Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Otěhotnění a štítná žláza

Endokrinologie Sára . 14.1.2011

Dobrý den, mám sníženou fci štítné žlázy,zvýšené protilátky, beru Letrox 50 dva měsíce a moc ráda bych znovu otěhotněla, mám 6ti letou dceru a ráda bych se zeptala, jestli je možné otěhotnět při hodnotách štítné žlázy TSH 1,42, T4 14,45 a T3 3,9?Jestli jsou hodnoty v pořádku? Jdu na kontrolu až v březnu, ale rádi bychom se posnažili o mimi již nyní. Je mi 36 a čas letí, prodělala jsem 2 zamlklá těhot v minulém roce, ale příčinou nebyla štítná žl...Moc děkuji za odpověď. S pozdravem Sára

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, ano, možné to samozřejmě je. Nicméně před otěhotněním bych doporučoval kontrolu jak na endokrinologii, tak i na gynekologii. Hezký den.

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Štítná žláza, nemožnost otěhotnění
Dobrý den, nemůžu již rok otěhotnět i přes pravidelnou...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Neplodnost, štítná žláza
Štítná žláza. Dobrý den, je mi 26 let a snažíme...
Štítná žláza
Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otěhotnení a HA ..

Dobrý večer paní doktorko! Mám otázku, ve středu jsem s přítelem měla pohlavní...

Otěhotnění a lék Dup

Dobry den, lekarka mi predepsala Duphaston uz rok se snazime s pritelem o dite....

Otěhotnění a léky užívané partnerem

Dobrý den, rádi bychom s partnerem založili rodinu, on se však léčí na Bechěrev....

Otěhotnění a menstruace

Dobrý den, chci se zeptat, jak velká je pravděpodobnost, že bych menstruovala...

Otěhotnění a menstruace

dobrý den,měla jsem s přítelem sex při menstruaci a udělal se do mě...užívám...

Otěhotnění a nadváha

Dobrý den je mi 26 a teď jsme se zacli od února snažit o třetí miminko uz mám...

Otěhotnění a nachlazení

Dobrý den, zajímalo by mě jestli může nějak uškodit plodu, když žena otěhotní...

Otěhotnění a pleť po vysazení antikoncepce

Dobrý den, již od prosince 2013 neužívám antikoncepci, kterou jsem užívala...

Otěhotnění a práva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné otěhotnění když mi byl odstraněn...

Otěhotnění a přetrvávající menstruace

dobry den ja mam takovy Problem roste mi bricho kramy mi skoncily a tak nevim...

Otěhotnění a váha

Dobrý den chci se zeptat. Měřím 160 cm, kolik bych měla nejmín a nejvíc vážit,...

Otěhotnění a vysazení antikoncepce

Dobrý den chtěli bychom dítě beru antikoncepci a slyšela jsem že by se měla...

Otěhotnění a zaměstnání

Dobrý den, úvodem informuji, že mi byl potvrzen syndrom PCO. Tento problém...

Otěhotnění během 7-denní pauzy

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda je možné, že bych otěhotněla 2 dny po dobrání...

Otěhotnění během menstruace

Dobrý den měla bych dotaz s přítelem jsme měli sex během menstruace(ochrana:...

Otehotneni behem menstruace

dobry den,Chtela bych se zeptat kdyz zena otehotni behem menstruace co bude...

Otěhotnění během menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné otěhotnět během menstruace.Měla...

Otěhotnění během menstruace

Dobrý den, tento týden na dovolené jsem měla nechráněný pohlavní styk. Měsíc...

Otěhotnění během MS

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak velké je procento otěhotnění při nechráněném...

Otěhotnění během užívání antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Yaz. 24 tabletek a 4 bílé (bez antikoncepčních...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×