Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Penicilin x HA Minerva

Antikoncepce Petra . 2.10.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, prosím Vás, dostala jsem antibiotika V-penicilin 0,8 mega biotika na léčbu angíny. Již déle než pět let pravidelně užívám HA Minervu. Zajímalo by mě, zda penicilin významně snižuje ochranu před početím... Po užití 4tablet jsem měla s manželem nechráněný styk.. Předem Vám děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, vliv antibiotik na snížení účinků antikoncepce není prakticky žádný.

Související dotazy

Penicilin 500 vs HA Minerva
Dobrý den, chci se zeptat jestli antibiotikum Penicilin...
Průjem po alergii na penicilin
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na dotaz ohledně trávících...
HA Minerva
DObrý den. Je mi skoro 30 let a jsem 1,5 roku po porodu....
Penicilin a ha
Dobry den, uzivam ha mistra a dostala jsem penicil...
Minerva
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, používám antikoncepci...
Biseptol a HA Minerva
Dobrý den. Dneska to znamená v úterý jsem začala brát...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Penicilin a antikoncepce

Dobrý den, kvůli opakované angine musím docházet na píchání penicilínu a chci...

Penicilin a erdomed

Dobrý den, chci se zeptat dostala jsem na angínu Penicilin 0,8 megabiotika...chci...

Penicilin a ha


Penicilin a imunoglukan


Penicilin a kojení


Penicilin a kyselé potraviny


Penicilin a mléčné výrobky


Penicilín a slunce


Penicilin a sluníčko

Můžu s antibiotiky penicilin 500 mg. ven na sluníčko?

Penicilin a vitamín C


Penirium


Penis


Penis


Penis


Penis


Penis

v erekci ho mam velkej a v klidu se mi ruzne mení de to řešit zavažim a proč...

Penis


Penis

neni to nervama a nekdy i zimou

Penis

Dobrý den mám uš 3 tídny takoví bíle skvrni na žáludu bil sem stím u doktora...

Penis

Dobrý den, mám otázeku. Je mi 12, skoro 13 let a při erekci mi nejde "přetáhnout"...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sebevražedné myšlenky

Dobrý den, mám teď těžkou depresi a tak mi SEBEVRAŽDA příjde jako jediné východisko!!!!!!...

Smegma


Čelist


Odstranění dělohy

Při UZ gyn.vyšetření mi byla zjištěna vyšší sliznice v dutině děložní nepravidelně...

HŽT?


Bolest v krku a afta


Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?


Posunutí menstruace


MUDr. Ladislav Vaněček

Resurf Med s.r.o.

4D celkové vyšetření zdravotního stavu


Bolest ramene


Ženská masturbace

Mnoho žen ještě stále žije v představě, že orgasmus je možno zažít jen vaginálně....

Bolest ruky

Dobrý den, pracuji na ručním mytí aut a poslední dobou, je to asi tak dva, tři...

Výtok

Dobrý den, už delší dobu mám bezbarvý výtok. Pochva mě nepálí ani nesvědí a...

MUDr. Josef Zlatníček

Soukromá ordinace zubního lékaře

Bulka nad klíční kostí

Dobrý den, mám bulku nad levou klíční kostí cca 0,5 cm velkou pohyblivou nebolestivou....

Točení hlavy a pocit na zvracení


Chirurgické léčby křečových žil se obávat nemusíte


MUDr. Michal Krčma

Neurologická ambulance

Dysplazie

dobrý den chtěla by jsem poradit mam oboustranou vadu kyčlí,vykloubení a bez...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×