Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Průjem po antibiotiku

Trávení 21.2.2019

Dobrý den, prosím o radu. Před 3 týdny jsem dostala ATB Sumamed 500 na tři dny užívání. Po poslední užité tabletě jsem dostala křeče do břicha a průjem..Tyto křeče a průjem mám do teď, sním oběd a do půl hodiny se objeví křeče v břiše a průjem( ne úplně vodnatý ).Nechala jsem si udělat jaterní testy a pakreatické enzymy a vše v pořádku. Výtěr z rekta bez patologie, jen prý nemám osídlení ani zdravými bakteriemi...Ještě půjdu na sono břicha a vyšetření stolice na clostridie.Fibroskopie a kolonoskopie dělána loni z důvodu nedostatku železa, upraveno Maltofertem100.
Můžete mi, prosím, poradit co by to mohlo být?? Mám strach z onemocnění slinivky:-(. Ještě užívám Enterol a Biopron FORTE..
Děkuji. Monika

Související dotazy

Průjem
Dobrý den, již 3. den mě trápí průjem, první dva dny...
Antibiotika a průjem
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli antibiotika...
Průjem
Dobrý den je mi 23 let a uz asi cca tyden mam úplně...
Průjem
Dobrý den. Už delší dobu mám problém s bolestmi břicha....
Průjem
Dobrý den chtěl bych se zeptat. Po užití 15te pilulky...
Zánět močových cest a průjem
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám nyní zánět močových...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Průjem o kojence

Dítě 8 týdnů má týden vodnatou stolici asi 5krát denně,barva tmavě žlutá až...

Průjem po léčbě antibiotiky

DD., z důvodu silného kašle a chrapotu jsem od 1.12.2017 brala ATB Doxyhexal...

Průjem po alergii na penicilin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na dotaz ohledně trávících obtíží. 14 dní zpět...

Průjem po alkoholu


Průjem po alkoholu


Průjem po antibioticích - vysadit nebo ne

Dobrý den. Nedávno mi byl na bolest v krku předepsán Penbene 1 500 000 (využíváno...

Průjem po antibiotické terapii

Dobry den, na zanet delozniho cipku mi byl predepsan azitromycin mylan 500 mg....

Průjem po antibiotikách

Dobrý den paní doktorko. Bude to již 14 dni, co jsem dobrala antibiotika Klacid...

Průjem po antibiotikách

Dobrý den, minulý týden jsem užívala dvoje ATB /7dní/ na helicobacter pylori...

Průjem po antibiotiku

Dobrý den. Od pondělí mám průjem. První dny jsem měl i teploty(38°), celkovou...

Průjem po antikoncepci ?

Dobrý den paní doktorko,jsem 3 měsíce po porodu.Jelikož nekojím,tak mi má gynekoložka...

Průjem po ATB

Dobry den uzivam Klacid 500 jsou to jiz druha antinibiotika predtim jsem mela...

Průjem po atb terapii

Dobrý den. Mého muže 30let už 4 tydny trápí průjem. Před více jak měsícem bral...

Průjem po Augmentinu

Dobrý den, před třemi dny jsem dobrala atb Amoksiklav na zánět nosohltanu....

Průjem po císařském řezu

Dobrý den, jsem skoro 5 měsíců po císařském řezu, od porodu stále trpím na průjmy....

Prujem po cvičení


Průjem po cvičení břišního svalstva

Dobry den, rád bych se zeptal na škodlivost cvičení břišního svalstva, pokud...

Průjem po Dalacinu

Dobrý den, brala jsem atb. Dalacin na zánět VDN. Již po dvou dnech užívání jsem...

Průjem po dietní chybě na oslavě

Dobrý den, mam dotaz který bude obsáhlejší začnu úplně tim prvním. Měla jsem...

Průjem po dobrání AMOKSIKLAV 1g
