Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

PAS

Dětské nemoci Kateřina 18.9.2020

Dobrý den,
mám syna (5) s diagnozou PAS. Bylo vysloveno podezdření, že by dg. PAS mohla souviset s metabolickou vadou, stále čekáme na odpověď od paní lékařky k možnosti vyšetření-jeho zprostředkování (již 6 měsíců) ráda bych zjistila zda existuje nějaké soukromé zařízení či možnost se k takovému vyšetření obejdnat.
Nebylo sděleno o jakou met. vadu by se mohlo jednat, jen že by to mohlo být ve spojitosti.
Syn vykazuje i reakce na stravu-únava, celkové zhoršení stavu (mléko, lepek) nicméně testy na alergie byly negativní.

Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková


Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz.
Bohužel Vám sama nedokážu odpovědět , kam je možné ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Boulka v pase
Dobry den, mam na pase, presne tam kde nosim kalhoty...
Vyrážka okolo pasu
Dobrý den, v oblasti pasu se mi udělala vyrážka. Před...
Na penisu pas cudnosti
Dobrý den po společné konzultaci doma.s manželkou jsme...
Jak zhubnout v pase a bocích
Dobrý den Chtěla bych se zeptat jakým cvikem zhubnout...
Červené skvrny kolem pasu
Dobrý den, před pár dny jsem si všiml několika červených...
Červené skvrny kolem pasu a na genitálu
Dobrý den, před pár dny jsem si všiml několika červených...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Partnerské problémy

Dobrý den pane doktore, měl bych na Vás dotaz. Je mi 33 let a stále se mi...

Partnerské problémy

Dobrý den. Vždy jsem byla aktivní a pracovitá. Už na střední jsem básnila...

Partnerské soužití v intimní oblasti.

Dobrý den, rád bych poprosil o pomoc s "mým" problémem, který prostě sám nezvládám...

Partnerské vztahy

Dobrý den, Potřebovala bych poradit. Kamarádka má "přítele", se kterým má...

Partnerské vztahy aneb když minulost trápí

Dobrý den, s přítelem jsme spolu rok, nehádáme se, máme se rádi, tolerujeme...

Partnerský vztah

Dobrý den, váhám zda navštívit partnerskou poradnu. Šla bych tam sama, přítel...

Partnerův problém na pohlavním ústrojí

Dobrý den. Partner má už asi 3 týdny červené flíčky na žaludu. Nesvědí to,nepálí...

Paruréza

Dobrý den, mám dotaz ohledně mých problémů s močením. Možná se vám to taky bude...

Paruréza

Dobrý den, ještě před pár lety jsem nevěděl ani, že má můj problém i název....

Paruréza - dítě 6 let

Dobrý den, synovi je 6 let. Má jen 1 ledvinu, levá byla polycystická (odstraněna...

Pas. opar

Vazeny pan doktor/doktorka, prosim Vas o odpoved na nasledovny problem: Kedze...

Pasivní bolest končetin

Dobrý den, V červnu tohoto roku mne "pasivně" bolelo pravé stehno. Při dotyku...

Pasivní inhalace marihuany

mužu se zeptat když ste v mistnosti kde se huli a ste nehulič muze vam to naky...

Pasivní kouření

Dobrý den, hrozí mi rakovina když bydlím v domě, kde si sousedi zapálí cigaretu...

Pasivní kouření

Dobrý den, nevím přesně pod co mám svůj dotaz zanést - jde mi o pasivní kouření...

Pasivní kouření

Dobrý den, chci se jen zeptat, zda-li má krátkodobé (např. 4 hodinové) vystavení...

Pasivní kouření

Dobrý den, mám dotaz na pasivní kouření. Bydlím 20 let v paneláku v nižším patře...

Pasivní kouření a riziko rakoviny

Dobrý den, rád bych se zeptal. Mám doma sestru která kouří doma. Tak bych se...

Pasivní kouření?

Dobrý den, můj tatínek kouří už od vojny, dnes je mu 45, takže je to nějakých...

Pasivní příjem dráždění analu ústy

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda mi hrozí vázne riziko, když jsem přijímal...