Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Otěhotnění

Antikoncepce Natálie 3.5.2014

Dobrý den, beru nové platíčko antikoncepce Bonadea. Jsem v prvním týdnu a tablety beru o půl 8 večer,ale poslední dvě tablety jsem vzala v 9 večer a další v 11 večer, zpoždění tedy je méně jak 12hodin. Včera jsem měla nechráněný styk a přítel do mě ejakuloval, je zde riziko otěhotnění? Děkuji

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, riziko otěhotnění není zvýšené oproti obecnému riziku při užívání hormonální antikoncepce, pokud tabletku stihnete užít do 12 hodin. S pozdravem

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otehotneni


Otehotneni

Dobry den ptala jsem se zda muzu otehotnet kdyz jsem panna (s pritelem jsme...

Otěhotnění


Otěhotnění


Otěhotnění

Dobrý den, potřeboval bych se na něco zeptat. Je možné, že kdyby někdo použil...

Otěhotnení

Dobrý Den. Mám pár dotazů ohledne otehotnení.Zhruba před měśicem sem byla na...

Otěhotnění

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,chceme s přítelem miminko a tak by mě zajímalo,jak...

Otěhotnění

Dobrý den , už jsem několikrát psala a dekuji za vaše odpovědi :) jen více popisu...

Otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné otěhotnět, pokud byl pohlavní...

Otehotneni

Dobry den, mam dotaz. V lednu jsem prestala brat antikoncepci, ted v rijnu...

Otěhotnění

Dobrý den,v roce 2014 říjen jsem po 3 letech vysadila antikoncepci a pokoušeli...

Otěhotnění

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně antikoncepce. Užívám antikoncepci Nyssiela...

Otěhotnění

Dobry den, 6.7.2016 jsem prodelala revizi delohy byla jsem na konci 21tt prcek...

Otěhotnění

Dobrý den, řeším následující problém: Poté, co mi nesedla antikoncepce, jsem...

Otěhotnění

Dobrý den, synovi je 15 měsíců. Antikoncepci je brala po šestinedělí pouze tři...

Otěhotnění

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Je mi 21 let a jednou jsem už rodila. 5.12.2013...

Otěhotnění

Dobrý den, je mi 32 let, mám pětiletého syna. Nyní bych chtěla znovu otěhotnět,...

Otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dotaz týkající se provádění ovulačních...

Otěhotnění

Dobrý den. 11 měsíců se snažíme o miminko, nedaří se i přesto, že stejnou dobu...

Otěhotnění

Dobrý den, právě se léčím antibiotiky ze zánětu vaječníku. Chtěla jsem se zeptat...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Požití jarové vody

Dobrý den, jsem ve 24.t.t. Včera jsem omylem vypila asi 3 loky jarové vody (napustila...

Bolest pod žebry


Bolestivá mandle

Dobrý den, víc jak půl roku mě trápí tupá bolest levé mandle, ovšem pouze při...

Závislost na nosních kapkách

Dobrý den, už pár dní mě trápí "ucpaný nos", přitom ale nemám rýmu. Použila...

Bolest jazyka


Ruptura LCA a zadni casti predniho menisku

Dobrý den, je mi 50 let a dnes mi doktor sdělil po MR nasledujici diagnozu...

Nález na páteři

Dobrý den, prosím bylo by možné vysvětlit mně ,,lidsky" tento nález? Děkuji...

Obtíže se žaludkem a jícnem po jídle

Dobrý den na jaře me začal trochu tlačit žaludek a pocit od žaludku ke krku...

Hnisavé boláky na tváři a bradě

Dobrý den, dnes mi byl předepsán ACNATAC. Nemám úplně akné, spíše se mi vytváří...

Červené fleky na kůži


Po operaci šedého zákalu v pravým okem vidím tečky

Jsem po operaci šedého zákalu, obě oči, září 2014; více jak měsíc jsem nosil...

Bolest a hlavně otok měkkého patra

Dobrý den, už druhý den mě trápí bolest a hlavně otok měkkého patra při polykání...

Otoky dolních končetin, napnutá suchá kůže

Dobrý den, nevím, kam se přesně obrátit, ale asi měsíc mi natékají nohy od kolen...

Svědění stydkých pysků

Dobrý den, Už týden me svědi stydne pysky a asi před dvěma dny se mi tam objevil...

Bolest pod žebry


Krvácivé projevy na kůži

Dobrý večer, dnes sem si všimla u dcery(5let) těchto červených flicku pod podpaží....

Zimnice


Nemůžu se nadechnout

Dobrý den, prosím poraď te mi na koho se mám obrátit s tímto problémem:v poslední...

Sactosalpinx

Dobry vecer mela bych otázku na které mi opravdu záleží a potrebuji radu od...

Osteoporóza - léčba Bonviva, Curaviscem a Milgammou

Mám gonartrotis 2.stupně,osteoporozu. Mohu současně mít injekce Curavisc,Milgamma...

Reklama