Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pohlavně přenosné nemoci

Pohlavní nemoci Jaroslav 2.1.2017 redakce uLékaře

Dobry den,

chtel bych se vas zeptat na radu co a jak udelat.
Mel jsem rizikovy styk ( s osobou o ktere jsem se pak dozvedel, ze je bohuzel dost promiskuitni - zena). Asi cca 14 dni po styku se u me objevily zdravotni problemy, ktere se me drzi a nemohu se jich nejak zbavit a lecba je zatim neuspesna ( spis nevi doktori co mi je zatim ). Skoro 3 tydny jsem se hrozne potil, boleli me svaly a hlava, palylo me na hrudi jak pri zapalu plic ( ten vyloucili) a mam suchy kasel bez uspechu se ho zbavit, poboliva me v krku a v puse jsem mel asi 13 aftu v jednu chvili a na tele se mi objevuji pupinky jak zhorsene akne, zimnice s rymou a zazivaci obtize s castou stolici ( klidne i 8x za den) a v neposledni rade me poboliva v podpazdi a v trislech ( pripada jak nabehle z vnitrni strany stehen) a i na krku, ale podle praktika pry zvetsene uzliny nemam.
Jinak, abych se dostal k jadru veci, tak prave toto riziko bylo pred 60 dny ( z toho asi cca pres 40 dni uz trvaji obtize bez ustupu). Takze bych se rad zeptal zda se muze jednat o nejakou pohlavne prenosnou chorobu, ktera by mohla toto zpusobovat ( syfilis, chlamydie, kapavka, zloutenka atd. a samozrejme hiv) na ktere jsem zkusil test prave po 58 dnech od rizika a vyslo zatim HIV test negativne ( 2 mesicich) a nevim co je pravda, ale bylo mi receno, ze pry rozdil mezi 2 a 3 mesici ve spolehlivosti vysledku je asi 1 az 2% a pry uz by test reagoval i po tech 2 mesicich???
Tak se ptam jestli je tomu tak jak rekli a je pravdivy ten test po tech 8 tydnech a nebo se muze zmenit po tech 12 tydnech zcela opacne?? 
Velmi, ale velmi dekuji za pripadnou reakci a odpoved ci radu co dal nebo co se da udelat pro vylouceni techto nakaz spolehlive.

Jinak u praktika krevni rozbor, zanetlive parametry a rengen plic a dutin a vse v norme a bez nalezu.

S pozdravem


Jaroslav

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, uvedené obtíže v kombinaci s rizikovým stykem mohou vést k podezření ze sexuálně přenosné infekce, podle typu obtíží bych pomýšlela (když už) především na syfilis nebo na HIV infekci, ale po rizikovém styku je vhodné v takovém případě provést skrínink i na kapavku. Pokud byl HIV test negativní 2 měsíce od možné infekce, je vhodné vyšetření po cca další měsíci opakovat, aby se vyloučilo, že byl test proveden v diagnostickém okně. Chlamydiová infekce a hepatitida (zejména B a C)nemusí mít žádné projevy, nebo se může projevovat nespecificky teplotou,nevůlí, hepatitidy případně ještě bolestmi břicha, zežloutnutím kůže, zvýšením hodnot jaterních testů. Diagnostika těchto onemocnění je možná z odběrů krve (hepatitidy) či moči/sekretu z genitálií (chlamydie).

Související dotazy

Pohlavně přenosné nemoci.
Dobrý den, přeposílám odpověď kterou jste mi napsali......
Pohlavně přenosné nemoci
Dobry den, Slyšela jsem, ze pohlavní nemoci nemusí...
Pohlavně přenosné nemoci
Dobrý den, před 7 dny jsem měl 2x chráněný sex (prezervativ...
Pohlavně přenosné onemocnění
Dobrý den, byl jsem na erotické masáži (masérka...
Pohlavně přenosné choroby
Dobrý den, prosím Vás mohu chytit od partnerky pohlavní...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pohlavně přenosná nemoc

Dobrý den, dotaz směřuji k venerologovi nebo kožnímu lékaři. Při náhodném pohlavním...

Pohlavně přenosná nemoc, žloutenka

Dobrý den je možné pozorovat týden po možné sexuální infekci příznaky hepatitidy?...

Pohlavně přenosná nemoc?

Dobrý den je mi 21 let a včera večer jsem měl teplotu 38.6 ráno když jsem se...

Pohlavně přenosná onemocnění

Dobrý den pane doktore/paní doktorko, rád bych si našel jednu přítelkyni na...

