Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pevnější svaly pánevního dna

Tatana M. 6.9.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, rada bych se zeptala, když máme s přitelem sex tak mi řekne že jsem uvnitř dost pevná. Pro nej je to jen dobře vychvaluje si to, ale dřív mi to neříkal, tak bych se ráda zeptala Čím to je že mi "zpevnila" vagína děkuji. TF

Odpovídá:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

Hezký den Tatano, je možné, že jste v těchto partiích pevnější, protože jste např. posilovala pánevní dno, tyto cviky Vám doporučuji cvičit preventivně, http://www.kalisek.cz/svaly_panevniho_dna.php. S pozdravem, K. JIříčková.

Související dotazy

Ochablé svaly pánevního dna v těhotenství
Dobrý den, po dvou těhotenstvích mám ochablé svaly...
Posílení pánevního dna
Dobrý den, četla jsem v rubrice zdraví jednoho magazínu...
Cvičení pánevního dna po operaci břušní kýly
Dotaz na lékaře: Dobrý den, 15.11. jsem podstoupila...
Manipulace pánevního dna a kostrče
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda manipulace pánevního...
Posilování pánevního dna na trampolíně
Dobrý den, od porodu před 3 měsíci cítím, ze mám povolené...
EMG svalů pánevního dna
Dobrý den, prosím, zajímalo by mě, jak probíhá, když...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Petting

Dobrý Den, chtěl bych se vás zeptat ,zda je možné ,že moje přítelkyně je těhotná?...

Petting

Dobrý den, prosím o radu. S přítelem jsem praktikovali petting, tření intimními...

Petting

Dobrý den, můj partner má kondylomata. 1) Slyšela jsem, že je vhodné používat...

Petting

Dobrý den, s přítelkyní jsme praktikovali petting "napodobením" klasického...

Pevaryl

Dobrý den, dnes jsem byl u kožního a předepsal mi na tmavé fleky v podpaždí...

Pevná prsa

Dobrý den, ráda bych věděla jestli existuje nějaký přípravek na zpevnění a posílení...

Pevná prsa bez plastické operace?

Dobrý den přeji. Mám dotaz ohledně této nabídky. Kopíruji sem prosím,co mi přišlo...

Pevná prsa bez plastické operace?

Pevná prsa bez plastické operace? Dotaz od: Hana Publikováno: 12.7.2015...

Pevná vůle

Dobrý den,chtěla jsem se Vás zeptat měřím 162 cm a vážím 84 kg už mockrát jsem...

Pevná zubní náhrada.

Čeká mne náhrada chlopně. Můj Kardiolog doporučuje umělou chlopeň. Tato operace...

Pevnost panenské blány

Dobrý den, co přesně určuje pevnost věnečku, tedy lepé řečeno jeho dlouhou životnost....

Peyronieho choroba

Dobrý den pane doktore, je mi 39 let, mám penis zahnutý do leva viz. foto, zdá...

Peyronieho nemoc

Dobrý den, mám bolesti uvnitř penisu. Nahmatávám si 2 útvary v žaludu, spíše...

Peyronieova nemoc

Dobrý den, Už asi 3 roky mam na leve straně penisu (pod kuži) jakýsi jizevnatý...

PFAFA syndromS

Dobrý den, dceři 3 roky diagnistikovali PFAFA syndrom. Chtěla jsem Vás poprosit...

Pfapa syndrom

Dobrý den, můj syn asi ve 4 letech začal trpět jedenkrát za měsíc angínou,...

PFAPA Syndrom?

Dobrý den, prosím o posouzení našeho problému. Náš 4,5 letý syn je téměř 2...

Ph

Dobrý den, již dlouhou dobu mě trápí problémy s retencí vody. Zvláště po ránu....

PH

Po jaké době se dá z moči, z pH zjistit,že jsem těhotná?Děkuji

PH a brusinky

Pane doktore, měl bych 2 preventivní dotazy. 1)jak se nechá snížit (udržet...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×