Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pohlavní styk

Gynekologie Gabriela . 25.1.2013 redakce uLékaře

Prosím vás, chtěla bych se zeptat, když jsem v neděli měla pohlavní styk kdy nebyl použit kondom (přítel se ale "neudělal", kvůli přerušení sexu). Slyšela jsem, že přesto při sexu z penisu uniká malé množství spermatu. Je to pravda? Pokud ano, je možné, že z toho malého množství dochází k oplodnění?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Ano,je to pravda a při nechráněném styku je gravidita vždy možná. Příjemný den

Související dotazy

Pohlavní styk
zjisti gynekolog kdy jsemměla pohlavní styk??
Pohlavní styk
Co to znamená, že se kluk do holky udělal? Znamená...
Nechráněný pohlavní styk
Dobry den.Dneska jsme měli s partnerem nechraneny pohlavní...
Pohlavní styk v 17ti letech
Dobrej, je mi 17 let a mam s pritelkyni uz pohlavni...
Nechráněný pohlavní styk
Zdravím, chtěla bych se zeptat. S přítelem jsem měla...
Nechráněný pohlavní styk
Dobrý den, předem děkuji za odpověď. Chtěla bych se...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pohlavní nemoci dotaz

Již jsem Vám ohledně jednoho dotazu psal, nyní prosím o poslední radu. Byl...

Pohlavní nemoci na wc

Dobrý den, mám dotaz ohledně toho, co se dá chytnout z wc prkénka. Stala se...

Pohlavní onemocnění partnerů

Dobrý den,chtěl bych se dotázat ohledně pohlavní nemoci.S partnerkou jsme spolu...

Pohlavni organ

dobry den,chcise zeptat svedi me prirozeni a kdyz curam tak se stane ze to obcas...

Pohlavní orgán

Dobrý den, mám na vás jednu takovou otázku. Přítel má na špičce penisu, spíše...

Pohlavni orgán

Každý den mi stojí , hodně často je to i zničeho nic . Poraďte mi prosim co...

Pohlavní orgány

Poslední dobou po pohlavním styku s manželem mívám já pálení v oblasti pohlavních...

Pohlavní orgány

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat.... Už je to 2 roky co jsem měla...

Pohlavní problémy

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Tyto "pupínky", které mám na pohlavním...

Pohlavní stik

Dobrý den mel bych dotaz mely jsme s partnerkou pohlavní stik ale partnerky...

Pohlavní styk

Dobrý den. Našla jsem v partnerově pc hodně videí s pissingem.Trochu mě to...

Pohlavní styk

Dobrý den, mám dotaz asi týden po pohlavním styku mi začalo cosi vytékat z prsou,...

Pohlavní styk

Je mi 17 a včera jsem měla nechráněný pohlavní styk, svému sexuálnímu partnerovi...

Pohlavní styk

Dobrý den,je mi 15 let,a pomalu se s přítelem rozhodujeme že spolu budeme spát,...

Pohlavní styk

poznam na manželce že mněla pohlavni styk před několika hodinamy a jak se to...

POHLAVNÍ STYK

Dobrý den, chci se zeptat na pár věcí moje kámoška nedávno se svým přítelem...

Pohlavní styk

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat. Pozná gynekolog, že už pohlavní styk...

Pohlavni styk

Je mi 15 a Mam pritele pozna gynekolok ze uz nejsem panna a jakym zpusobem doslo...

Pohlavni styk

Dobry den asi pred tremi dny jsem mel nechraneny pohlavni styk od te doby...

Pohlavní Styk

Chtěla bych se zeptat,měla sem sex po 2 dnech menstruace a přítel se do mě trochu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×