Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

OTĚHOTNĚNÍ PO PRODĚLÁNÍ OPERACE

Gynekologie Romana . 23.11.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, ráda bych se poradila, jestliže jsem v říjnu prodělala operaci kolene pod celkovou narkózou a současně vysadila hormonální antikoncepci, jestli je vhodné pokoušet se o dítě, jestliže jsem ještě v listopadu brala léky proti bolesti a píchala si Zibor 3500 do břicha proti trombóze? Nebude to mít vliv na zdraví dítěte, jestliže bych otěhotněla třeba již v prosinci??? Děkuji za odpověď!

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Ne, neobávejte se v prosinci můžete klidně otěhotnět Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otěhotnění po odstranění nadledviny

Dobrý den, chci se zeptat, letos v dubnu mi byla odstraněna pravá nadledvina...

Otěhotnění po odstranění přepážky v děloze

Dobrý den, na konci srpna jsem bohužel prodělala spontánní potrat s následnou...

Otěhotnění po Ofloxinu

Dobrý den, plánujeme s přítelem prvního potomka. Bohužel zrovna dobírám antibiotika...

Otěhotnění po operaci vaječníku a vejcovodu

dobrý den, před časem jsem vám posílala dotaz,ale bohužel ještě mi nebylo odpovězeno....

Otěhotnění po porodu

Dobrý den! Chtěla jsem se zeptat,jsem skoro 7 týden po porodu,na kontrole po...

Otěhotnění po postinoru

DObrý den, měla jsem nechráněný styk 12.den cyklu (tedy nejspíš plodné dny),...

Otěhotnění po potatu

Dobrý den. Potratila jsem v 7tt. Podle toho, jak se znám, budu chtít co nejdříve...

Otěhotnění po potratech

Dobrý den pane doktore, děkuji Vám za zodpovězení mého předešlého dotazu. Nyní...

Otěhotnění po potratu

Dobrý den, je mi 20 let a před pár dny jsem byla na potratu kvůli rodičům a...

Otěhotnění po potratu

Dobrý den, minulý měsíc jsem spontánně potratila v 7tt těhotenství bez nutnosti...

Otěhotnění po prstěni´


Otěhotnění po revizi

Dobry den, pred tydnem jsem prodelala revizi delozni dutiny z duvodu zamlkleho...

Otěhotnění po revizi

Vážená paní doktorko, chtěla bych se Vás zeptat na Váš názor ohledně otěhotnění...

Otěhotnění po revizi

Dobrý den paní doktorko..koncem listopadu jsem prodělala zamlklý potrat ve 12tt...

Otěhotnění po revizi

Dobrý den, 19/8/15 jsem podstoupila UPT z genetické indikace (megavesica). Operační...

Otěhotnění po revizi a s přepážkou v děloze

Dobrý den, v 10tt jsem bohužel prodělala spontánní potrat s následnou revizí...

Otěhotnění po samovolném potratu

Dobrý den,na konci srpna jsem samovolně potratila v 7 týdnu těhotenství.Od té...

Otěhotnění po samovolném potratu

Dobrý den, po dvouměsíčním snažení se mi podařilo otěhotnět. Śla jsem tedy ke...

Otěhotnění po samovolném potratu

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,před týdnem jsem samovolně potratila,dělali...

Otěhotnění po samovolném potratu

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,před týdnem jsem samovolně potratila,dělali...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyvrknuty kotnik

Dobry den ! 20.2.06 jsem si vyvrknul kotnik pri fotbal,doslapl jsem na bok...

Loupání kůže na prsou


Angína, komplikace


Tranvestismus nebo shemale?


Bolesti po polypektomii


Ganglion? u dítěte


Kondom - správné nasazení


MUDr. Petr Havel

3HPHK, s.r.o.

MUDr. Libor Anděl

Gynekologická privátní praxe

Naxyl a ovlivnění antikoncepce


Plíseň


Ganglion a bolest kolene


MUDr. Jaroslav Šubrt

Praktický lékař

Bílé pupínky


Váček na patře


Roztroušená skleroza


Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


Na hrudi


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×