Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Podezření a obava z leukémie

Vnitřní lékařství ales 9.8.2019

hezký den, již jsem zasílal dotaz ohledně zdravotniho stavu ID 340200: dobrý den, již 14 dní mne trapi horečka, bolest kloubu a troxhu uzlin Po 5 dnech navsteva OL, nasazen Amoksislav, podezreni na zanet mocaku,ale moc v poradku.po dvou dnech uleva,ale po dalším dnu opet horecky az 39.5. prvotní crp bylo 45, druhe jiz ok, vsechny testy moci a krve zatim normal, vyjma zvýšených jater.Dale UZ bricha, rtg dutin a plic vse ok. Horečka probíhá v návalech v poměrně stejnou dobu, zacne to zimnicí, pote teplem a konci opravdu nadmernym pocenim.Rano se probudim jako rybicka.Uhodi obvykle okolo 13 a 01 hodiny.dekuji za radu.Lekar naridil lecbu ibalginem s tim,ze je to silna virosa.

Dnes jsem navštívil OL a byl jsem poslán na internu viz. zpráva. Bohuzel mi lékař toho moc neřekl o tom co mě může být a trošku mě odbyl, ze snad to není leukémie, což mě vůbec nepotěšilo, možná to řekl i lip, ale nikdo nechce slyšet slovo leukemie ve spojitosti se sebou sama. potom jsem již pouze volal s OL, který mě řekl, ze by to mohla být mononukleóza a že ještě na něco čekají, což bych v tuto chvíli považoval za lepší volbu. Můžete mi prosím přeložit to co se ve zprávě píše, jaké vyšetření mne čekají a co z nich vyplívá?zda je obava oprávněná??(na netu jsem našel,ze spousta symptomu co by mě seděla, ale na obě nemoci.) Samozřejmě jsem rád za péči, obzvláště OL, ale rád bych tomu rozuměl . Díky

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, k Vašemu dřívějšímu dotazu nemám přístup, pokud na něj chcete navazovat v dal...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Mgr. Anna Prchlíková


Vážený pane Aleši, dnes jdete na kontrolu, jistě budete mít prostor se zeptat lékaře, co Vá...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Obava z leukemie
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co by mohla znamenat...
Obava z leukémie
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, už 3měsíce mám opakovaně...
Chronická leukemie
Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka...
Leukémie?
Dobrý den, před měsícem jsem byla na krevním obrazu,...
Leukémie a hepatitida
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jak je to s výskytem...
Bolesti kostí, kloubů a svalů
Dobrý den, je mi 12 let a Bolí mě už asi 2 měsíce kosti...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Podezřelé znaménko

Dobrý den, paní doktorko, chtěl bych se zeptat na toto znaménko. Letos jsem...

Podezřelé znaménko

Dobrý den, mám na zádech takové znaménko, není to nějaký problém?

Podezřelé znaménko

Dobry den, mam po celych zadech materska znamenka ktera vypadaji vselijace,...

Podezřelé znaménko

Dobry den, kozni lekarka me poslala na vyriznuti pihy, povidala, ze musi ven,...

Podezřelé znaménko

Dobrý den, paní doktorko, chtěl bych se Vás zeptat na toto znaménko, mohlo...

Podezřelé znaménko

Dobrý den, paní doktorko, chtěl bych se Vás zeptat na toto znaménko, mohlo by...

Podezřelé znaménko v obličeji


Podezřelost na p.n.

Dobrý den,prosím Vás,měl jsem před 4 měsíce pohlavní styk při kterém se roztrhla...

Podezřelý útvar na kůži

Dobry den. Pred nejakyma cca 2-3 rokama se mi pod pazi objevila bradavice (znamenko...

Podezření

přeji krásný den. Můj dotaz směřuje k nemoci syfilis. Před 10.léty jsem vedl...

Podezření meningitida

Dobrý den, mám podezření na meningitidu. Už tři dny mě bolí hodně hlava a...

Podezření na pohlavní choroby

Dobrý den Před týdnem jsem se vrátil od moře konkrétně z Řecka od třetího...

Podezření na absces mandle

Dobrý den chtěla jsem se zeptat přitel měl podezření na abces ale doktorka mu...

Podezření na afty v krku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Stalo se to, že mi ze dne na den natekly...

Podezření na akutní pankreatitidu po alkoholovém excesu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné rozeznat bolest slinivky od...

Podezření na ALS

Dobrý den, již několik týdnů mě trápí svalové záškuby. Mám je hlavně na nohách,...

Podezření na ALS

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně mé maminky. Je jí 47 let. Před...

Podezření na ALS


Podezření na ALS


Podezření na Alzheimerovu chorobu, nasazení Landexu

Dobrý den, mám dotaz ohledně otce (71 let). Trpí 5 let Parkinsonovou chorobou,...