Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Otěhotnění a nachlazení

Gynekologie Jolana 16.5.2011

Dobrý den, zajímalo by mě jestli může nějak uškodit plodu, když žena otěhotní v průběhu nachlazení(rýma, kašel,teplota)?,děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Běžné nachlazení plodu velmi pravděpodobně neublíží,ale horečnaté onemocnění s vysokými teplotami může mít na plod nepřiznivý vliv.
Příjemný den

Související dotazy

Nachlazení
Dobrý den, před týdnem jsme odjeli na půl roku ven,...
Nachlazení, rýma, bolesti v krku
Dobrý den, již 14 dní mne trápí asi viróza nebo nachlazení,...
Opakované nachlazení, bolesti v krku
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz týkající se mých...
Prevence nachlazení u domácího mazlíčka
Dobrý den, vážená poradno, v současnosti se stala společenskou...
Nachlazení
Dobrý den, mého strejdu odvezli včera do nemocnice...
Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otěhotnění a Entizol

Dobrý den, je možné že bych otěhotněla a brala jsem v den ovulace a celý týden...

OTĚHOTNĚNÍ a HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat:) Beru pravidelně antikoncepci MERCILON, můžu...

Otěhotnění a HA

Dobrý den, včera (21.8.2012) jsem měla pohlavní styk (přítel se udělal do mě)....

Otěhotnění a HA

Dobrý den, již 5. měsíc užívám antikoncepci Minerva, zatím bylo vše bez problému...zrovna...

Otěhotnení a HA ..

Dobrý večer paní doktorko! Mám otázku, ve středu jsem s přítelem měla pohlavní...

Otěhotnění a lék Dup

Dobry den, lekarka mi predepsala Duphaston uz rok se snazime s pritelem o dite....

Otěhotnění a léky užívané partnerem

Dobrý den, rádi bychom s partnerem založili rodinu, on se však léčí na Bechěrev....

Otěhotnění a menstruace

dobrý den,měla jsem s přítelem sex při menstruaci a udělal se do mě...užívám...

Otěhotnění a menstruace

Dobrý den, chci se zeptat, jak velká je pravděpodobnost, že bych menstruovala...

Otěhotnění a nadváha

Dobrý den je mi 26 a teď jsme se zacli od února snažit o třetí miminko uz mám...

Otěhotnění a onemocnění štítné žlázy

Dobry den, již 11 měsíců se snažim otěhotnět. Pritel ma spermiogram prumerny....

Otěhotnění a pleť po vysazení antikoncepce

Dobrý den, již od prosince 2013 neužívám antikoncepci, kterou jsem užívala...

Otěhotnění a práva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné otěhotnění když mi byl odstraněn...

Otěhotnění a přetrvávající menstruace

dobry den ja mam takovy Problem roste mi bricho kramy mi skoncily a tak nevim...

Otěhotnění a štítná žláza

Dobrý den, mám sníženou fci štítné žlázy,zvýšené protilátky, beru Letrox 50...

Otěhotnění a váha

Dobrý den chci se zeptat. Měřím 160 cm, kolik bych měla nejmín a nejvíc vážit,...

Otěhotnění a vysazení antikoncepce

Dobrý den chtěli bychom dítě beru antikoncepci a slyšela jsem že by se měla...

Otěhotnění a zaměstnání

Dobrý den, úvodem informuji, že mi byl potvrzen syndrom PCO. Tento problém...

Otěhotnění během 7-denní pauzy

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda je možné, že bych otěhotněla 2 dny po dobrání...

Otěhotnění během menstruace

Dobrý den měla bych dotaz s přítelem jsme měli sex během menstruace(ochrana:...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tuková boulička na přirození

Mám dotaz.Mám na přirození kuličku podkožního tuku už několik let ale neroste.Jak...

Praskání v uších


Vysvětlení nálezu

Dobrý den, již spoustu let mě trápí bolest zad. V květnu tohoto roku jsem...

Ultrazvukové čištění pleti v těhotenství

Dobrý den pane doktore, Chtěla bych se Vás zeptat zda se v těhotenství může...

Slzení očí

Dobrý den. Jsem už na nervy. Posledních několik měsíců mě hrozně otravuje slzení...

Bolest v oblasti levé mandle

Dobrý den, paní doktorko. Kolem vánoc jsem měl zánět nosohltanu, měl jsem ATB,...

Rakovina tlustého střeva a konečníku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost že mám rakovinu tlustého...

Ucpané nosní dutiny

Zdravím. Zjevně mám ucpané dutiny.Měl jsem dva dny horečku,chvilku jo chvilku...

E-COLI bakterie

Dobrý den, od července mám problém. Bolest při domočování, po močení a následně...

Vyrážka u dvouletého syna

Dobrý den, dvouletý syn má druhý týden na hrudníku a břiše takovéto vyrážkové...

Prasknutí v hlavě

Dobrý den, je mi 15let a moje potíže mam už 3-4 měsíce, chtěl bych se zeptat,...

Slzení oka

Dobrý den, po druhé za půl roku (naposledny v zimě), mě z ničho nic v noci probudilo...

Antrální gastritida, Gastroezofageální reflux...

Dobrý den, byla jsem na vyšetření gastroskopie (nosem). Ve zprávě mám napsáno:...

Bolest kotníku

Dobrý den, po půlmaratonu 24.4. a protahování se doma 2 hodiny po běhu mi bolestivě...

Bolesti svalů celého těla


Zánět žil

Dobrý den, měsíc jsem mela tlak v lýtku na jedné končetině. V místě křečových...

Bolest varlete


Bolesti břicha


Hlen v kuku


Hypotonie ledvinné pánvičky

Dobrý rada bych se vás zeptala .Jezdím pravidelně se svým 10 letým synem na...

Reklama
Zavřít