrý den, známého dcera (18) byla před rokem očkována proti rakovině děložního...

Očkování proti hpv

Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Dosud jsem neměla pohlavní...

Očkování proti hpv

Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Pokud je žena již infikována...

Očkování proti hpv

Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Pokud vím, že mohu mít viry...

Očkování proti hpv

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď. Prosím jen o upřesnění. Pokud vím, že mohu...

Očkování proti HPV

Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Pokud vím, že mohu mít viry...

Očkování proti HPV

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Při gynekologickém vyšetření mi paní doktorka...

Očkování proti HPV

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda očkování přípravkem SILGARD má celoživotní...

Očkování proti HPV

Dobrý den, uvažuji o očkování proti rakovině děložního čípku. Je mi 28 let,...

Očkování proti HPV

Stojím před volbou očkovací látky proti HPV pro svoji 13 letou dceru.Pracuji...

Očkování proti HPV

Dobrý den, ve 33 letech mi byla diagnostikována CIN 2, docházela jsem co...

Očkování proti HPV - možné komplikace

Dobrý den, mám na Vás pár otázek: 1) Může být účinnost vakcíny proti HPV ovlivněna...

Očkování proti hpv a kožní lupus ?

Dobrý den, mám diagnosikovaný kožní lupus, lékař mi ale nepředepsal žádné léky...

Očkování proti hpv a užívání přípravku Indonal

Dobrý den, prosím o informaci, zda je možné užívat přípravek Indonal (či podobné...

Očkování proti HPV ve 24 letech

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o vysvětlení, jakým mechanismem virus...

Očkování proti HPV viru

Dobrý den, je mi 27 let a pred rokem jsem podstoupila konizaci delozniho čípku..zatim...

Očkování proti HPV viru

Dobrý den, můj přitel má diagnostikovaná condylomata. Ovšem pouze od dermatoložky,...

Očkování proti chřipce

Po očkování proti chřipce v říjnu 2007 mám stále rýmu a "zvonivý hlas". Před...

Očkování proti chřipce

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se mohu nechat očkovat proti chřipce...

Očkování proti chřipce

dobrý den, léčím se na tlak a chtěla bych očkovat proti chřipce, mám na toto...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nurofen a panadol, syn 17 měsíců

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli mohu dát synovi 17 měsíců nurofen a...

Aft, spíše jakoby odřený jazyk

Dobrý den, maminka (60 let) má asi měsíc na straně jazyka jakoby velký aft,...

Nárůstek na krční sliznici

Dobrý den paní doktorko, prosím o Váš názor. Na krční sliznici poblíž mandle...

ALS, fascikulace

Dobrý den, je mi 26 let a už nějakou dobu mám strach z ALS. Vím, že jsem...

Antibiotika v práci


Malý penis

Dobry den mam maly penis je mi 15 let vyska 175 cm 68kg muj penis meri 3 cm...

Hodnoty biochemie a hematologie

Dobry den, trapi me bolesti bricha v oblasti branice i nekolik dni, bez zvraceni,...

Opakované angíny

Vážená paní doktorko/vážený pane doktore, od června mám asi šestou angínu....

Zlomenina prstu na ruce

Dobrý den. Prosila bych o radu. Včera jsem se velkou silou praštila do prsteníčku...

Bolest na hrudi

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal na Váš názor, mám už tak 4 dny bolest a pálení...

Bolest ucha při polykání.

Dobrý den, chci se zeptat, když polykám tak cítím bolest vystřelující do ucha....

Průjem u syna, v rodině Crohnova choroba

Dobrý den. Mám syna (8), který trpí skoro 3 týdny na průjem, který přichází...

Zánět očního nervu

Dobrý den, moje problémy začaly tím, že mně začalo bolet levé oko, pak se...

Nahmatala podél levého třísla 3 bouličky

Dobrý den, asi před 3 dny jsem si nahmatala podél levého třísla 3 bouličky ,,...

Suchá předkožka

Dobrý den, mam popraskanou předkožku a někdy je také i suchá. Nechce se mi...

Zánět močového měchýře

Dobrý den. Zánět močového měchýře mi nastoupil velice rychle. Celý den nic,...

Menstruace po ukončení užívání antikoncepce

Dobrý den, v září jsem přestala užívat hormonální antikoncepci. Po posledním...

Souvislost zánětu dutin a zubu

Dobrý den. Mám dlouhodobé problémy se zánětem dutin a zpozorovala jsem, že když...

Brnění prstů ruky

Dobrý den, před zhruba před 15 lety jsem byla na operaci karpálních tunelů pravé...

Od června se mi na levé mandli tvoří uvnitř bílé zápáchajíci hrudky.

Dobrý večer, obracím se na Vás s prosbou ohledně mé mandli v krku. Od června...

Reklama
Zavřít