Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Potrat pádem

Gynekologie Eva . 26.5.2013

Vážený pane doktore(doktorko), jsem v 6 tt. a včera jsem trochu upadla....zachytila jsem se však rukama nad zemí, takže jsem nedopadla celou váhou na zem. Je zde možné nějaké riziko potratu? Děkuji Eva

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, milá paní Evo, taková situace by neměla nijak ohrozit graviditu 6. týdne.

Související dotazy

Opakované potraty
Dobrý den, prosím o radu. V roce 2010 porod syna...
Špinění po potratu
Dobrý den, prosím Vás, prodělala jsem samovolný potrat...
Opakovaný potrat
Dobrý den. Ráda bych věděla váš názor na můj problém....
Možnost otěhotnění po potratu
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat prosím. Chtěli by...
Opakované potraty
Dobrý den , jsem po 1 zamlklém potratu ve 14týdnu...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Potrat

Dobrý den, dnes se mi udělalo špatně, strašně mě bolelo břicho a bylo mi na...

Potrat

Dobrý den, chci Vás požádat o radu. Dne 6.2.2014 jsem měla nechráněný poh. styk....

Potrat

Dobrý den, kamarádka 17 let má obavy, že je těhotná. Test stále nevím jak dopadl...

Potrat - dokumentace

Dobrý den, s přítelem jsme již 9let. Celou dobu jsme si nedávali pozor při...

POTRAT :-(

Dobrý den, chtěla jsem se jen zepat. Dnes jsem byla u Gynekologa a ten mi oznámil,...

Potrat a hmotnost

Dobrý den, před 3 měsíci jsem musela ve 20-tém týdnů prodělat potrat (zamlklé...

Potrat a nedostatek progesteronu

Dobrý den. Na podzim jsem navštívila svoji gynekoložku s tím, že před menstruací...

Potrat a zánět dělohy jako příčina nedosahnutí orgasmu?

Dobrý den, chci se zeptat. Před 5 měsíci jsem potratila, vše snad proběhlo v...

Potrat ano nebo ne?

dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je možné aby mi těhotenský test ukazal...

Potrat nebo hormonální porucha

Dobrý den, začala jsem prudce krvácet s křečemi v břiše, mdlobou. Výška sliznice...

Potrat pilulkou

Dobrý den, jiz jsem vam dnes psala bohužel jsem nenašla možnost reakce na vaší...

Potrat pilulkou mifegyne

Zdravím byla jsem na potratu pilulkou mifegyne , byla na potratu 19.11...

Potrat pri varikokele

Dobry den, dle priznaku mam zcela jiste varikokelu,ale u lekare jsem nebyl,jsem...

Potrat v 8tt

Dobrý den, potratila jsem v necelém 8 tt. U lékaře mi vzali pouze krev a moč,...

Potrat v 9 tydnu

Dobrý den, Chtela bych se zeptat na mozna rizika na umelej potrat v 9 tydnu...

Potrat v 9tt a syfilis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda spolu může souviset zamlklý potrat v 9tt...

Potrat- je možný vliv léčby Prednisonem u manžela?

Dobrý den, mám za sebou zamlklé těhotenství v 8tt a následnou revizi dělohy. Manžel...

Potrat, interrupce

dobry den mam dotaz je mi 23 a jsem tehotna je to me prvni otehotneni chtela...

Potrat, nebo opožděná menstruace?

Dobrý den, mám velmi pravidelný cyklus, co jsem se dívala od začátku roku, vždy...

Potrat, Rh inkompatibilita

Dobrý den, minulý týden jsem prodělala zamkly potrat, předzvěstí už možná byl...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×