Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Plotýnky a práce

Praktické lékařství Pavel . 13.10.2012 redakce uLékaře

Dobrý den. Můj problém spočívá v tom, mám 4 roky po operaci plotýnek, letos na jaře mi byl odebrán čid chci si najít práci, ale když mi moje pí doktorka napíše do výpisu že mám po operaci plotýnek tak mě nikde nevezmou (Mám Sou Strojírenské). Je to jako v začarovaném kruhu. Děkuji Pavel R.

Odpovídá:

MUDr. Vendula Bartáková


Dobrý den, nerozumím přesně, jaký je Váš dotaz.... Buď budete lhát zaměstnavateli, nebo sám sobě... Pokud práci zvládnete, tak by Vás měli zaměstnat, s svým lékařem se můžete domluvit, že Vám napíše, že práce jste schopen, pokud k tomuto závěru dospěje. Pokud ne, bude nutná rekvalifikace

Související dotazy

Bolest levé lopatky, plotýnky a prsního svalu
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, již od února mě trápí...
Těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat je mi 23 let a mám...
Bolesti zad
Dobry den. Mam uz pres 5 let problémy se zadama. Trpim...
C páteř
Dobrý den, pane doktore mám po vyšetření CT mám o 4-5mm...
Operace páteře
Dobrý den.Rok a pl mi mrtví ruky.14.8. jdu na operaci...
Discitida, zánět meziobratlové ploténky
Dobry den, tchan (57let) onemocnel zanetem plotynky...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Plotýnka léčba

Ráda bych se optala marodím se zádama rengén ukázal Lechká sinistrokonvexní...

Plotýnky

dobrý den můžete mi napsat váš nazor 35leta pacientka 1/12 hospitalizovana pro...

Plotýnky

dobrý den pane doktore píši po druhé neni to tak dlouho.mri 1/11protruse disku...

Plotýnky

Dobrý den,chtěla bych zeptat,včera jsem byla na aplikaci pod CT PRT,za jak dlouho...

Plotýnky

Dobrý den. Je mi 28 let,mám 1 a půl roku po operaci plotýnek. V zimě jsem 2x...

Plotynky

Dobry den byla sem na ct vysetreni muzete mi to prosim vysvetlit dekuji -plotenka...

Plotýnky

Dobrý den,prosím o nerologickou konzultaci.Jsem na neschopence již 11.měsíců,ze...

Plotýnky

Dobrý den. Mám dotaz. Již delší dobu mám problémy se zády. Ted momentalmě jsem...

Plotýnky

Dobrý den pane doktore. Před 2 lety jsem byl na operaci s plotýnkami. Letos...

Plotynky

Dobry den ,prosim o vyjadreni ,jiz 2 roky se potykam s bolestmi bederni patere...

Plotynky bederní pateř

nalez z magneticke rez..-zúžení L úseku pateřního kanálu a foramin spojené s...

Plotýnky v bederní části

Dobrý den pane doktore,chtěla bych Vás požádat o odborný překlad mého vyšetření...

Plotýnky-neurologie

Dobrý den pane doktore (doktorko) .Mám 28 let, jsem 1 rok a půl po operaci plotýnek....

Plotýnky.

Dobrý den. Letos v lednu 2010 jsem spadl 2x na náledí,1x ze schodů, od této...

Pľúca, srdce, či niečo iné?

Dobrý deň, obraciam sa na Vás dá sa povedať už v zúfalstve. Ide o moju mamku. Moja...

Plucne embolie a prevencia

Dobry den, pred rokom sa stal pripad, kamarat bol v nemocnici po vaznejsich...

Pluzgier na zaludi

Dobry den Asi rok a pol mam problem so zapalmi predkozky, ktore su ale bakterialneho...

Pluzgier/ranka

Dobry den. Pred 3 tyzdnami sa mi urobila na kozi cca o cm od konecnika cervena...

Pľuzgiere na kože

Dobrý den mám 15 rokov a mal som zapal nechtoveho lôžka nechcel som s tym ist...

Plynatos a kručení v břiše

Dobrý den, přes rok se léčím na GE Reflux. beru 3x denně ganaton a 2x Helicid....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×