Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Operace v 1.trimestru

Gynekologie Aleš . 28.10.2011 redakce uLékaře

Dobry den. Moje pani prodelala laparoskopicky operaci apendixu. Jsme v 9.tydnu. Jaky vliv muze mit operace na plod? Dekuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, samotná operace i celková anestezie při operaci je velmi šetrná s ohledem na plod. Rizika poškození plodu prakticky nejsou, riziko potratu plodu je malé.

Související dotazy

Kombinovaný screening v 1.trimestru
Dobrý den, výsledek screeningu v 1.trimestru je negativní,...
Krém Canesten v 1. trimestru
Dobrý den, jsem v 9tt a během 1. trimestru jsem na...
Vyšetření screening v 1. trimestru
Dobrý den, v listopadu jsem byla na screening v 1....
Preventan v 1. trimestru těhotenství
Dobrý den, velmi se mi osvědčil přípravek Preventan...
Screening 1.trimestru
Dobrý den,12+5 jsem byla screeningu v 1.trimestru,dle...
Spála v 1. trimestru těhotenství
Vážený pane doktore, jsem v 7.tt+2 a mám angínovou...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Operace tříselné kýly

Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné provádět operaci tříselné kýli na...

Operace tříselné kýly

Dobrý den vážený pane doktore. Mám dotaz ohledně operace levostranné tříselné...

Operace tříselné kýly

Dobrý den, 4.6. jsem podstoupila plánovaný výkon - operace tříselné kýly (UZ...

Operace tříselné kýly metodou ONSTEP - rekonvalescence

Dobrý den, prodělal jsem oboustrannou operaci tříselné kýly novou chirurgickou...

Operace tříselné kýly u dítěte

Dobrý den, moje tříletá dcera je 14 dnů po operaci oboustranné tříselné kýly,...

Operace tříselnné kýly u tříletého chlapce

Dobrý den , chtěla bych se zeptat tříletý syn byl přijat k plánovanné operaci...

Operace TVT-následedek

Dobrý den, jsem 5 let po zákroku TVT páskou, problémy které jsem měla před tím...

Operace uzdčky

Dobrý den , chtěl bych se zeptat když jsem měl operaci Penisu tzv uzdičky je...

Operace uzdičky

Dobrý večer, dnes jste mi odpověděl na dotaz ohledně krátké uzdičky. Se vším...

Operace uzlu

Dobrý den, tři roky se léčím na uzel v istmu. Byla mi doporučena operace (prevence,...

Operace v mozku

Dobrý den, již jednou jsem se ptala, děkuji a ptám se po druhé. Prodělala...

Operace v mozku

Dobrý den, moc prosím o informaci, co mě čeká? Mám šum s pulsací v levém uchu....

Operace v těhotenství

dobvrý den měla bich jeden nebo dva dotazy před 14 dny jsem byla na operaci...

Operace vaječníků

Dobrý den, je mi 30let a jsem matkou 2 letého chlapečka, kterého máme s manželem...

Operace varikokély

Dobrý den, chystám se na operaci varikokély. Můžete mě stručně prosím napsat...

Operace varikokély

Dobrý den, mám dotaz jestli je operace varikokély hrazená pojistovnou, alespoň...

Operace varikokély a problémy

Dobrý den, před 3 týdny jsem podstupoval operaci varikokély. Po operaci mám...

Operace varikokély mikrochirurgická

Dobrý den, byla mě operována varikokéla oboustranná mikrochirurgicky, dotaz:...

Operace varixů

Prosím o radu týkající se operace varixů klasickou cestou. Je vhodnější operovat...

Operace varixu

Dobrý den, jsem 14 dní po operaci a cca 12cm nad patou mám větší jizvu, cca...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×