Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Oddalování orgasmu

Sex Petr . 4.11.2010

Dobrý den, miluji se s přítelkyní každý den 2x, někdy i vícekrát. Ona to potřebuje pořád. Přítelkyni ale vzrušuje, když nejsem po milování udělaný. Výstřik tak mám cca 1x týdně. Můj dotaz tedy zní, zda-li pro mě není nebezpečné, když jsem 14x za týden opakovaně přiváděn těsně k orgasmu (během jednoho styku klidně i 10x), ale orgasmus mám pouze 4x do měsíce. Já jsme si na to zvykl a vyhovuje nám to tak oběma. Jen mám strach, abych neměl nějaké problémy díky častému zadržování spermatu. Děkuji za Vaši odpověď. Petr

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Zdravotní problémy by vzniknout neměly, pokud vám to vyhovuje po stránce psychické, pak je vše vpořádku.

Související dotazy

Oddalování orgasmu
Dobrý den, kdysi už jsem se na Vás s tímto dotazem...
Orgasmus
Dosažení orgasmu u muže. Po pár letech bez sexu mám...
Nechtěný orgasmus
Dobrý den, vážená poradno, prosím, můžete mi vysvětlit...
Orgasmus
Dobrý den, ve všem jsem poslechla doporučení pana psychologa,...
Samovolný orgasmus
Prosím, reaguje nechtěný orgasmus na psychické rozložení...
Bolest podbřišku po orgasmu
Mého muže občas, rozboli podbrisek, po orgasmu. Boli...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Oddálení mentstruace

Dobrý den, v současné době beru antikoncepci Lindynette. 9.9 doberu poslední...

Oddálení menzes Triregolem - jde to?

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jakým způsobem oddálit menstruaci. Užívám...

Oddálení měsíčků

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jdou oddálit měsíčky tím, že budu...

Oddálení mesntrauce

Dobrý den, v srpnu jedu na 36 dní na dovolenou k moři, nepoužívám tampóny, tak...

Oddálení ms pomocí ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mohu nasadit ha 15.den cyklu s tím,...

Oddálení MS Provera 5mg

Dobrý den, mohu dceři (13) oddálit menstruaci pomoci Provery 5mg ? Vloni ji...

Oddálení náhrady kyčelních kloubů

67 let. Bolest při delší chůzi. Flexe do 90 st, zevní rotace 5-10 st. Vnitřní...

Oddalování dalších antibiotik při zánětu v krku

Trénuji svou imunitu, když oddaluji další možné nasazení antibiotik? Po bolesti...

Oddalování menstruace

Dobrý den. Oddalovala jsem si menstruaci práškami. Když jsem ji vysadila 3....

Oddalování menstruace

Dobrý den, mám dotaz ohledně vynechávání menstruace...jak dlouho se může vynechávat?...

Oddalování orgasmu

Dobrý den, kdysi už jsem se na Vás s tímto dotazem obracel, ale Vaše odpověď...

Oddělená placenta

Dobrý den, čekala jsem první dítě a ve 27. týdnu jsem měla krvácení do břicha....

Oddělená placenta

A paní doktorko, nevadí že jsem měla císařský řez? nemůže se mi třeba rozevřít...

Oddělující se nehet od lůžka

Dobrý den, mám problém s nehtem na ukázováku, praštil jsem se do něho při práci...

Oddělující se nehty

Dobrý den, zacaly se mi jakoby oddělovat od prostredka nehty na rukou. Nejprve...

Odebírání krve

Dobrý den, mám dotaz zda jde odebírat krev na vyšetření také z jiného místa...

Odebírání krve

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v kolika letech se odebírá krev? Jaké jsou...

Odebrání dělohy

Lékařka mi doporučila zvážení dobrovolného odebrání dělohy po opakovaném vytvoření...

Odebrání dělohy vyřeší záněty?

Dobry den, chtela bych se zeptat mam porad opakovane zanety a infekce. Delali...

Odebrání dudlíku

Dobrý den, synovi je 1,5roku a stále neusne bez dudlíku. Když se v noci vzbudí,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Třes rukou


Mám dotaz, může Ivuška z toho úplně zešílet?


Bušení srdce


Dotaz


Pasivní kouření škodí i plodu v děloze!


Únava


Alzheimerova demence


MUDr. Renata Štěpánková

Ortodoncie, praktické zubní lékařství

Medrol

Pro MUDr. Janu Leskovskou. Medrol jsem vysazovala pod dohledem lekare. Je to...

Bolesti třísel a varlat


Alergie – červené oko, které nebolí


Skřípnutý mezižeberní nerv


Váha plodu


EKG výsledek


Molusky


CNS - centrální nervový systém


Větry


Brnění konečků prstů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×