Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Potrat

m . 11.2.2016 redakce uLékaře

Dobrý den prodělala jsem spontalní potrat 6.2.odešla pupeční šnura a plodové vajíčko dnes jsem byla na kontrole11.2.bylo my řešeno děloze něco zustalo jelikož odmítam postoupit kyretáž.čekam ze si stím tělo poradí samo.chci se zeptat jak dlouho to muže trvat jelikož todle trvá už druhy tyden.dekuji za odpoved

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Rozhodně si nepočínáte rozumně obsah dutiny děložní se může infikovat vzniknout zánět a případně pak mohou být i problémy s dalším otěhotněním. Příjemný den

Související dotazy

Špinění po potratu
Dobrý den, prosím Vás, prodělala jsem samovolný potrat...
Opakované potraty
Dobrý den, prosím o radu. V roce 2010 porod syna...
Opakovaný potrat
Dobrý den. Ráda bych věděla váš názor na můj problém....
Opakované potraty
Dobrý den , jsem po 1 zamlklém potratu ve 14týdnu...
Možnost otěhotnění po potratu
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat prosím. Chtěli by...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Potničky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když se potím tak mi vyskáčou svědivé "tečky"...

Potničky

Zdravím, dostal jsem na mazání kousance po klíštěte přípravek "Triamcinolon...

Potničky

Dobrý den,mohu se zeptat zda jsou tohle potnicky nebo ekzem a je nutné navštívit...

Potničky

Dobrý den mam takový problém už měsíc na nouhou mam tyhle vyrážky zde posílám...

Potničky na prstech

Dobrý den, Poslední měsíc se mi na prsteníčcích na rukou vytváří jakoby potničky....

Potničky?

Dobrý den, mám dvouletou dcerku. Od narození se potýkáme s kožními problémy....

Potomek

Dobry den,jiz pres 2 roky se snazime o potomka.Je mi 40,priteli 46.Ja mela...

Potomek s kuřákem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li má vliv na funkci spermií a vůbec rozmnožování...

Potrácení bez příčiny

Dobrý den, Ráda bych se zeptala zda mi nechybí nějaké vyšetření,které by mi...

Potrácivost

Dobrý den pane doktore, jsem docela zoufalá, mam po třech potratech vždy kolem...

Potrat

Dobrý den, kamarádka 17 let má obavy, že je těhotná. Test stále nevím jak dopadl...

Potrat

Dobrý den, chci Vás požádat o radu. Dne 6.2.2014 jsem měla nechráněný poh. styk....

Potrat

Dobrý den, dnes se mi udělalo špatně, strašně mě bolelo břicho a bylo mi na...

Potrat

Dobry den, chtela bych se zeptat do jakeho mesice tehotenstvi je mozny umely...

Potrat

Dobry den muzete mi poradit.Ted v cervnu mi bude 20 let. Ziji v Gb a tady sou...

Potrat

Dobry den,v 8tt jsem začala krvácet,byl mi zjištěn hematom,dostala jsem pambu...

Potrat

Mám problém s potratem. Nedavno sem byla znásilněná svým strejdou a momentálně...

Potrat

Dobry den, potrebujeme poradit. Tehotensky test vysel pozitivni. Dite nechceme....

Potrat

Dobrý den, jsem těhotná a určitě nechci být. Co mám dělat? Je lepší jít na klasický...

Potrat

Dobrý den, Zjistila jsem, že jsem na začátku těhotenství, přesně 4+1, navštívila...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Fordyce's spot


Bolest v podkolenní jamce


Stav po operaci slepého střeva


Křupnutí v zádech


Radiofrekvenční sonda si s křečovými žilami poradí hravě


Kapky vigantol a kanavit


Zmizely příznaky


Chrápání může brzdit růst vašeho dítěte


Genitální bradavice


Preventivní prohlídka


Bolest ve vnějším kotníku




Augmentin nebo Amoksiklav. Jaká antibiotika vybrat?


Problém s menstuací


Zlomenina klíčku


Léčba hemofilie je v České republice velmi bezpečná


Pomůže růstový hormon v boji proti stárnutí?


Neštovice


Astma a imunita


"rozdvojená osobnost"


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×