Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Otěhotnění při antikoncepci

Antikoncepce Zuzana . 5.1.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, mám dotaz. Přešla jsem na novou antikoncepci co mi předepsal lékař, začala jsem jí brát hned po té staré když jsem dobrala poslední platíčko. Novou antikoncepci beru 5 dní, měla jsem pohlavní styk a přítel se do mě udělal, je možné riziko otěhotnění? Děkuji Zuzka.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, riziko zde není, antikoncepce Vás před otěhotněním chrání.

Související dotazy

Antikoncepce a otěhotnění
Dobrý den.Užívala jsem antikoncepci Minerva.Minulý...
Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Otěhotnění přes antikoncepci
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velké riziko...
Užívání antikoncepce a otěhotnění
Dobrý den, je možné byt těhotná i přes brání antikoncepce?...
Užívání antikoncepce a otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 37 let, prakticky...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otěhotnění přes antikoncepci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné otěhotnění. Moc pečlivě jsem...

Otěhotnění přes antikoncepci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velké riziko otěhotnění je, pokud jsem...

Otěhotnění přes antikoncepci?

Dobrý den,HA Dienille beru poctivě na minutu ale asi tak před měsícem jsem měla...

Otěhotnění přes HA

Dobrý večer, koncem prosince jsem se svým přítelem provozovala petting, nechráněný....

Otěhotnění přes HA

Dobrý den,pravidelně beru HA a menstruaci mám pravidelné. V neděli jsem si vzala...

Otěhotnění přes kojící antikoncepci

Dobrý den,mám dotaz.Jsem 5 měsíců po porodu,a beru antikoncepci znacky Desogestrel...

Otěhotnění přes menstruaci?

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, se svým přítelem jsme měli pohlavní styk 4.den...

Otěhotnění přes nitroděložní tělísko

Dobrý den , chtěla bych se zeptat mám danou Danu jako tělísko a vůbec jsem neměla...

Otěhotnění při pravidelném užívání HA

Dobrý den. Pravidelně užívám HA mercilon ve stejnou dobu a vždy ráno kolem 9...

Otěhotnění při absenci menstruace po rakovině prsu

Dobrý den, po prodělané rakovině prsu před třemi lety nemám menstruaci. Chtěla...

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den, s přítelem spolu spíme už rok, nikdy se neudělal do mě. Teď jsme...

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den, beru už 3 měsíce antikoncepci Minerva. 4. plato jsem začala brát...

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den, četla jsem, že i při braní antikoncepce se dát otěhotnět. Pokud bych...

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den. Minulou sobotu jsem začala poprvé užívat antikoncepci (Minerva)....

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den, brala jsem HAK Minervu a i přes pravidelné polykání pilulek, žádné...

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den.. Je mi 15 a právě včera jsem o to přišla s jedním klukem. Dělali...

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když beru antikoncepci už skoro dva roky a...

Otěhotnení při antikoncepci

Dobrý den, pravidelně beru antikoncepci už asi tak půl roku a minulý týden se...

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den, beru pravidelně antikoncepci Stodette od dubna tohoto roku a 14.9....

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý večer,chci se zeptat,kdybych náhodou otěhotněla při antikoncepci a to...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úraz krční páteře


Psychický stav


MUDr. Jan Vaněk

Praktický lékař pro dospělé

Slovníček pojmů


Celková ztuhlost svalů


Suche oko


Odběr kostní dřeně


Nadměrné pocení


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Pálení ústí močové trubice


První pokus IVF


Dieta při jícnovém refluxu


Prosím o přesné posouzení a vysvětlení. léčba a další postup.


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×