Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Penicilin a imunoglukan

Gabriela . 2.4.2015

Dobrý den, v krku mi byl nalezen streptokok a mám penicilin na 10 dní. Mohu spolu s ním užívat i imunoglukan, který pravidelně beru? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

Vážená slečno Gabrielo, imunoglukan patří mezi doplňky stravy. Jeho výrobce tudíž není povinen uvádět podrobné informace o jeho případných nežádoucích účincích. Standardní léčbou streptokokové angíny je antibiotická léčba pomocí penicilinu. Pokud se u Vás angína objevila i během užívání imunoglukanu, není pravděpodobné, že pokračující užívání imunoglukanu streptokoka vyhubí. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně klíšťové encefalitidy

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Penicilin

Jaký léčebný režim zachovávat při braní V-penicilinu 1,2 mega biotika?Může se...

Penicilin - dásně

Zdravím mám dotaz, začal jsem užívát penicilin a dásně se mi trošku napuchli...

Penicilin - drcení na lzicce

Dobrý den mám angínu a dostal jsem V-Penicilin 750gramů Slovakofarma V přibalenem...

Penicilin 500 vs HA Minerva

Dobrý den, chci se zeptat jestli antibiotikum Penicilin 500 ovlivňuje spolehlivost...

Penicilin 750mg a Lindynette20

Dobrý den, antibiotika jsem začala užívat v době, kdy jsem dobírala poslední...

Penicilin a alkohol

Dobrý den, měl jsem angínu a bral jsem nejdříve 3 dny antibiotika Azitrox 500...

Penicilin a antikoncepce

Dobrý den, brala jsem od 8. 10. do 15.10. během pauzy antibiotika. Myslíte,...

Penicilin a antikoncepce

Dobrý den, kvůli opakované angine musím docházet na píchání penicilínu a chci...

Penicilin a erdomed

Dobrý den, chci se zeptat dostala jsem na angínu Penicilin 0,8 megabiotika...chci...

Penicilin a ha


Penicilin a kojení


Penicilin a kyselé potraviny


Penicilin a mléčné výrobky


Penicilín a slunce


Penicilin a sluníčko

Můžu s antibiotiky penicilin 500 mg. ven na sluníčko?

Penicilin a vitamín C


Penicilin x HA Minerva


Penirium


Penis


Penis


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět močového měchýře


Těhotenství - kdy nejdříve se zjistí z moči


Velikost uzlin


Motání hlavy, bolest hlavy


Biologická léčka Juvenilní idiopatické artritídy


Zduření na krku u štítné žlázy


Krvácení při orgasmu


Zanet mandli


Hnisavá ložiska v krku


Pigmentové skvrny a Solárium


Petechie?


Problém


Lékypřed operací


Zdravá strava a odpočinek léčí. I rakovinu prsu


Odchlíplá dáseň po extrakci zubu


Krční pateř a zavrať


Pásový opar


Opary


PhDr. Ludmila Weinholdová

Klinická psychologie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×