Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Přenos HPV

Urologie Pepa . 25.2.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěl byhc se zeptat na přenos HPV a jak můžu ohrozit přítelkyni .... ona je ve stádiu očkování proti rakovině děložního čípku a mi byla před pár měsící prokázaná HPV infekce tak se chci zeptat jestli můžem mít orální sex nebo co spolu můžem nebo nemůžem dělat předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Pokud máte prokázanou HPV infekci, není vhodný žádný sexuální kontakt ani orální. Jen s kondomem.

Související dotazy

Přenos HPV
Dobrý den, Chci se zeptat ohledne HPV viru. V 15letech...
Přenos HPV
Chtěl bych se ještě zeptat jestli se dá nějak přenést...
HPV
Dobrý den, je možné nakazit se HPV virem pouhým líbáním?...
Přenos HPV na koupališti
Dobrý den, snad se nezeptám hloupě, ale může se člověk...
HPV
Dobrý deň akú šancu ma 21 ročný človek na rakovinu...
HPV přenos
Dobrý den chtěl byhc se zeptat na přenos HPV všude...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přenos HIV a jiných pohl. nemocí

Dobrý den, už jste mi odepisovala, mám obrovský strach, podlamují se mi kolena,...

Přenos HIV a HEPATITIDY C

Dobrý den pani doktorko, jestli bude muj dotaz prilis naivni a hypochondricky,...

Přenos HIV líbáním

Dobrý den, přenáší se HIV líbáním ? I když mám v ústech aft ? Děkuji

Přenos HIV polibkem

Dobrý den, mám takový primitivní dotaz. Může se nemoc HIV přenášet i polibkem?...

Přenos HIV přes kondom

Krásný den. Mám dotaz ohledně přenosu HIV nebo jiné pohlavní nemoci při použití...

Přenos HIV při kojení

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je možné aby se žena nakazila HIV, když...

Přenos HIV při orálním styku

Dobrý den. Před týdnem jsem se nechal "jen" orálně od jedné ženy uspokojit až...

Přenos HIV při zubním ošetření

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké je riziko nákazy virem HIV u zubaře....

Přenos HIV slinami

Dobry den, před týdnem jsem se napil vody z 0.5l pet lahve a jeste predtim...

Přenos hiv, hepatitiy c

Dobry den, nasemu znamemu si kluk porezal nohu, byl odvezen na zesiti...pak...

Přenos HPV

Dobrý den, nedávno mi můj gynekolog oznámil nález infekce HPV v úplném začátku....

Přenos HPV

Dobrý den, letos v lednu mi bylo diagnostikováno CIN3, následovala operace....

Přenos HPV

Dobrý den, mám dotaz ohledně jedné věci, měl jsem nechráněný pohlavní styk s...

Přenos HPV

Dobrý den chtěl sem se vás zeptat na jednu věc ohledně přenosu viru způsobující...

Přenos HPV


Přenos HPV

Dobrý den, Chci se zeptat ohledne HPV viru. V 15letech jsem byla ockovana...

Přenos HPV na koupališti

Dobrý den, snad se nezeptám hloupě, ale může se člověk na koupališti, kde je...

Přenos HPV ručníky a prostěradly

rada bych se zeptala, je mozny prenos HPV rucniky, prosteradly, v bazene? pretrvava...

Přenos HPV viru

Dobry den, nevim jestli otázku dobre zformuluji. Mam mírně buněčné atipie a...

Přenos HSV 2

Lze přenést HSV2 i v latentnim stadiu (pokud zrovna neni vysev a akutni infekce)...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest pod žebry

Dobrý den,loni jsem mela zvýšené ALP na 3,19 jinak nic.Doktorka rekla,ze to...

Amitriptylin a léky na zácpu

Dobrý den, moje teta (47) trpí velmi silnými depresemi a jediné antidepresivum,...

Opomenutí pilulky

Dobrý den, užívám antikoncepci Lindynette 20 (21+7), užívám ji běžně okolo 16...

Roztroušená skleroza


Užívání antikoncepce a otěhotnění


Operace stenozy L5/6vlevo (II/2015

Dobrý den,jsem po operaci stenozy L5/6 vlevo(II/2015) pro neustálé bolesti v...

Rakovina mozku/míchy

Mám problém zezadu na hlavě mám malou bouli a nechce zmizet mám jí tam asi už...

Otok obličeje


Norethisteron

Dobrý den, chystám se začít užívat norethisteron, kvůli posunutí menstruace...

Průjem po dobrání AMOKSIKLAV 1g


Euthyrox a vliv na akné

Dobrý den, byla mi zjištěna snížená funkce štítné žlázy a předepsán euthyrox...

Skoliosa páteře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Dnes jsem dostala nález z RTG páteře Th a...

Boule/otok na vnitřní straně nohy vedle nártu a pod kotníkem

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Koncem prosince jsem byla na lyžích,...

Koleno

Dobrý den,jsem po MRI kolene.Mohl byste mi vysvětlit tento nález a doporučení...

Centrum zraku

Dobrý den, moje maminka má problém, že jí ráno (jednou i večer, ale opět po...

MUDr. Marie Zímová

Ordinace PL stomatologa

Leukemie -CML

Dobry den.Mužu žádat o invalidni duchod,když mám CML od záři tohoto roku marodim...

Točení hlavy vleže na zádech


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×