Požití střepů
Dobrý den,
bohužel v kuchyni došlo k nehodě v podobě rozbití většího množství nádobí - jak sklo, tak keramika. Přes veškerou snahu střepy odstranit, jsou stále na některých místech často k nalezení takové ty miniaturní střípky kolem 1 mm.
Mám strach, aby se to -jelikož jde přecijen o kuchyň- nedostalo do jídla, pití, nebo nebylo požito z nějakého nádobí, k čemu už i mohlo dojít.
Můj dotaz zní, zda pokud velmi ostrý střep menší velikosti prochází trávicím traktem, může způsobit vážnější komplikace. Pokud ano, mohou to být nějaké, které by se nedaly nijak rozpoznat ? Ať už bolestí, nebo jinými příznaky a tím by byly ještě nebezpečnější?
Děkuji
Dobrý den,
pokud jste kuchyň důkladně uklidila a jedná se skutečně o "miniaturní" stříp...