Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pravděpodobnost přenosu HIV

Radka . 22.3.2014

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velká je pravděpodobnost přenosu HIV z muže na ženu při orálním styku, kdy došlo k částečné ejakulaci a žena měla podrážděná ústa. Otlaky, nateklé dásně, podrážděné patro. Nejspíše žádné krvavé rány. A v případě, kdy infikovaný muž uspokojuje ženu rukou v pochvě, kdy by mohlo dojít k drobnému poranění, ale žádné viditelné krvavé stopy. Děkuji RD

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Pravděpodobnost procentuálně nelze určit, pokud byl rizikový styk bylo by vhodné za 3 měsíce si nechat vyšetřit hladinu protilátek. Příjemný den

Související dotazy

Pravděpodobnost přenosu viru HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na takovou statistickou...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
Riziko prenosu HIV
Dobry den, pritel je na nejakou dobu v Indii a nedavno...
Riziko přenosu
Dobrý den, vždycky jsem si myslela, že pokud dojde...
Riziko přenosu HIV
Dobry den, v srpnu jsem mela sex s neznamym muzem,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pravdepodobnost otehotneni po vysazeni antikoncepce

Dobry den, rozhodla jsem se vysadit HA. HA jsem brala 4 roky. Chtela jsem se...

Pravděpodobnost otěhotnění po zapomenutí pilulky

Dobrý den, chci se zeptat, jak velká pravděpodobnost je otěhotnění, v mém...

Pravděpodobnost otěhotnění před MS

Dobrý den,snažím se otěhotnět,užívám Clostilbegyt a Pregnyl. 14 den cyklu byl...

Pravděpodobnost otěhotnění při braní antikoncepce


Pravděpodobnost otěhotnění při menstruaci


Pravděpodobnost otěhotnění při vynechání 1 pil. HA


Pravděpodobnost otěhotnění s HA


Pravděpodobnost otěhotnění?

Dobry den,pred tyden cca jsem uplne poprve spala s mim pritelem. Pritel mel...

Pravděpodobnost početí ?!?


Pravděpodobnost problému se štítnou žlázou


Pravděpodobnost přenosu viru HIV


Pravděpodobnost rakoviny


Pravděpodobnost rozvoje 2. fáze encencefalitidy a zánětu mozkových blan


Pravděpodobnost snížení ochrany


Pravděpodobnost těhotenství


Pravděpodobnost těhotenství


Pravděpodobnost těhotenství


Pravděpodobnost těhotenství


Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu věc. V sobotu 17.9.2016 jsem dostala...

Pravděpodobnost těhotenství

Dobry den beru ha jangee a beru ji uz pul roku v kuse bez pauzy delam si ji...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolesti páteře

Dobrý den p.doktore, je mi 50 let a už 8 let mě trápí velké bolesti páteře,už...

Praskání kotníků


Výsledek kolonoskopie


Úraz kotníku

Dobrý den, 24.3. Jsem byla na pohotovosti s kotníkem, bylo mi řečeno ze mám...

Ibalgin 9 tbl.

Dobrý den, moje kamarádka si vzala 9 tabletek ibuprofenu (400) je jí 16 a váží...

Testy potravinové alergie a potravinové intolerance


Hmatala si delozni cipek

Dobry den, mam necely tyden pred menses. Pochva je cista. Nepali me ani nesvedi....

Pálení nohou

Dobrý den, už od mala mám problém, že mi pálí nohy. Nepotí se mi. Pouze...

MUDr. Petr Fousek

Ordinace specialisty - alergologie

Nadměrná fyzická zátěž může vést ke vzniku artritidy

Na výročním zasedání Radiologické společnosti v Severní Americe padlo v prosinci...

Bradavicky kolem pochvy.

Dobrý den,už asi rok mám drobné bradavicky(asi čtyři) kolem pochvy které neboli...

Zadýchávání


"Kapičky lásky"


Artroskopie kolene

Dobrý den, ortoped mi po úrazu na lyžích diagnostikoval přetržený přední křížový...

Desaturace

Děkuji vám za odpověď,ale potíže jsem vám vypsala. Vím, že je to na dálku, já...

Nevolnost a slabost po sexu

Dobrý den, mám poněkud choulostivý problém. Už i v minulosti se mi to přihodilo...

Píchání v ruce


MUDr. Adéla Brhlíková

Privátní stomatologická ordinace

Relaxace pomáhá zmírnit návaly spojené s chemoterapií

Chemoterapie používaná v léčbě karcinomu prsu má množství nežádoucích účinků,...

Nácvik dýchání po vyjmutí nosní mandle

Dobrý den, ráda bych někde získala postup pro nácvik nosního dýchání po odstranení...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×