Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Otěhotnění při braní antibiotik

Gynekologie Martina 26.11.2014

Dobry den, mam tento dotaz -ovulacni doba mi vychazi na dobu, kdy manzel bere antibiotika na anginu (dostal od ditete, ktere melo spalu). Je bezpecne v teto dobe se pokouset? Dekuji za odpoved.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, milá paní Martino, užívání antibiotik u muže nemá vliv na případnou koncepci. S pozdravem

Související dotazy

Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Antibiotika a otěhotnění
Dobrý den, měla bych dotaz. Celý únor a začátek...
Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Terapie antibiotiky
Dobrý den, už čtvrtý den beru antibiotika Ofloxin...
Antibiotika
Dobrý den, opakovaně mi byl ve vagině zjištěn Staphylococcus...
Je tu velká pravděpodobnost otěhotnění?
Dobrý den, při braní nového platíčka antikoncepce...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den, brala jsem HAK Minervu a i přes pravidelné polykání pilulek, žádné...

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den, mám dotaz. Přešla jsem na novou antikoncepci co mi předepsal lékař,...

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den.. Je mi 15 a právě včera jsem o to přišla s jedním klukem. Dělali...

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když beru antikoncepci už skoro dva roky a...

Otěhotnení při antikoncepci

Dobrý den, pravidelně beru antikoncepci už asi tak půl roku a minulý týden se...

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den, beru pravidelně antikoncepci Stodette od dubna tohoto roku a 14.9....

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý večer,chci se zeptat,kdybych náhodou otěhotněla při antikoncepci a to...

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den, od 26.1. beru nové plato antikoncepce Stodette, 29.1. jsem si zapomněla...

Otěhotnění při antikoncepci

Dobrý den, chtěla jsem se prosím Vás zeptat. Už třetím rokem užívám hormonální...

Otěhotnění při antikoncepci Sunya

Dobrý den, beru již přes 2 roky antikoncepci Sunya, v každém platu zapomenu...

Otěhotnění při braní HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, s přítelem máme pravidelný pohlavní styk,...

Otěhotnění při braní HA

Dobrý den, mám dotaz, který mi nedá spát a doufám že jste na podobný neodpovídal...

Otěhotnění při braní HA

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké je riziko otěhotnění 8. den cyklu. Menstruace...

Otěhotnění při HA

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, jestli může mít dobrání platíčka HA vliv...

Otěhotnění při HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost otěhotnění, ikdyž...

Otěhotnění při kojení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod a o dceru jsme se...

Otěhotnění při kojení

Dobrý den, mám 2,5letého chlapečka, kterého stále minimálně 3x denně kojím....

Otěhotnění při kojení

Dobry den, mam dceru (16mesicu), kterou stale 1-3x denne kojim. Menstruace stale...

Otěhotneni při menstruace

a nezaleži na tom že jsem uživala tři měsice antikoncepci

Otěhotneni při menstruace

No v sedmi denni pauze jsem dostala menstruaci a už jsem nezačla brát antikoncepci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Píchání v oblasti hrudníku

Chci se zeptat už 2 měsíce me picha na hrudníku . Je to vždycky takova vystrelena...

Krvácení po styku po porodu

Dobrý den, včera jsem byla na gyn. vyšetření po šestinedělí. Pan doktor mi řekl,...

Patní ostruha


Použití Postinoru a jeho účinnost

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně použití Postinoru. Již x let beru antikoncepci....

Antidepresiva a alkohol?


Vlasy


Pozitivní test na protilátky u Rh-

Dobrý den paní doktorko, ve 21. týdnu jsem prodělala ACT, následně mi byl podán...

Hemeroid?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je to asi pět týdnů, co se mi u konečníku...

Antikoncepce a antibiotika


Nateklé horní víčka očí

od dubna mám každý den nateklé honí víčka očí.testy na alergii nic neprokázali.někde...

Mám malý penis

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, je mi sice 14 let ale už mě to zajímá, zdá...

Dalekozrakost u dětí

Dobrý den, píši kvůli svým dvou synům, se kterými jsem byla před 14 dny na...

Nervové problémy

Dobrý den, začal bych asi takto. V lednu tohoto roku nastal týden, kdy jsem...

Vyrážka po poškrábání

Dobrý den, chtěla bych se optat na vyrážku, která se mi vytvoří občas po poškrábání....

Návaly tepla v pravej nohe

Dobrý deň, už asi týždeň mám nepríjemné pocity náhleho teplav pravej nohe. Trvá...

Patní ostruha

Dobry den pred mesicem jsem 4 krat podstoupila ozarovani patni ostruhy chtela...

RH negativní - protilátky

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat, jestli je při potratu v 8.tt...

Nežádoucí účinky u sertralinu po navýšení dávky z 50 mg na 100 mg

Dobrý den, užívám sertralin 50 mg už několik let na úzkostně depresivní stavy....

Očkování proti hemofilům a vznik infekce

Dobrý den, dcera byla očkována 17.12. druhou dávkou hexavakcíny. Ještě ten večer...

Syfilis?

Chci se zeptat, na zadku a ze predu se mi delaji takove chrasticky, uplne male...