Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Přibírání po Omega 3

Praktické lékařství Michaela . 24.5.2013

Dobrý den je mi 16 let a moje lékařka mi zjistila vysoký cholesterol.jím zdravě,takže dietu držet nemám. Hodnotu mám 6,6 a lékařka mi odmítla dát prášky,že mám brát 2krát v týdnu vitamín Omega 3 mastné kyseliny.myslíte,že se to tím sníží? a nemusím se bát,že po tom budu přibírat na váze když je to 2krát v týdnu? moje sestra to brala denně a přibírala.děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, vždy je snaha snížit zvýšené tuky nejprve režimovými opatřeními. Přírůstek na váze k účinkům Omegy 3 nepatří, rybí tuk je naopak vhodný k redukci váhy.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně klíšťové encefalitidy

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přibírání na váze u kojence

Dobrý den, chtěla bych se zeptat:můj tříměsíční syn měl za posledních pět týdnů...

Přibírání na váze v dospívání

Je mi 14 let a měřím 151,5cm. Normálně vážím 55-56 kg, ale teď jsem najednou...

Přibírání na váze ve středním věku

Dobrý den, je mi 46 let a darovala jsem asi rok plazmu bez problémů jen trochu...

Přibírání na váze, chybějící menstruace

Dobrý den, v listopadu jsem po 10 letech přestala užívat HA z důvodů zdravotních...

Přibírání na váze, otok končetin

vse me boli,otykaji a krece v nohach nejvice od kontniku a nartu do holene,lytka,svedi...

Přibírání na váze.

Dobrý den, pane doktore. Můj dotaz se týká mé neustále vzrůstající váhy. V lednu...

Přibírání po antidepresivách

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli se po každých antidepresivách přibere...

Přibírání po antikoncepci


Přibírání po antikoncepci

Dobrý den, dostala jsem od svého lékaře na měsíc k užívání antikoncepci Jeanine...

Přibírání po liposukci

Dobrý den chci se zeptat a zároveň poradit co mám dělat když jsem byla v lednu...

Přibírání po Omega 3

Dobrý den je mi 16 let a moje lékařka mi zjistila vysoký cholesterol.jím zdravě,takže...

Přibírání po operaci

Dobrý den, v lednu 2013 jsem podstoupila operaci. Byla mi odstraněna děloha...

Přibírání po vysazení antikoncepce

Dobrý den, paní doktorko, již 10 let užívám antikoncepci Mercilon a posledních...

Přibírání po Zoloftu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné rapidní přibrání na váze...

Přibírání při injekční aplikaci inzulínu

Dobrý den. Mám dotaz ohledně mé babičky (62 let) má cukrovku asi už přes 10...

Přibírání při menstruaci

Dobrý den,měla bych takový dotaz je možné když mám menzes přibrat na váze?někdy...

Přibírání v 9. mesíci

Dobrý den, v 38. Tt jsem přibrala přes 2 kg za týden, doktorka se nad tím pozastavila,...

Přibírání v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 22tt a podařilo se mi přibrat jen 2 kg (před otěhotněním...

Přibírání v těhotenství

Dobrý den chtěla bych se zeptat po posledním porodu sem neshodila nic a nyní...

Přibírání váhy po lécích

Dobrý večer. Užívam pod dohľadom algeziologičky páleniu retard a teraz mi pridala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět močového měchýře


Těhotenství - kdy nejdříve se zjistí z moči


Velikost uzlin


Motání hlavy, bolest hlavy


Biologická léčka Juvenilní idiopatické artritídy


Zduření na krku u štítné žlázy


Krvácení při orgasmu


Zanet mandli


Hnisavá ložiska v krku


Pigmentové skvrny a Solárium


Petechie?


Problém


Lékypřed operací


Zdravá strava a odpočinek léčí. I rakovinu prsu


Odchlíplá dáseň po extrakci zubu


Krční pateř a zavrať


Pásový opar


Opary


PhDr. Ludmila Weinholdová

Klinická psychologie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×