Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Protikvasinková dieta

Dieta Kamila . 26.8.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se při protiplísňové dietě smí jíst vejce, tofu, rostlinná mléka a celozrnné výrobky (mouka, kuskus, těstoviny apod.). Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

Vážená slečno Kamilo, základním požadavkem protiplísňové diety je vyloučení pokrmů z bílé mouky a pokrmů obsahujících cukr. Celozrnné výrobky lze konzumovat v omezené míře. Rostlinná mléka ani tofu mezi vyloučené potraviny nepatří. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Protikvasinková dieta
Dobrý den/večer. Měla bych dotaz ohledně protikvasinkové...
Protikvasinková dieta
Dobrý večer/den přeji,mám poslední dobou trapení s...
Dieta
Dobrý večer ,chtěl jsem se vas zeptat.Jsem ted před...
Dieta
Prodelal jsem dvakràt akutnì zànet slinivky s hospitalizaci...
Dieta
Dobrý den,prosim Vás chtěla bych se zeptat jsem rok...
Dieta
Dobrý den, mám dotaz ohledně stravy. Budu psát rychle,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Prothazin

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli má Prothazin vliv na snížení účinnosti...

Prothiaden

Dobrý den, jsem po porodu a beru Mirtazpain na noc a neuroly přes den.Žádné...

Prothiaden

Dobrý den, můj psychiatr je v lázních a nemám se n akoho obrátit.Beru večer...

Prothiaden

Dobrý den, před porodem jsem brala Asentru,ale při vysazení už mi po 3 měsících...

Prothiaden

Dobrý den, brávala jsem prothaden byl mi zaměněn za citalon, trochuse pmi přitížilo...

Prothiaden

Dobrý den, můj dotaz je čistě teoretický. Je mi 26let a již tři roky užívám...

Prothiaden

Dobrý den, asi měsíc mám bolesti v kloubu malíčku levé ruky, teď dva dny i...

Prothiaden 25


Prothiaden vs citalec

Dobrý den, na dráždivý tračník (průjmy) užívám Prothiaden 25mg R a V - dlouhodobě....

Protiklady tabletek

Dobry den, mohu se zeptat,zda kdyz beru pravidelne kazdy den doplnek stravy...

Protikvasinková dieta

Dobrý den/večer. Měla bych dotaz ohledně protikvasinkové diety. Již nějakou...

Protikvasinková dieta

Dobrý večer/den přeji,mám poslední dobou trapení s gynekologickymi problémy..jako...

Protikvasinková dieta

Dobrý den, chtěla bych držet protikvasinkovou dietu, protože mé tělo napadla...

Protikvasinková dieta

Dobrý den, chtěla bych držet protikvasinkovou dietu, protože mé tělo napadla...

Protikvasinková dieta

Dobrý den, chtěla bych držet protikvasinkovou dietu, protože mé tělo napadla...

Protikvasinkova dieta

Dobry den, chtela bych se zeptat co presne muzu jist a pit pri protikvasinkove...

Protikvasinková dieta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je normální, že po 3 týdnech na protikvasinkové...

Protilátky

Dobrý večer,jsem ve 13 týdnu těhotenství a v krevní testech mě vyšly špatně...

Protilátky

Dobrý den, při preventivní prohlídce u své doktorky jsem si nebyla jistá datumem...

Protilátky

dobrý den, mám zvýšené jaterní testy a tak mi lékařka udělala testy n infekce...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Brnění těla


Možnost těhotenství


Furunkl šourku

Dobry den chtela bych se zeptat manzel ma na levem varleti bouli vypadalo to...

Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle


Zapíchnutý střípek skleněný


Porucha erekce


Vyhřezlá plotýnka


Tlak v tříslech


Migréna a bolesti kloubů


Nestárnou vaše cévy příliš rychle? Nechte si zjistit jejich věk!


MUDr. Marie Rajmonová

Praktický lékař pro dospělé

5 potravin, díky kterým se z vaší imunity stane nedobytný hrad


Úhel penisu


MUDr. Marie Nestrojová

Praktický zubní lékař

MUDr. Ludmila Ošťádalová

Praktický lékař stomatolog

Boule pod hrudním košem


Artrodéza levého zápěstí


Hydrokéla


Kožní vyrážky


MUDr. Jana Posltová

Ordinace PL pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×