Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Předkožka

Pavel . 11.9.2015 redakce uLékaře

Před asi 2 lety jsem podstoupil obřízku. Byla mi udělána částečná. Byl jsem spokojen. Při stopoření jsem měl předkožku staženou úplně pod žaludem. Postupem času mi jakoby předkožka dorostla a při stopoření mi kreje část žaludu. Při sexu se předkožka pohybuje nahoru a dolu.. Je to nepříjemné.. Byl bych raději když by byla předkožka stažená trvale bez možnosti pohybu. Je možné udělat obřízku znova a to úplně ale se zachováním vnitřní předkožky? A je možné že mi předkožka dorostla?

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, obecně víme, že částečná obřízka není úspěšná. Proto ve vašem případě připadá v úvahu jen ta úplná

Související dotazy

Suchá předkožka
Dobrý den, předkožka mi obvykle jde bez problému přetáhnout,...
Úzká předkožka
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je normální...
Nedrží mi předkožka za žaludem
Dobrý den, při erekci mi příliš nedží předkožka za...
Zúžená předkožka
Dobrý den, mohu se zeptat už od mala trpím, zúženou...
Předkožka při erekci
Dobrý den je mi 15 a mam dotaz. Je normální, když mi...
Natržená předkožka
Dobry den, mam mensi problem s mojou predkozkou. Nikdy...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Předepsání antikoncepce bez souhlasu rodičů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy se má zrušit zákon o tom, že do 18 musíme...

Předepsání entizol bez výsledků stěrů

Dobrý den, na preventivní prohlídce mi paní doktorka pouhým pohledem oznámila,...

Předepsání hormonální antikoncepce

Dobrý den, teď budu mít svojí druhou menstruaci, chtěla jsem se zeptat, zda...

Předepsání léků Piramil, Pentometr retard

Dobrý den, chci se zeptat, zda může obvodní lékař napsat léky: Piramil 5 mg,...

Předepsaný Guajacuran v těhotenství

Dobrý den paní doktorko, jsem ve 35. t.t. a prosím o radu: Předchozí těhotenství...

Předchozí lékař

Dobrý den, zjistí nový gynekolog jméno mého předchozího, pokud mu ho nesdělím?...

Předkoška

zdravím,mám problém s předkoškou.Kolem dokola předkožky mám bílí pruh,když mám...

Předkozka

Dobrý Den, chtěl bych se zeptat.. Trápí mě dlouhá předkozka, která překrývá...

Předkozka problem

Dobrý den, Mam takový problem. Občas hlavně při erekci mi předkozka jde sice...

Předkoža u penisu

Dobrý den, je mi 14 let a když si přetáhnu předkožku tak se zcela přetáhne jen...

Předkožka

Zdravím, chtěl bych se zeptat. Bude mi 15 let a mám jít na prohlídku. Ale...

Předkožka

Ve 12 mi dělali poloobřízku a přirostl mi dole kousíček předkožky k žaludu co...

Předkožka

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně mé předkožky, při stopoření mi jde...

Předkožka

Dobrý den, mám problém se synovo pedkožkou, nejde mu úplně přetáhnout a to mu...

Předkožka

Dobrý den. Mám problém s přetažením přdkožky.Je mi 25 let a až do nedávna bylo...

Předkožka

nejde mi pretahnout predkozka pres zalud snazim se jí pretahnout ale nejde to...co...

Předkožka

Dobry den,mam takovy problem. někdy se mě stava že po milovani mě napuchne předkožka,neni...

Předkožka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. V normálním stavu přetáhnu předkožku přes...

Předkožka

Dobrý den, prosím Vás, syn 3roky neměl problémy se stahováním předkožky, ale...

Předkožka

Chtěl bych požádat o radu, protože je mi trapné s tím jít do nemocnice na urologii...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×