Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Penicilin x HA Minerva

Antikoncepce Petra 2.10.2012

Dobrý den, prosím Vás, dostala jsem antibiotika V-penicilin 0,8 mega biotika na léčbu angíny. Již déle než pět let pravidelně užívám HA Minervu. Zajímalo by mě, zda penicilin významně snižuje ochranu před početím... Po užití 4tablet jsem měla s manželem nechráněný styk.. Předem Vám děkuji za odpověď

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, vliv antibiotik na snížení účinků antikoncepce není prakticky žádný.

Související dotazy

Penicilin 500 vs HA Minerva
Dobrý den, chci se zeptat jestli antibiotikum Penicilin...
HA Minerva
DObrý den. Je mi skoro 30 let a jsem 1,5 roku po porodu....
Průjem po alergii na penicilin
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na dotaz ohledně trávících...
Minerva
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, používám antikoncepci...
Penicilin a ha
Dobry den, uzivam ha mistra a dostala jsem penicil...
Antibiotika penebne a HA Minerva
Dobrý den. 6.6.2013 mi skončila sedmidenní pauza a...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Penicilin a erdomed

Dobrý den, chci se zeptat dostala jsem na angínu Penicilin 0,8 megabiotika...chci...

Penicilin a ha


Penicilin a imunoglukan


Penicilin a kojení


Penicilin a kyselé potraviny


Penicilin a mléčné výrobky


Penicilin a slunce

Dobrý den, syn (4 roky) dostal na 10 dni ATB-penicilin.Zapomněla jsem se doptat,jak...

Penicilín a slunce


Penicilin a sluníčko

Můžu s antibiotiky penicilin 500 mg. ven na sluníčko?

Penicilin a vitamín C


Penilní melanóza

Dobrý, den začal jsem si na předkožce všímat podivných tmavých skvrn a vůbec...

Penilní papily

Dobrý den, mám takový problém. Již delší dobu mám na penisu tyto pupínky, jsou...

Penilní papily

Dobrý den, je mi 19 let a před časem jsem na penisu, respektive zespodu na žaludu...

Penirium


Penis


Penis


Penis


Penis


Penis

v erekci ho mam velkej a v klidu se mi ruzne mení de to řešit zavažim a proč...

Penis


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zalehlé ucho

Dobrý den, již 4 týdny mám zalehlé levé ucho a akorát mi přijde, že se to...

Porucha erekce příčiny


Žluto - zelený výtok z penisu

Dobrý, den asi před dvouma dněma, po ránu když jsem šel na záchod tak jsem měl...

Sex


BPPV

Dobrý den. Začátkem června jsem si šla lehnout do postele a chtěla jsem se...

Sertralin a přibírání na váze

Dobrý den, zajímalo by mne, co je způsobeno tím, že se po léku Sertralin přibírá...

Problém s penisem

Dobrý den, mám podobný problém jako Petr, viz. https://www.ulekare.cz/poradna-lekare/lepkava-kuze-na-penisu-98346...

Zalehlé ucho


Zácpa

V březnu t.r.,po potížích s vyprazdňováním, jsem byl na kolonoskopii./po čtyřech...

Cestování s kojencem Seychely

Dobrý den,v prosinci našemu miminku bude 8 měsíců . Chtěli by jsme letět na...

Zalehlé ucho

Dobrý den, ráno jsem se probudil se zalehlým uchem. Nic mě nebolí, rýmu jsem...

Hnědý výtok


Distorsio gen 1. sin, distensio LCM


Dušnost,nízký tlak

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na dušnost,která mě přepadne úplně nečekaně když...

Moluska léčba

Dobrý den! Dnes jsem byla se 4 letým synkem v kožní ambulanci - molusky. Odstraňovat...

Hypoechogenní uzel nad 1 cm

Dobrý den, dnes jsem byla na sonu krku, protože mě již možná rok trápí zvětšené...

Mravenčení palce u nohy


Svediva virazka,bolest zaludku

Dobry den, uz delssi dobu me trapi bolest zaludku, kazdy den citim bolest, bolest...

Bulka na kůži

Dobrý den, už delší dobu mám cca přes rok v podbříšku (oblast močového měchýře)...

Bulka na kůži penisu

Na penisu pod žaludem se mi objevila jakási bulka, co má uvnitř malinký otvor....

Reklama