Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Penicilin a mléčné výrobky

Infekce Lenka 17.4.2017

Mam predepsany antibiotika Penebene...na anginu...mohu konzumovat mlecne vyrobky..- lipanek, bobik..dekuji lenka

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Dobrý den, paní Lenko, mléčné výrobky můžete konzumovat. Dále bych Vám doporučila zakoupit lactobacily na podporu střevní mikroflóry a klidový režim. S pozdravem MUDr. Obrová.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Doxybene, mléčné výrobky, vápník
Dobrý den, dostala jsem na 15 dní antibiotika Doxybene....
Lékařka mi poradila přestat kojit
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mam dceru je ji rok...
Zahlenění a mléko
Dobrý den, prosím o informaci, zdali se při zánětu...
Léčba OP
Dobrý den, ne že by to byl závažný dotaz. Ale přece... Narazila...
Průjem
Dobrý den, již tak dva měsíce mám problémy se zažíváním....
Kvasinkové infekce
Dobrý večer Chtěla bych se zeptat na Váš názor.Kvasinková...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Penicilin 500 vs HA Minerva

Dobrý den, chci se zeptat jestli antibiotikum Penicilin 500 ovlivňuje spolehlivost...

Penicilin 750mg a Lindynette20

Dobrý den, antibiotika jsem začala užívat v době, kdy jsem dobírala poslední...

Penicilin a alkohol

Dobrý den, měl jsem angínu a bral jsem nejdříve 3 dny antibiotika Azitrox 500...

Penicilin a antikoncepce

Dobrý den, kvůli opakované angine musím docházet na píchání penicilínu a chci...

Penicilin a antikoncepce

Dobrý den, brala jsem od 8. 10. do 15.10. během pauzy antibiotika. Myslíte,...

Penicilin a erdomed

Dobrý den, chci se zeptat dostala jsem na angínu Penicilin 0,8 megabiotika...chci...

Penicilin a ha


Penicilin a imunoglukan


Penicilin a kojení


Penicilin a kyselé potraviny


Penicilín a slunce


Penicilin a sluníčko

Můžu s antibiotiky penicilin 500 mg. ven na sluníčko?

Penicilin a vitamín C


Penicilin x HA Minerva


Penilní perlové papuly

Dobrý den,už několik roků mám kolem žaludu tyhle pupínky, nijak to nebolí a...

Penirium


Penis


Penis


Penis


Penis


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Chronický zánět mandlí, teplota

Dobrý den, již jsem sem psala dříve dotaz ohledně mé dlouho trvající teplotě....

Antikoagulační léčba po akutní trombóze

Dobrý den, mám vyléčenou trombózu, žíly mám plně průchozí a pomalu vysazuji...

Nahmatal jsem si malou bulku pod čelistí

Dobrý den, je mi skoro 18 let, a zhruba před 3 měsíci jsem si nahmatal malou...

Trittico 150mg

Dobrý den, užívám léky Trittico 150. Mezi nežádoucími účinky je uvedno i přibírání...

Borelioza

Preji dobry den, 4 lety syn mel minuly rok v lete klistata, zadny flek ci jine...

Bolest a brnění levé ruky.


Svědivé pupínky rukou a nohou

Dobrý den, asi před měsícem se mi začaly dělat velmi svědivé pupínky na rukou...

Puchýřky, boláky na tříslech

Dobrý den, před cca dvěma týdny se mi v tříslech a okolí genitálu začaly dělat...

Tepání v levém uchu


Cévkování

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal. Přítelkyně mě chtěla vycévkovat, hodně ji...

Zvýšená únava a vyšší jaterní testy

Dobrý den, mám dotaz ohledně jaterních testů: Již 6. měsíc trpím velkou...

Slabost předloktí

Dobrý den, zajímá mě Váš názor na velmi kuriózní problém, kterým trpím již...

Koleno po ASK

Dobrý den, pane doktore. Mám 3 měsíce po ASK a včera jsem Vám zasílám dotaz,...

Pocit cizího tělesa v krku

Dobry den,cca pred mesicem jsem tady psala dotaz...cca 2 mesice mam pocit ciziho...

Antikoagulační léčba a byliny

Dobrý den pane doktore,chtěla bych se zeptat,jestli můžu užívat kotvičník při...

Blanka na oku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co muže znamenat blanka průhledná , je malá...

Stále hubnu a nevím proč

Dobrý den, v poslední době mam problém s váhou, spadávam se a přitom se stravuji...

Bušení srdce, tlak do hlavy


Štípance od blech

Dobrý den, je mi to hrozně trapné. Ale jela jsem s kamarádem v autě a na nártu...

Utržená achilová šlacha.

Přeji dobrý den, můj dotaz je ten, že jsem začal chodit na rehabilitace po utržené...

Zavřít reklamu