Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Pozitivní těhotenský test 8 týdnů po operaci mimoděložního těhotenství

Gynekologie Barbora 19.8.2015

Dobrý den, pane doktore,

mám takový problém. 23.6. jsem podstoupila laparoskopickou operaci mimoděložního těhotenství, kdy mi byl odebrán pravý vejcovod, v něm bylo embryo. V době operace jsem byla v 7tt+2, hcg v den operace bylo přes 25 000 jednotek. Po operaci jsem 25.-27.6. špiníla. Menstruace byla od 12.-15.7., potom 30.7. špinění, 31.7. silnější krvácení, 1.8. slabé krvácení, 2.8. špinění. Dále jsem 11.8. trochu cítila bolest v podbřišku, 12.-16.8. jsem měla slabe špinění bez bolesti. 13.8. jsem dělala těhotenský test, byl pozitivní - slabší čárka, 14.8. jsem byla u obvodního gynekologa na odběru krve - hcg bylo 52. Myslí si, že těhotná nejsem, že mám v krvi hcg ještě z toho mimoděložního těhotenství. V Brně, kde se léčím s endometriozou a také mě operovali si po telefonické konzultaci myslí, že jsem spíš znovu těhotná. Můj gynekolog mě jen řekl, že mám přijít za 2 týdny na krev. Sex po operaci byl po 3 týdnech. Prosím o Váš názor, zda si myslíte, ze mužů být znovu těhotná nebo je to zbytkové hcg po mimoděložním těhotenství. Je mi 32 let. Předem mockrát děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Bez vyšetření těžko odpovědět,bylo by vhodné zopakovat HCG ne za 14 dní ale po týdnu jak s...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Pozitivní těhotenský test a ultrazvuk
Dobrý den prosím o vysvětlení těhotenský test ukázal...
Pozitivní těhotenský test
Dobrý den, asi před 5 a 3 týdny jsem musela užít...
Pozitivní těhotenský test u netěhotné
Dobrý den, 2 dny po menstruaci mě vyšel pozitivní těhotenský...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou...
Pozitivní těhotenský test a menstruace
Ahoj, mam dotaz. Otehotnet se nam nedarilo skoto 3...
Negativní těhotenský test
Dobrý den, Včera jsem si dělala těhotenský test sedmý...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pozitivní stěr na streptokoka agalactiae v těhotentsví

Dobry den, koncim 37 tt a dnes mi doktorka sdelila, ze mam pozitivni ster na...

Pozitivní stěr z močové trubice na chlamydie trachomatis

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, jestli jste se někdy setkali s pozitivním...

Pozitivní streptokok v 36. týdnu těhotenství

Dobry den, v tehotenstvi mi byl zjisten streptokok v 36 tydnu na gynekologicke...

Pozitivní těh.test+mírně zvýšené Hcg

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat na váš názor.Poslední MS jsem měla 3.1.2014,další...

Pozitivní těhotenský screening

Dobrý den, dnes jsem dostala zadanku na další vyšetření na genetice v těhotenství...

Pozitivní těhotenský test

Dobrý den jedná se o mou holku které je 18, dnes ráno 13.7.17 si dělala tehotensky...

Pozitivní těhotenský test

Dobrý den. Týden mi vynechala menstruace a bolelo mne silně v podbřišku. Celý...

Pozitivní těhotenský test

Dobrý deň, môže byt tehotensky test aj falosne pozitivny? Menzes mam dostať...

Pozitivní těhotenský test

Dobrý den, asi před 5 a 3 týdny jsem musela užít prášky po nechráněném sexu....

Pozitivní těhotenský test 19DC

Dobrý den, mám takový možná trošku zmatený dotaz. Tento měsíc jsem poprvé začla...

Pozitivní těhotenský test a cysta

Dobrý den, pane doktore, Před 14 dny (16DC) mi gynekoložka oznámila, že mám...

Pozitivní těhotenský test a hypotyreoza - kdy zajít k lékaři

Dobrý den, již pár let se léčím se štítnou žlázou - mám hypotyreozu a byla mi...

Pozitivní těhotenský test a menstruace

Dobry den, muzu se zeptat 27-do 5 prosince sem mela menstruaci a pohlavni styk...

Pozitivní těhotenský test a menstruace

Ahoj, mam dotaz. Otehotnet se nam nedarilo skoto 3 roky.. Posledni menstruace...

Pozitivní těhotenský test a ultrazvuk

Dobrý den prosím o vysvětlení těhotenský test ukázal těhotenství, ale na ultrazvuku...

Pozitivní těhotenský test i přes užívání antikoncepce

Dobrý den, Zjistila jsem podle několika tehotenskych testů, že jsem více...

Pozitivní těhotenský test před termínem menstruace

Dobrý den, jsem týden před ms ale připadám si jako nafouklí balón a mám pocit...

Pozitivní těhotenský test při ovariální cystě

Prosim o radu, pred mesicem jsem podstoupila laparoskopicke odstraneni cysty...

Pozitivní těhotenský test při tělísku

Dobrý den, dnes mám již 10. dnem zpoždění menstruace, včera i dnes jsem jsem...

Pozitivní těhotenský test u netěhotné

Dobrý den, 2 dny po menstruaci mě vyšel pozitivní těhotenský test, byla jsem...