Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mywy a ospen 1000

Lukáš . 8.2.2016

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ... Přítelkyně bere pravidelně antikoncepci mywy ale dobrala antibiotika ospen 1000 a nedodrželi jsme 10 dni po dobrání léků zdržet se sexu. Je vysoké riziko početí i když to bylo těsně po menstruaci ? Děkuji za odpověď .

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, Ospen snižuje účinek antikoncepce. Jistě bych udělala test tak za 4-5 týdnů.

Související dotazy

Antikoncepce mywy a ospen 1000
Dobry den, chtěl bych se zeptat .. Přítelkyně bere...
Ospen a čaj s citrónem
Chtěla bych se zeptat včera mi paní doktorka předepsala...
Ospen a antikoncepce
Dobrý den. V pondělí jsem odpoledne dobrala poslední...
Ospen 1000
Dobrý den, prosím Vás pěkně chtěla jsem se Vás zeptat,...
Ospen 1000 a sluníčko
Dobrý den, pár dní mě škrábalo v krku a doktorka mi...
Ospen 1000
Dobrý den, beru antikoncepci YAZ a na anginu jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Myšlenka orgasmus vagina

Dobry den,prosim o radu ohledně vagíny a obtezujicich myšlenek ktere mě nutí...

Myšlenky

A ještě dotaz. Je normální když dojde k erekci při představě na sex dvou chlapů?

Myšlenky

Dobrý den, paní doktorko, chtěla bych Vás poprosit o radu a pomoc. Hodně přemýšlím...

Myšlenky

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na dítě mé kamarádky.Její syn má prý občasné...

Myšlenky na sebevraždu

Dobrý den, již 7 let beru léky proti depresi. Začínala jsem u Velaxinu a teď...

Myšlenky o sám sobě

dobry den, Mam jeden dotaz.Uz asi od brezna trpim takovym divnym myslenim kdy...

Myti bez kosmetiky

Dobry den pani doktorko, mam na Vas dotaz ohledne myti pohlavnich organu a...

Mytí hlavy

Dobry den chtel bych se zeptat jestli si muzu umit hlavu kdyz tam mam par stehu.....

Mytí vlasů mýdlem

Dobrý den, poslední dobou se mi velmi mastily vlasy. Tchyně mi doporučila umývání...

Mýtus o zlomenině

Dobrý den. Měl bych na vás prosím vás dotaz, co je pravdy na tomto mýtu, že...

Mzitky před očima po bouracce

Dobrý den měla jsem 15.2. Bouracku kde sem měla otřes mozku a zlomenou kost...

Mžiky po námaze

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat čím to je,že když jdu třeba běhat do lesa tak...

Mžiky před očima, závratě

Dobrý den je mi 17 let. Asi před 4 měsící se mi kde koliv venku i někdy doma...

Mžitky

Dobrý den, Dost často se mi stává, že vidím lítající žluté mžitky okolo hlavy,...

Mžitky

Dobrý den. Už nějaký čas mívám nepravidelně mžitky před očima. Někdy pár sekund,...

Mžitky před očima

Dobrý den Asi před třemi týdny se mi stalo, že se mi před pravým okem poprvé...

Mžitky před očima

Dobrý den, už asi rok pozoruji, že se mi 1 až 2 hodiny po tréninku (vzpírání,...

Mžitky před očima

Dobrý den.Prosím vás o radu k mému problému.Je mi 38 let a nedávno se mi začaly...

Mžitky před očima

Zdravím před pár dny jsem nastoupil na brigádu. Jsem v hale kde je plno světel,pokaždé...

Mžitky před očima

Dobrý den delší dobu mívám mžitky před očima tak třikrát za den se mi zatočí...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pocení na zadku


Oteklá předkožka

Dobry den otekla mi predkozka je ruda jsou tam skvrny pri moceni neskutecne...

Alergie na Penicilin


Úzkost, strach, špatné myšlenky


Krevní plazma: darovat, či nedarovat?


Zvětšené krční mandle


MUDr. Alena Novotná

Odborný lékař psychiatrie

Špinění


MUDr. Oldřich Vaněk

Ordinace PL pro dospělé

Bolest hrudního koše


Bolesti prsou


Krevní obraz


Genetika v revmatologii – jakou hraje roli?


Itakem a alkohol

Dobry vecer. Chtela bych se zeptat, kdyz beru Itakem 0,5 a z toho jeste jen...

Dlouhodobá bolest nohou


Zvýšená teplota


MUDr. Marie Urbanová

Soukromá stomatologická ordinace

Podkolenní šlacha


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×