Pohlavně přenosná onemocnění

dobry den chcel by som sa opytat siel som na test na pohl choroby 130 po ryziku...

Pohlavně přenosné choroby

Dobrý den, prosím Vás mohu chytit od partnerky pohlavní nemoc kapavku, chlamidie...

Pohlavně přenosné choroby

Dobrý den, asi před deseti dny jsem měl chráněný orální sex s prostitutkou....

Pohlavně přenosné choroby

Dobrý den, asi před deseti dny jsem měl chráněný orální sex s prostitutkou....

Pohlavně přenosné choroby

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli existuje riziko přenosu pohlavních nebo...

Pohlavně přenosné nemoce

Chtěla bych se ještě zeptat na poslední dvě věci a pak už vás nebudu obtěžovat:...

Pohlavně přenosné nemoci

Dobry chcem sa opytat ci je dostatocne dlha doba 9 tyznov od mozneho ryzika...

Pohlavně přenosné nemoci

Dobrý den, před 7 dny jsem měl 2x chráněný sex (prezervativ během pohlavního...

Pohlavně přenosné nemoci

Dobry den, Slyšela jsem, ze pohlavní nemoci nemusí mít žádné příznaky. Nestridam...

Pohlavně přenosné nemoci.

Dobrý den, přeposílám odpověď kterou jste mi napsali... MUDr. Veronika Horáková: Dobrý...

Pohlavně přenosné onemocnění

Dobrý den, byl jsem na erotické masáži (masérka byla žena) a chtěl bych se...

Pohlavně přenosné onemocnění

Dobrý den před dvěma dny jsem měl nechráněný sex nebudu to svádět na alkohol...

Pohlavní a infekční choroby

Dobrý den. Jsem bisexuál a dost mě přitahuje jeden můj kamarád. Klasický sex...

Pohlavní a jiné nemoci

Dobrý den, mám takový pikantní problém. Předem upozorňuji že se nejedná o žádnou...

Pohlavní bradavice, kondylomata

Dobrý den, kožní lékař mi diagnostikoval kondylomata na přirození. Nechal jsem...

Pohlavní bradavičky

Dobrý den, při posledním s. styku jsem si na partnerově žaludu všimla drobných...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Výtok z močové trubice

Dobrý den, Přibližně 6 dní po pohlavním styku jsem začal mít problémy s pálením...

Antibiotika a průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli antibiotika azitromycin sandoz 500mg...

Po operaci žlučníku

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, za jak dlouho je člověk schopen normálně jít...

Silná bolest pod koleny

Dobry den, zhruba pred 14ti dny jsem se pokousel zacit s behanim, bezel jsem...

Tlak v zubu.

Dobrý den. Před více jak půl rokem mi byla dělána korunka na sedmičce. Od té...

Bolest čelisti

Dobrý den, prosím Vás o radu. Už od zimy mě bolí dolní čelist. Nejsou to trvalé...

Metabolické vyšetření

Dobrý den, zdravím a obracím se na vás s prosbou o radu. Na jaké lékare se...

Krvácení po pohlavním styku


Pálení močové trubice

Dobry den, 1 den po piti alkoholu (za cely den cca 12 poharikov) ma zacalo...

Dyshidrotický ekzém, vodnaté pupínky kůže


Červené skrvny typu cucflek na nohou

Dobrý den, asi před měsícem se mi na noze (v podkolenní jamce) objevila skvrna...

Svědění močové trubice a bolestivý orgasmus

Dobrý den, po močení mě svědívá močová trubice a bolí mě orgasmus. Nejvíc...

Necitlivost dlaně

Dobrý den, potřeboval bych se zeptat, dnes po probuzení jsem přestal mít cit...

Zrak

Dobrý den, chci se zeptat - pracuji ve výrobě, kde se do výrobků instalují světelné...

Vykašlávání hnědého sputa

mám problém s vykašlávám kde ze začátku to byl normální hlen, pak žlutý, a potom...

Patní ostruha

Dobrý den,již jsem podstoupila asi všechny možnosti s ostruhou na patě,5x ultrazvuk,4x...

Bolest hýždě

Dobrý den, rozhodla jsem se, že Vám napíši, protože už jsem bezradná, zoufalá...

Užití Postinoru při menstruaci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda z vás má některá zkušenosti s Postinorem....

Bolest zubu po plombě

Dobrý den, mám dotaz ohledně zubu. Před necelými 3 měsíci mi vypadl kousíček...

Odstranění znamének v těhotenství

Dobrý den, na základě vyšetření u kožní lékařky mi bylo doporučeno nechat si...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×