Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Paměťové protilátky

Kožní obtíže Dagmar . 13.3.2011

Paní doktorko,musí se na odhalení paměťových protilátek dělat nějaký speciální rozbor krve nebo se dají paměťové protilátky odhalit při běžném rozboru krve na určitou infekci?

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Tyto protilátky typu IgG se prokáží běžným vyšetřením (vždy se vyšetřují protilátky IgM a IgG, příp. IgA).

Související dotazy

Paměťové protilátky
Paní doktorko,musí se na odhalení paměťových protilátek...
Protilátky
Dobrý den.Chci se zeptat.Kdybych se nakazila infekcí...
Paměťové protilátky
Bylo to myšleno tak,že člověk který měl rizikový pohl.styk...
Protilátky
Dobrý den.Chci se zeptat.Kdybych se nakazila infekcí...
Chlamýdie - paměťové protilátky
Dobrý den, letos jsem prodělala plic.chlamýdiovou...
Protilátky
dobrý den, mám zvýšené jaterní testy a tak mi lékařka...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Paměť

Dobrý den, obracím se k Vám s prosbou o radu. Posledních pár měsíců na sobě...

Paměť

Dobrý den, budu maturovat tento rok a mám špatnou paměť. Nedokážu se naučit...

Paměť

Dobrý den, Poslední dobou mám problém převážně s krátkodobou pamětí - například...

Pamět 4 letého syna

Dobrý den, chci se zeptat, máme čtyřletého syna, který stále neumí barvy a napočítá...

Paměť na obličeje

Dobrý den, již dlouhou dobu mám problémy s rozpoznáváním tváří, někdy mě to...

Paměť v menopauze

Dobrý den. Jsem po 2010 hysterektomie, do 1/ 2014 Riselle (odstranění vaječníků,...

Pamět´

Jak efektivně procvičovat pamět´, která je o celé pásmo horší, než ostatní funkce?...

Paměť, bolesti hlavy - CT mozku

Dobrý den, byla jsem na CT mozku. Výsledek je následující: V zadní jámě lební...

Paměť.protilátky

dobrý den.chtěla bych se zeptat na poslední věc a to tu,za jak dlouhou dobu...

Paměť.protilátky

dobrý den.ještě bych se vás chtěla zeptat na poslední věc a to tu,za jak dlouhou...

Paměťové protilátky

Paní doktorko,musí se na odhalení paměťových protilátek dělat nějaký speciální...

Paměťové protilátky

Bylo to myšleno tak,že člověk který měl rizikový pohl.styk při kterém by se...

Pamycon

Dobrý den, mám tříměsíční miminko a byl mu předepsán Pamycon na rýmu. Chtěla...

Pamycon, ztráta čichu

Dobrý den. Necelý týden jsem do nosu užívala Pamycon a nyní po dobrání jsem...

Pan. bl.

Dobrý den, podstoupila jsem operativní naříznutí panenské blány. Bude při vsouvání...

Pan.blána

Dbrý den. Mám i po zavedení 12cm předmětu o průměru 1,8cm stále panenskou blánu? Děkuji

Panbene 1 500 000

Dobrý den, dostala jsem k užívání lék Panbene 1 500 000. Užívám jej teprve druhý...

Pane doktore ,mám RS a vý...

Pane doktore ,mám RS a výrůstky na patní kosi , které jsou bolestivé.Bylo mi...

Pane doktore, moje dcera ...

Pane doktore, moje dcera dostala ve 2 1/2 měsících plané neštovice. Za 14 dní...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Erekce v létě: 13 vlivů, které ji zaručeně zničí


Zvětšený podbřišek


Bolest Achillovy šlachy


Svědění kůže


Pivo po dobrání Doxybene

Dobry den chci ze zeptat,vcera ve 23:00 jsem dobral posledni prasek Doxybene...

Hnědé skvrny na zádech a rukou


Bulka na krku


MUDr. Jiří Růžička

Praktický lékař pro dospělé

Autotrakční lehátko - srdce a koagulční léčba


Zvětšený brzlík


Bušení srdce


Jednodenní zvracení - nakažlivost


Tehotenstvi


Borelioza?


Šetřící léky na bolesti


EBV virosa + gyn. problém


Antibiotika a alkohol


Odstranění krčních mandlí

Dobry den, prosim Vas chtela jsem se zeptat na operaci krcnich mandlich, zda...

Zvýšená tvorba modřin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×