Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pregnyl a tt

Gynekologie Nikola 25.3.2013 redakce uLékaře

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli po třech týdnech od podání bude ještě pregnyl 10000 ovlivňovat těhotenský test? Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Nejvyšší plazmatické hladiny je dosaženo přibližně za 20 hodin,takže po 3 týdnech od podání test nijak neovlivní.
Příjemný den

Související dotazy

Pregnyl a pozitivní TT
Dobry den,mam dotaz,jsem po injekci Pregnyl,nedalo...
Pregnyl
Dobrý den, po užití postinoru jsem normálně menstruovala....
Pregnyl
Dobrý den, je možné, aby mi lékař předepsal Pregnyl...
Pregnyl
Dobrý den, lékařkou mi byl naordinován 5.-9. den cyklu...
Pregnyl
Dobrý den, dva dny před MS mi doktor píchl pregnyl...
Pregnyl
Dobrý den, minulý týden ve čtvrtek, tj. 08.12. mi byl...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pregabalin k vysazování Clonazepamu

Dobrý den, mám předepsaný pregabalin k vysazování clonazepamu, zbývá mi vysadit...

Pregnyl

Dobrý den, po užití postinoru jsem normálně menstruovala. tři týdny po konci...

Pregnyl

Dobrý den, dva dny před MS mi doktor píchl pregnyl kvůli cystě. MS se opozdila...

Pregnyl

Dobrý den, dva dny pře menstruací jsem byla na kontolej na gynekologii, jestli...

Pregnyl

Dobrý den, lékařkou mi byl naordinován 5.-9. den cyklu clostilbegyt. Dle ultrazvuku...

Pregnyl

Dobrý den, minulý týden ve čtvrtek, tj. 08.12. mi byl píchnut Pregnyl 4500j....

Pregnyl

Dobry den, od puberty trpim na fybroadenomy v prsu. Z duvodu komplikaci pri...

Pregnyl

Dobrý den, je možné, aby mi lékař předepsal Pregnyl a užívala ho sama? S aplikací...

Pregnyl a clostilbegyt

Dobrý den, chtěla bych znát Váš názor. Rok se snažíme o dítě (před rokem jsem...

Pregnyl a pozitivní TT

Dobry den,mam dotaz,jsem po injekci Pregnyl,nedalo mi to a test jsem si udelala...

Pregnyl, těhotenství, bolest břicha

Dobrý den, ráda bych se zeptala. 12.10. mi byl píchnut Pregnyl, jednotky bohužel...

Prehmatavanie semenikov

Dobry den, chcem sa opytat mam 20 rokov a raz mesacne si prehmatavam semeniky...

Prehozeny spanek

Dobry den, je mi 18 let. Minuly tyden jsem byl na brigade a delal 4 nocni po...

Prechod

Dobry den mam otazku je mi 44 let a mam nepravidelnou menstruaci v poslednich...

Prechod na antikoncepci

dobry den , mam prejit z antikoncepce lindynette na triquilar. chtela bych se...

Prechod na jine pilulky

Dobry den uživala jsem antikoncepci triquilar ,ted jsem dostala jinou tri-regol....

Prechod na jinou HA

Dobry den beru antikoncepci Triquilar a prechazim na antikoncepci lindynette20...

Prechod na luisea

dobrý den, chtěla bych se zeptat, brala jsem antikoncepci flaya a byla mi predepsana...

Prechod z Belary na Yaz

Dobry den. Prechazim z ha belary na ha yaz. Po dobrani posledni pilulky z ha...

Prechod z lindynette 20 na Lusienne

Dobry den.Dobrala jsem posledni prasek lindynette 20 v sobotu a udelala jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

HIV?


Panická porucha

Dobry den, tri roky jsem se lecila na panickou poruchu. Mela jsem dva roky Itakem...

Mastný průjem

Dobrý den, od Velikonoc, tedy už téměř 14 dnů trpím průjmem, který stále neodchází,...

Rozbor krve u praktické lékařky

Dobrý den, je mně 62 roků, 176/78 a na pravidelné preventivní prohlídce u své...

Dieta, hubnutí

Dobry den chtěla bych zhubnout pár kilo.chtěla jsem se zeptat zda je k večeři...

Světlé fleky na rukou

Dobrý den, na dlaních rukou pod kůži se mi nějakou dobu tvoří světlé fleky,...

Onychomykóza

Dobry den.nosim pouze nalakovane nehty v lete se o ne staram vice jak v zimě...

Ureaplasma a mykoplasma

Dobrý den, chci se zeptat jak jsem mohla dostat ureoplasmu a mykoplasmu. Od...

Dyshidrotický ekzém, pupínky na ruce

Dobrý den, již přes 7 měsíců mě trápí svědění pokožky. Nejprve mi bylo praktickým...

Vysazení Euthyroxu

Dobrý den, paní doktorko, do nedávna jsem užívala Euthyrox 50 3x týdně 1 tabletu...

Lupání a křupání v uchu


Pálivá bolest na hrudi

Dobrý den , je mi 21 let a asi 1mesic mě trápí hoření těla , pocení a bolesti...

Pálení konečníku

Dobrý deň, mám už dlho problém , ktorý ma trápny. Uz asi mesiac ma bolí keď...

St.p. TEP kolenního kloubu

Jsem dva a půl roku po endoprotéze kolenního kloubu. Asi po půl roce po operaci...

Oteklý a bolestivý nárt

Dobrý den, už několik dnů mě bolí na levé noze celý nárt a klouby prstů,ze začátku...

Krční páteř a bušení srdce

Dobrý den. Již nějakou dobu trpím na občasé bolesti krční páteře na pravé straně...

Operace hydrokély

mám zjištěnou hydrocelu lékařem a mám podstoupit operativní zákrok. Je tato...

Bielkovina a krv v moči v malom množstve a bez urologických príznakov je indikátorom akej choroby?

Dobrý deň, pán doktor. Mám 26 rokov, som žena, študentka a od januára (konkrétne...

Pocit na zvracení, motání hlavy, nechutenství, bolest nohou, slabost

Dobrý den, poslední dobou (cca měsíc) jsem začala trpět ranním pocitem na...

Pocit otekleho krku

Dobry den, stava se mi, ze mam pocit otekleho krku jakoby u mandlí obcas i nize...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×