Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Papiloviry

Gynekologie Lůca . 20.10.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, Bývalá přítelkyně mého nynějšího partnera trpěla na záněty. Já jsem takové problémy v minulosti neměla,ale od doby,co jsem s ním,mám skoro po každém sexu svědění a párkrát jsem už navštívila svého gynekologa kvůli zánětu. Je možné,abych se od přítele nakazila papiloviry? Mohl se nakazit od své bývalé? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Lůco! Ano.Váš partner může přenašečem pohlavně přenosných infekcí, včetně papilomavirů. V době kdy se léčíte pro zánět, měl by se současně léčit i váš partner, jinak je možné, že si budete infekci navzájem předávat.

Související dotazy

Papiloviry
Ahoj, prosím potřebovala bych vysvětlit, co je to ten...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Papilomavirus a muž

dobrý den, bývalé přítelkyni diagnostikovali papilomavirus, chci se zeptat,...

Papilomaviry

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali když mám u gynekologa pozitivní nález...

Papilomaviry

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné se nakazit papilomaviry jinak...

Papilomaviry

Dobrý den,při preventivní prohlídce na gynekologii mi byly zjisteny papilomaviry,před...

Papilomaviry

Dobrý den. Ze stěru děložního čípku mi byla zjištěna přítomnost papilomavirů....

Papilomaviry

Dobrý den, měl jsem nechr. styk s partnerkou, u níž je odůvodněný předpoklad...

Papilomaviry

Dobrý den, mám problém s genitálními bradavičkami. Mám před sebou zákrok na...

Papilomaviry a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se poradit, včera jsem byla u doktora a ten mi řekl,...

Papilomy na jazyku

Dobrý den.mela bych takový dotaz.po excizi a histologii útvarů na jazyku;mi...

Papilovirus

dobry den,prosimvas na žaludu semi dela okolo žaludu vřidky mam strach jit doktorovi...

Papiloviry

Ahoj, prosím potřebovala bych vysvětlit, co je to ten HPV virus, a jak se může...

Papily

Dobrý den na penisu (žaludu) se mi udělalo mnoho "pupínků" tkzv. Papily a vypadá...

Papily

Dobry den mam na penise dve papily nesvedi ani neboli. Kozni udelala krevni...

Papily

Dobrý den.Je mi 13 a jsem přesvědčen že okolo žaludu mám papily,všiml jsem si...

Papily

Dobry den na penisu se mi objevili papily u kozni jsem byl ale nevi se co to...

Papily

Mám tříměsíčního syna-ve zprávě stojí:nystagmoidní pohyby bulvů,nefixuje,na...

Papily a průhledné pupínky na jazyku

Chtěl bych se zeptat, jestli stav mého jazyka je normální. Nijak mě nebolí,...

Papily jazyk

Dobry den,je mi 24 let vzadu na jazyku mam uz nekolik let vyrustky a cca pred...

Papily jazyka

Dobrý den, po obou stranách jazyka mám takové hrbolky (viz fotka) a když jím...

Papily jazyka

Zdravím je mi 18 let a rád bych se ujistil že je vše v pořádku mám takový dotaz...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky při erekci


Sportovní aktivita po prodělaném infarktu


Tuhnutí lýtek


Svědění těla


Antikoncepce a antibiotika


Změna léků


Opakovaná zlomenina zánártní kosti


Bulging disku

dobry den chcel bz som sa opytat na postup ako dalej ci je nutna operacia.MR...

Tezka diskopatie

prosim vas,lekar mi diagnostikoval tezkou diskopatii-mohl by jste mi prosim...

Warfarin a aloe vera


Potíže s trávením


Nákaza dětí psí škrkavkou


Menzes po kyretáži, negativní těhotenský test, "NĚCO" na UTZ


Bolesti v tříslech a kříži


MUDr. Jaroslav Sedláček

Urologická a chirurgická ambulance

Jazyk - křeče


MUDr. Tomáš Mikula

Odborný lékař diabetologie

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×