Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pregnyl a tt

Gynekologie Nikola . 25.3.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli po třech týdnech od podání bude ještě pregnyl 10000 ovlivňovat těhotenský test? Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Nejvyšší plazmatické hladiny je dosaženo přibližně za 20 hodin,takže po 3 týdnech od podání test nijak neovlivní. Příjemný den

Související dotazy

Pregnyl a pozitivní TT
Dobry den,mam dotaz,jsem po injekci Pregnyl,nedalo...
Pregnyl
Dobrý den, je možné, aby mi lékař předepsal Pregnyl...
Pregnyl
Dobrý den, dva dny před MS mi doktor píchl pregnyl...
Pregnyl
Dobrý den, lékařkou mi byl naordinován 5.-9. den cyklu...
Pregnyl
Dobrý den, po užití postinoru jsem normálně menstruovala....
Pregnyl
Dobrý den, minulý týden ve čtvrtek, tj. 08.12. mi byl...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pregabalin a nežádoucí účinky

Dobrý den, psychiatr mě předepsal Pragiola 75 mg pro stálé deprese a třes organismu....

Pregnyl

Dobrý den, po užití postinoru jsem normálně menstruovala. tři týdny po konci...

Pregnyl

Dobrý den, dva dny před MS mi doktor píchl pregnyl kvůli cystě. MS se opozdila...

Pregnyl

Dobrý den, dva dny pře menstruací jsem byla na kontolej na gynekologii, jestli...

Pregnyl

Dobrý den, lékařkou mi byl naordinován 5.-9. den cyklu clostilbegyt. Dle ultrazvuku...

Pregnyl

Dobrý den, minulý týden ve čtvrtek, tj. 08.12. mi byl píchnut Pregnyl 4500j....

Pregnyl

Dobry den, od puberty trpim na fybroadenomy v prsu. Z duvodu komplikaci pri...

Pregnyl

Dobrý den, je možné, aby mi lékař předepsal Pregnyl a užívala ho sama? S aplikací...

Pregnyl a clostilbegyt

Dobrý den, chtěla bych znát Váš názor. Rok se snažíme o dítě (před rokem jsem...

Pregnyl a pozitivní TT

Dobry den,mam dotaz,jsem po injekci Pregnyl,nedalo mi to a test jsem si udelala...

Pregnyl, těhotenství, bolest břicha

Dobrý den, ráda bych se zeptala. 12.10. mi byl píchnut Pregnyl, jednotky bohužel...

Prehmatavanie semenikov

Dobry den, chcem sa opytat mam 20 rokov a raz mesacne si prehmatavam semeniky...

Prehozeny spanek

Dobry den, je mi 18 let. Minuly tyden jsem byl na brigade a delal 4 nocni po...

Prechod

Dobry den mam otazku je mi 44 let a mam nepravidelnou menstruaci v poslednich...

Prechod na antikoncepci

dobry den , mam prejit z antikoncepce lindynette na triquilar. chtela bych se...

Prechod na jine pilulky

Dobry den uživala jsem antikoncepci triquilar ,ted jsem dostala jinou tri-regol....

Prechod na jinou HA

Dobry den beru antikoncepci Triquilar a prechazim na antikoncepci lindynette20...

Prechod na luisea

dobrý den, chtěla bych se zeptat, brala jsem antikoncepci flaya a byla mi predepsana...

Prechod z Belary na Yaz

Dobry den. Prechazim z ha belary na ha yaz. Po dobrani posledni pilulky z ha...

Prechod z lindynette 20 na Lusienne

Dobry den.Dobrala jsem posledni prasek lindynette 20 v sobotu a udelala jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Rekonvalescence po zápalu plic


Bolestivá stydká kost

Dobrý den, jsem sportující člověk a začalo mě bolet v podbřišku v oblasti...

Život bez obou varlat


Obava z těhotenství


Polovina dospělých kuřáků má akné

Kromě nepěkně tmavé barvy a množství vrásek však cigaretový dým škodí naší pleti...

Genitální bradavičky

Dobrý den, chtela bych Vás poprosit o radu. Asi před měsícem jsem si našla na...

Bolest na levé straně žeber


Zvýšená teplota, bolest kloubů a svalů

Dobrý den, již 6. den trpím bolestí kloubů a svalů. Večer mívám zvýšené teploty...

Na co je Prednison


Recepty vhodné pro prevenci rakoviny tlustého střeva

Zajímá Vás, jak vařit sobě nebo svým blízkým pro prevenci rakoviny tlustého...

Distorze kotníku

Dobrý den, pane doktore. Před 10 dny jsem si vyvrkla kotník, byla mi diagnistikována...

Náhrada HA

Dobrý den. Je mi 26 let, HA užívám 10let na doporučení kožní lékařky kvůli těžké...

Očkování hexavakcína a prevenar schema 2+1

Dobrý den, dcera 16.měsíců ze zdravotních důvodů měla odloženo očkování hexavakcínou...

Dyshidróza, drobné puchýřky na ruce


Bolesti ucha v oblasti boltce


MUDr. Marek Kalenda

Ortopedická ambulance

Acifein v tehotenstvi


Bodnutí hmyzem



Štítná žláza je orgánem, o kterém nemusíme vůbec vědět, dokud pracuje tak, jak...

Panenská blána


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×