Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Postinor

Sex Jiří 19.5.2013

Dobrý den, měl jsem s přítelkyní chráněný sex ale kondom při ejakulaci vyklouzl a proto si přítelkyně pro jistotu koupila Postinor 2. Zajímá mě jestli je možnist otěhotnění. Vzala si jí asi po 11 hodinách a poté po 6 hodinách se dostavil průjem, chci se zeptat jestli si má vzít i druhou, nebo je tento stav normální a jestli má jít raději ke gynekologovi. Pilluku použila poprvé. Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie Pracoviště: Ambulance nemocnice Znojmo

Aby byl Postinor účinný, je třeba užít obě pilulky. Průjem může být následkem léčby, ale může také vést ke snížení účinnosti Postinoru. I tak budete muset čekat do doby partnerčiny menstruace, která teprve těhotenství vyloučí.

Související dotazy

Postinor
Pokud žena požije Postinor, do kdy Postinor funguje?...
Postinor
Dobrý den, chtěla sem se zeptat jestli můžu otěhotnět...
Postinor
Dobrý den, psala jsem Vám, že jsem měla s přítelem...
Postinor
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na dobu účinku u postinor...
Postinor
Dobrý den, je možné vzít si postinor při MTHFR mutaci?...
Postinor
Dobrý den, s největší pravděpodobností jsem zapomněla...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Postinor

Dobrý den, chtěla sem se zeptat jestli můžu otěhotnět po přípravku Postinor....

Postinor

Dobrý den, V sobotu (21.01.2017) se nám stala při sexu nehoda a protrhl se...

Postinor

Dobrý den, včera (12.8.) jsem měla nechráněný pohlavní styk a pochybuju o konečném...

Postinor

Dobrý den, potřebovala bych pár informací o postupu užívání postinoru, když...

Postinor

Dobrý den, musela jsem užít Postinor, protože se nám stala taková nehoda. Vzala...

Postinor

Dobrý den, mám takový menší problém...10.8. jsme s přítelem měli menší nehodu..musela...

Postinor

Dobrý den, je možné vzít si postinor při MTHFR mutaci? Děkuji

Postinor

Dobrý den, mám menší problém, nebrala jsem HA po dobu 110 dní (3,5 měs.), předtím...

Postinor

DObrý den, chtěla bych se zeptat jak mám postupovat když po užití Postinoru...

Postinor

Dobrý den, potřebovala bych nutně poradit. Prosím spěchá to. Předevčírem jsme...

Postinor

Dobrý den, prosím o radu. Měli jsme s manželem pohlavní styk. Používám čípky...

Postinor

dobrý den, včera jsem mela s pritelem sex. bohuzel se stalo, ze ochrana praskla...

Postinor

Dobrý den, prosím Vás o radu. S manželem jsme měli pohlavní styk, použili kondom...

Postinor

Dobrý den, včera večer jsem měla se svým přítelem nechráněný pohlavní styk....

Postinor

Dobrý den já si velice vážím Vašich odpovědí..6.10. jsem psala o radu ohledně...

Postinor

Dobrý den, po nechráněném sexu s přítelem jsem užila Postinor, bohužel jsem...

Postinor

Dobrý den, psala jsem Vám, že jsem měla s přítelem orální sex a vy jste mi doporučil...

Postinor

To jste mě docela vyděsil a podle čeho tak usuzujete? První orální sex byl v...

Postinor

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mohu jist po užití postinoru? Nebo jestli...

Postinor

Dobrý den, po nechráněném sexu s přítelem jsem užila Postinor. V lékárně mi...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Popálenina 2.stupně

Dobrý večer. 1.12 jsem na sebe nešťastnou náhodou převrhla petilitrovy hrnec...

Tlačení žaludku

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat dneska ráno jsem k snídani snědla housku...

Prava strana videni divne blika

Zdravím. Zrovna teď nějak divně vidím. Vím že se mi tohle už stalo kdysi dávno....

Bolesti podbřišku, vynechání menstruace, těhotenský test negativní

Dobrý den, již měsíc mě trápí bolesti v podbřišku, píchání spojené s občasným...

Absence menstruace


Vyrážka na jazyku

Dobry den, v posledni dobe mam potize s "vyrazkou" na jazyku. V zadu u korene...

Otoky končetin

Mám oteklé kotníky a nárty, když delší dobu sedim mám bolesti v kotníku, jako...

Svalová slabost končetin

Dobrý den, doplňuji svůj dotaz ze 16.1. Dotaz zní: je mi 32 let a již cca...

Zvětšené uzliny


Přenos hepatitid a viru HIV

Mam asi hloupy dotaz ale trpim uzkostnymi stavy a proste to resim! Dosel mi...

Cordaron a alkohol

Dobrý den, můžu prosím pít alkohol, když musím užívat denně lék Cordaron na...

Bílý hrudkovitý výtok a svědění

Dobrý den, už pár dní mě trápí svědění a bílý výtok hrudkovité konzistence,...

Přenos angíny


Neštovice a neplodnost u muže

Dobrý den. Přítel před cca 5ti lety měl neštovice, je mi 25. Chci se zeptat,...

Sono štítné žlázy

Dobry den, ze sona štítné žlázy mam následující zprávu, prosím o její interpretaci...

Těhotenský test

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou menstruaci a mám citlivá...

Kapavka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se pohlavní nemoc kapavka přenáší také líbáním?

Zčervenání poloviny obličeje a krku

Dobrý den, pane doktore, potřebovali bychom komplexní posouzení stavu naší...

Opožděná menstruace a možné těhotenství

Dobry den chtela jsem se zeptat zda je mozne ze muzu byt tehotna. Kdyz mam...

Bolest a brnění pravé ruky

Dobrý den, jak jsem před chvílí psala o manželovi s Bellovou obrnou, tak bych...

Reklama
Zavřít