Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Ospen 1000

Antikoncepce Zdenka . 12.11.2010

Dobrý den, beru antikoncepci YAZ a na anginu jsem dostala antibiotika Ospen 1000, které ovlivnjí antikoncepci. Celkem mám 24 tablet na 8 dní. V některé z minulých odpovědí jste uvedl, že ochrana je snížena v celém cyklu. Doberu antibiotika v 27 den mého cyklu, tj. při 3 neaktivní tabletce. Menstuaci dostávám obvykle 28 den cyklu, tj. při 4 neaktivní tabletce a dlaší den začínám brát nové plato HA. Od prvního dne nového plata HA jsem tedy již chráněná jako obvykle,i když je to tak krátce po dobrání antibiotik? nebo je nutné čekat celý další 28 denní cyklus? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, od začátku nového cyklu až byste měla být chráněna na sto procent. Hezký den.

Související dotazy

Ospen a čaj s citrónem
Chtěla bych se zeptat včera mi paní doktorka předepsala...
Ospen a antikoncepce
Dobrý den. V pondělí jsem odpoledne dobrala poslední...
Ospen 1000
Dobrý den, prosím Vás pěkně chtěla jsem se Vás zeptat,...
Mywy a ospen 1000
Dobrý den, chtěl bych se zeptat ... Přítelkyně bere...
Ospen 1000 a sluníčko
Dobrý den, pár dní mě škrábalo v krku a doktorka mi...
Antikoncepce mywy a ospen 1000
Dobry den, chtěl bych se zeptat .. Přítelkyně bere...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ospalost a vysoký tlak

dobry den už delši dobu se citim ospala lečim se na vysoky tlak a jsem obezni...

Ospalost, malátnost a nechuť k jídlu

Chtěla bych se mám takový problém... Asi měsíc jsem trpěla nespavostí, ale vůbec...

Ospalost, špatná artikulace, nejistá chůze

U manžela se občas objevuje nejistá chůze, ospalost - kromě jídla prospí 3 -...

Ospamox a antikoncepce

Dobrý den, dnes mi byly předepsány atb Osmapox. Zajímá mě zda tyto léky...

Ospamox a těhotenství

Dobrý den, Mudr. mi naordinovala Ospamox 1000 ale nevím zda jsem těhotná,...

Ospen

Dobrý den, mám téměř 4 letou dceru (za 3 měsíce), která od pondělí bere ATB...

Ospen

Dobrý den, ATB Ospen mám na 10 dní, je nutné po celou tuto dobu ležet v...

Ospen

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na délku užívání Ospenu 750 u angíny u 7leté...

Ospen

Dobrý den, syn užíval Ospen na angínu. Po 5 dnech od skončení užívání se mu...

Ospen - vynechání dávky

Dobrý den, čerstvě 5ti letá dcera bere již týden Ospen 750, 3x denně 5ml, prokázána...

Ospen 1000

Dobrý den, prosím Vás pěkně chtěla jsem se Vás zeptat, ode dneška beru antibiotika...

Ospen 1000 a sluníčko

Dobrý den, pár dní mě škrábalo v krku a doktorka mi předepsala Ospen 1000. S...

Ospen 1000 s antikoncepcí YAZ

Dobrý den, Mám dotaz. Měla jsem nechráněný sex po týdnu, kdy jsem dobrala Ospen...

Ospen 1500

Dobrý den, je mi 17 let a mám angínu, 3.7.2015 jsem začala užívat antibiotika...

Ospen 1500

Hezky den, pritel dostal na 10 dni atb Ospen 1500 3x denne po 8 hodinach. Doktorka...

Ospen 1500

Dobrý den, doktorka mi dala ospen 1500 na 10 dni ale chci chodit normálně na...

Ospen 1500

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal, jak užívání penicillinu Ospen 1500 může ovlivnit...

OSPEN 1500

Dobrý den,mám druhý den angínu,paní doktorka mi dala antibiotikum OSPEN 1500,s...

Ospen 1500

Dobrý den, šestým dnem užívám Ospen 1500 (angína) a už 3. den jeho užívání se...

Ospen 1500 - antibiotika X alkohol

Jak dlouho po 10 dnech braní ospenu 1500 je možné pít (i tvrdý) alkohol? Používal...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×