Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Otěhotnění

Gynekologie Barbora 15.8.2011

V sexuálních otázkách jsem celkem nová. Vždy jsem měla jen známosti na jednu noc, kdy byl po ruce kondom. Teď už mám 5 měsíců přítele. Beru antikoncepci Lunafem(přes půl roku, a i předtím jsem dlouho antikoncepci brala). Mám však strach z otěhotnění. Pravidelně kouřím, občas vypiju i nějaký alkohol a prášky beru poslední dobou 2 platíčka na ráz a až pak dělám pauzu pro menstruaci.
Často slýchávám že cigarety a alkohol snižují působení antikoncepce. Je to pravda? Můžu přes všechny tyto mé neškvary otěhotnět???

Předem děkuji za odpověď.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, kouření ani občasné vypití alkoholu nesnižuje účinek antikoncepce, nicméně s přibývajícím věkem budou stoupat rizika nežádoucích účinků antikoncepce pokud s kouřením neskončíte.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otěhotnění

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je postup mé doktorky správny, mám 1...

Otěhotnění

Dobrý den, prosím o informaci, můj doktor mi řekl, že mám malé folikuly (omluvám...

Otehotneni

chtela bych vjedet zda ma vliv kdyz manzel uziva zyprexsu a ja bych otehotnela...

Otěhotnění

Dostala jsem od paní doktorky estrofen 1x denně prý my to pomůže otěhotnět ?...

Otěhotnění

Dobrý den,aplikovali mi antikoncepci od 3. dne MS a 5. den po aplikaci Depo...

Otěhotnění

Dobrý večer, mám dotaz začala jsem brát poprvé hormonální antikoncepci a beru...

Otěhotnění

Dobry den,prosim o radu.je mi 38 let,3roky se s pritelem snazime o miminko.jedno...

Otěhotnění

Dobrý den,mám dotaz,je mi 24 let s přítelem se pokoušíme o miminko máme nechráněný...

Otěhotnění

Dobrý den, pane doktore, chtěla jsem se zeptat zda jde otěhotnět umělým oplodněním,když...

Otěhotnění

Dobrý den, koupila jsem si kontryhel na podporu otěhotnění a chtěla bych se...

Otěhotnění

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda je mozné otěhotnět po vysazení hormonální...

Otěhotnění

Dobrý den pane doktore, měla bych otázku týkající se otěhotnění. Rádi bychom...

Otěhotnění

Dobrý den, prosím o radu případného otěhotnění. Před 4.týdny jsem prodělala...

Otěhotnění

Dobrý den,mám 4 letou dceru,narozenou říjen 2005, v roce 2008 jsem byla na odběru...

Otěhotnění

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jak je vysoka pravděpodobnost otěhotnění...

Otěhotnění

Dobrý den, pane doktore!Můj dotaz spočívá v tom, že mám nepravidelnou menstruaci,...

Otěhotnění

Dobrý den, prosím o radu případného otěhotnění. Před 4.týdny jsem prodělala...

Otěhotnení

Dobrý den, cca 2 roky beru antikoncepci Katia. Minulí měsíc jsem nedostala menstruaci....

Otěhotnění

Dobry den domnivám se, že mam asi takovy atypicky problem, jedna se o otěhotněni....

Otěhotnění

Dobrý den,chci se zeptat když vysadím antikoncepci a dostanu menstruaci tak...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest břicha


Fleky na penisu

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu. Před 3 měsíci jsem se léčil na...

Pichlava bolest v ruce

Dobry den obracim se na Vas z duvodu pichlave bolesti v me prave dlani a zapesti...

Antikoncepce

Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci. Je mi 19 let...

Bolest hlavy

Dobrý den, poslední asi dva týdny mě trápí bolest v okolí spánku ( je to spíše...

Otok obličeje

jsem 8 dní po chirurgické extrakci 8.zubu dnes ráno jsem se vzbudila s otokem...

Těhotenství - kdy nejdříve se zjistí z moči


Antidepresiva

Dobrý den, jsem ve druhém ročníku, a zapsala jsem si do rozvrhu i předměty z...

Malý penis

Chci se zeptat zda špatné prokrvení těla jako rukou a nohou muže způsobit menší...

Nález v prsu

dobrý den chci se zeptat mám dvě bulky v levém podpaží větší a na pohmat bolestivé...

Odřený penis

Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat co mohu používat za mast na odřený penis...

Erythema nodosum

Dobrý den. Velmi dlouhou dobu (roky) mám na holeni 2 červené fleky (viz foto),...

Magnetická rezonance

dobrý den mám takovíto dotaz..Byla jsem na vyšetření magnetickou rezonancí +...

Náhlý otok očí

Dobrý den, přes noc se mi objevil otok očí, u jednoho oka o mnoho větší než...

Tlak u kořene nosu

Dobrý den, před měsícem a půl jsem prodělala chřipku s následnou silnou, dlouhotrvající...

Zánět ucha

Mám zalehlé pravé ucho už týden. Doktoři mi řekli že to mám z rýmy, což je pravda,...

Omeprazol


Čím nejlépe nahradit lexaurin?

Dobrý den, od loňského června mám velké bolesti hlavy, zad a na hrudníku, vč....

Zpěněná moč

Dobrý den, už asi 5 dní mám v moči vždy trochu bílé pěny a moč je taková světle...

Bolest nártu


Reklama
Zavřít