Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Pravděpodobnost otěhotnění před MS

Gynekologie Iva 7.4.2016

Dobrý den,snažím se otěhotnět,užívám Clostilbegyt a Pregnyl. 14 den cyklu byl na UZ folikul o velikosti 18 mm a byl mi aplikován Pregnyl. Cyklus mám pravidelný 28-29 dní. Je nějaká malá pravděpodobnost na otěhotnění až cca okolo 24 dne cyklu, tzn. 10 a více dní po aplikaci Pregnylu? Dřív to bohužel nebylo možné. Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

V tomto období je možnost gravidity již malá.
Příjemný den...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Je tu velká pravděpodobnost otěhotnění?
Dobrý den, při braní nového platíčka antikoncepce...
Pravděpodobnost otěhotnění
Dobrý den, 5.5. (4 dny před očekávanou menstruací)...
Pravděpodobnost otěhotnění
Dobrý den, chci se zeptat čistě informativně, jak je...
Pravdepodobnost otehotneni
Dobry den, chtela bych se zeptat, jake je pravdepodobnost...
Pravděpodobnost otěhotnění
Dobry den, chtela bych se zeptat. 6.10 jsem spala se...
Pravděpodobnost otěhotnění
Zdravim. Chci se pouze informovat, zda mohla ma byvala...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobry den, Mám takovou otázku. Je mi 24 let a 12.07.19 jsem porodila v 39+4...

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobry den, posledni ms byla 17.2. Dalsi mela prijit ted v patek ale zatim nedorazila...v...

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobrý den, tento týden mi končí 6-nedělí bohužel to už přítel nevydržel a...

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobrý den, už přibližně 3 roky užívám hormonální antikoncepci MISTRA. Během...

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobrý den, denně beru pilulky mezi 8 a 10 hodinou večer. Včera jsem si zapomněla...

Pravděpodobnost otěhotnění během menstruace

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat.Mela jsem nechráněný sex 5den menstruace.Je...

Pravdepodobnost otehotneni po escapelle

Dobrý den, chci se zeptat. Den po skončeni 7 denní pauzy (den po skon.menstruace)...

Pravdepodobnost otehotneni po vysazeni antikoncepce

Dobry den, rozhodla jsem se vysadit HA. HA jsem brala 4 roky. Chtela jsem se...

Pravdepodobnost otehotneni po vysazeni antikoncepce

Dobry den, rozhodla jsem se vysadit HA. HA jsem brala 4 roky. Chtela jsem se...

Pravděpodobnost otěhotnění po zapomenutí pilulky

Dobrý den, chci se zeptat, jak velká pravděpodobnost je otěhotnění, v mém...

Pravděpodobnost otěhotnění při braní antikoncepce


Pravděpodobnost otěhotnění při menstruaci


Pravděpodobnost otěhotnění při vynechání 1 pil. HA


Pravděpodobnost otěhotnění s HA


Pravděpodobnost otěhotnění?

Dobry den,pred tyden cca jsem uplne poprve spala s mim pritelem. Pritel mel...

Pravděpodobnost početí

Dobrý den. Rada bych se zeptala na pravděpodobnost termínu početí. Poslední...

Pravděpodobnost početí ?!?


Pravděpodobnost problému se štítnou žlázou


Pravděpodobnost přenosu HIV


Pravděpodobnost přenosu pohlavní choroby při orálním sexu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak velká je pravděpodobnost přenosu pohlavní...