Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Problém

Gynekologie Petra . 9.6.2012

Dobrý den... 1. května jsem užila postinor -2 v menstruačním krvácení. Tak po čtyřech týdnech jsem byla na preventivním vyšetření u gynekoložky, takže bych těhotná být neměla, kdy tam nic nenašla. Jenže už jsem to měla dávno dostat a ještě nic. Je to nejspíš o těch pár dnů posunuté tím postinorem, nebo? ... Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, zcela čerstvé těhotenství nemusí být viditelné na ultrazvuku, není tedy vyloučené, že jste těhotná. V první řadě tedy vylučte těhotenství. Případné poruchy menstruačního cyklu pak řeště se svou gynekoložkou. Několik málo dnů zpoždění však při vyloučené graviditě ještě nelze považovat za problém.

Související dotazy

Problém s močením
Dobrý den, Mám problém s močením. Mám ho ve svých...
Problém s erekcí
Dobry den. Procitam si stranky a pridavam se k dotazu...
Problém po sexu
Dobrý den, mám dva roky přítele, můj první sexuální...
Mám problém s erekcí
Dobrý den,delší dobu mám problém s erekcí.Při pohlavním...
Problém s ejakulací
Dobrý den, je mi 29 a mám dlouhodobý problém dosáhnout...
Problém s erekcí
Dobry den, mam problem..podstate muj partner (18let)...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Probiotika / antibiotika

Dobrý den, děkuji za rychlou odpověď, ještě mám ale dotaz ohledně užívání...

Probiotika a antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda probiotika Biopron ovlivňují účinek antikoncepce...

Probiotika po antibioticích

Dobry den, během dovolené měla dcera 7 let několik dní horečku, následně jsme...

Probiotika po warfarinu

Dobry den,rok jsem brala warfarin a chtěla bych zacit brat probiotika bez mlecne...

Probiotika po warfarinu

Dobry den,rok jsem užívala warfarin,chtela bych zacit užívat probiotika bez...

Probiotika používaná vnitřně

Dobrý den pane doktore, mám problém s sexuálním stykem, ale můj gynekolog po...

Probiotika v těhotenství

Dobrý den paní doktorko, chtěla jsem se jen zeptat, jestli můžu užívat ve 25tt...

Probiotika v těhotenství

Dobrý den, mám tři dotazy ohledně těhotenství. Jsem v 13+5.týdnu těhotenství...

Probiotika, užívat při antibioticích, nebo po nich?

Dobrý den! Dcera bohužel onemočněla a musí užívat antibiotika a její pediatrička...

Probiotka a průjem

Dobrý den,chtěla bych se zeptat ,jak dlouho člověk může užívat probiotika a...

Problém

Dobrý den vážení, S přítelkyní jsme to zkoušeli poprvé, oba panna a panic,...

Problem

Dobry den pane doktore muj pridel ma hrozne mali penis a varlata ma jako olivy...

Problém

Dobry den mam problém, mela jsem menstruaci 9.12-12.12. Pak mi přestala a 15-16...

Problém

Dobrý den, chtěla jsem se jen optat na takový problém co se mi vyskytl. je to...

Problém

dobrý chtěla jsem se zeptat asi pres rok mě někdy pobolíva v právem boku při...

Problém

Dobrý den, je mi 15 let a už asi před 2 rokama sem si nahmatal na varlatech...

Problém

Dobrý den,prosím o radu,s partnerem se dohadujeme,zda DANA slouží k tomu aby...

Problem

Zničoho nič sa mi to vyhodilo na penisi už mi aj stoho vytiekla nejaka biela...

Problem

Dobry den..mam takovy problem,ze kdyz mi penis stopoří tak mi nejde uplne ohrnout...

Problem

Dobrý jden je mi 16 let.... ješte jsem nemnel pohlavní styk ale mám obavy z...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest bederní páteře

Dobrý den, mám už asi půl roku bolesti bederní páteře, bolí mě spíše na pravé...

Celoživotní lupenka

Po celém těle vyzkoušeno několik lékařu v okolí bohužel bez úspěchu a za ty...

Otěhotnění den po skončení menstruace?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné otěhotnět 1 den po skončení...

Vznik Parkinsonovy nemoci

Jak vzniká parkinson

Dieta při onemocnění štítné žlázy


Bylinky a zdravé srdce

Názor na použití bylin při léčbě mnoha onemocnění se různí. Ani lékaři jejich...

Moje bolavá záda

Dobrý den Vážený pane doktore, žádám Vás o radu. Bolí mě záda v bederní části,...

Fialove rty

dobri den chtěla jsme se zepata ted par dnu ktere byly studene jsme nemochli...

Nevyléčitelná angína, antibiotika,


Poraněný nehet na noze

Dobrý den, Před 2 dny jsem si poranila nehet u palce na noze (rana softballovym...

Laserové operace očí

Nejen o laserových operacích očí hovořil v pravidelném pořadu U lékaře ve Studiu...

MUDr. Dagmar Galatíková

Odborný lékař interní a revmatologie

Klíště dokáže přežít v pračce i v mrazáku

Klíšťata existují na Zemi již více než 350 milionů let. V průběhu evoluce se...

Zlomenina krčku

Zlomenina krčku je přerušení souvislosti stehenní kosti, femuru, v místě...

Cysta na játrech a vaječníku


MUDr. Radovan Hranický

Praktický lékař pro dospělé

MUDr. Libor Winkler

Stomatologická ordinace

Zlomenina krčku mívá fatální následky. Proč ale tak často?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×