Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Perorální antikoncepce a antibiotika

Antikoncepce Tereza 11.7.2017

Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat, jestli antibiotika Azitrox ovlivňují antikoncepci Clormetin? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

mjr. MUDr. Denisa Gottvaldová


Dobrý den,

ano, všechna antibiotika ovlivňují vstřebávání všech perorálních antikonce...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Permanentní užívaní antikoncepce

Pokud chce žena přijít natrvalo o menstruaci, může brát permanentně antikoncepci?...

Permanentní zahlenění krku

Dobrý den, mám prosím jeden velký problém a to je dlouhodobě zahleněný krk....

Permanentní zápach kůže

Hezký den paní doktorko, mám dotaz ohledně mé pokožky na celém těle. Asi před...

Permanetní křeče v malíčku a prsteníčku na levé noze

Dobrý den pane doktore, zhruba 10 měsíců mám permanentní křeče v malíčku a prsteníčku...

Perniciozní (zhoubná) anemie

Dobrý den. Byla mi nalezena zhoubná anémie, zjímala by mě délka její léčby a...

Perniciozní anemie

Dobrý den. Mamince-55roků,byl zjištěn horší krev.obraz/hl.čer.krvinky,nízká...

Perniciózní anémie

Dobrý den, byla mi zjištěna perniciózní anémie, protože mi k tomuto má lékařka...

Perniciozni anemie?

Dobry den, je mi 34let, 2 male deti a muj problem spociva v tom, ze se mi ted...

Peronální pareza vpravo po operaci kotníku

Dobrý den pane doktore, v lednu jsem měla úraz, kdy jsem si zvrtla kotník....

Peroneus nevybaven

hezký den,Snad souběhen náhod, nevým.Sem mi stalo že mam problém s nervem.Celý...

Perorální dermatitida

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda myslíte, že by toto mohlo být periorální...

Peroralní dermatitis

Dobrý den, před 2 dny se mi objavila vyrážka na brade, a kolem pusy až k nosu....

Peroralní dermatitits

Dobrý deň dlhšie ma trápi ekzem na tvári v oblasti líca úst. Po poslednej návšteve...

Pérování na čtyřech před usnutím

Dobrý den.Ráda bych vám položila tento dotaz.Máme 11-měsíční dceru.Jakmile uložíme...

Peroxid vodíku

Dobrý den, poranil jsem si ruku (rezavý plech) a ránu jsem si polil peroxidem...

Peroxid vodíku na akné

Dobrý den. Mám na vás otázku ohledně peroxidu vodíku 3% na pleť. Moje...

Persen a alkoholtest

Dobrý den. Zajímalo by mě, jestli při používání léku Persen forte může být...

Persen a antidepresiva

Dobry den, mozem uzivat persen, ak denne uzivam 2x frontin 0,25 mg, 5 mg elicei...

Persona komplex

dobry den pane doktore chtěl bych se zeptat co je to persona komplex dekuji...

Persona simplex

Dobry den. Chtě bych se zeptat, co znamena diagnoza persona simplex? Děkuji...