Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Průjem po pilulce II

Antikoncepce Martina 8.1.2013

Dobrý den,
reaguji na Vaší odpověď na můj první dotaz (viz. http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/prujem-po-pilulce-57932). Nepředpokládala jsem, že bych měla 7 denní pauzu vynechat a bohužel jsem s ní už začala. Pokud začnu prášky znovu užívat až za týden, po jaké době budou znovu 100 % účinné?
Děkuji za odpověď.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, zcela spolehlivě budete před otěhotněním chráněna po 7 dnech užívání antikoncepce.

Související dotazy

Průjem
Dobrý den chtěl bych se zeptat. Po užití 15te pilulky...
Průjem a antikoncepce
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat,.. beru antikoncepci...
Průjem
Dobrý den, již 3. den mě trápí průjem, první dva dny...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, dnes jsem v 5 ráno a 10 dopoledne měla průjem,...
Průjem po pilulce
Dobrý den, užívám hormonální antikoncepci Artizia....
Pilulka a průjem
Dobrý den, beru antikoncepci Ebelya první měsíc (21...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Průjem po léčbě antibiotiky

Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně mého zazivani po dobrani antibiotik....

Průjem po letroxu

Dobrý den.Pro potíže s menstruací jsem byla odeslána na endokrinologii.Zjištěna...

Průjem po mase

Dobrý den , předvčera jsme snědly s kamarády jídlo přiravené z plechovky sýrového...

Průjem po očkování

Dobrý den včera mě kvůli novemu zamestnani musela paní doktorka očkovat žloutenka...

Průjem po operaci slinivky

Dobrý den, jsem po operaci slinivky kde byl zhoubný nádor v hlavě slinivky....

Průjem po operaci střev

Dobrý den, byla jsem cca před půl rokem na laparoskopické operaci kýly, při...

Průjem po operaci žlučníku

Dobry den, jsem tyden po laparoskopicke operaci zlucniku. Hned po operaci jsem...

Průjem po orálním sexu

Dobrý den, Mám dlouhodobého partnera se kterým praktikuji orální sex. Potíž...

Průjem po pilulce

Dobrý den, užívám hormonální antikoncepci Artizia. Tento měsíc jsem vynechala...

Průjem po pilulce

Dobrý den, dnes jsem přibližně dvě hodiny po užítí HA (Artizia) měla jednorázovou...

Průjem po polknutí semene

Dobrý den, mám takový problém, že vždy po polknutí partnerova semene mám silný...

Průjem po porodu

Dobry den je mi 30 let pred 10 roky jsem prodelala operavi apces v leve panvi...

Průjem po porodu

Dobrý den, chci se zeptat, v lednu jsem rodila a od té doby mám třeba 4-5x týdně...

Průjem po požití lososa

Dobrý den, chtela jsem se zeptat. V neděli jsem jedla lososa(dle mého byl propečený...

Průjem po ránu

Dobrý den, prosím o radu poslední 14 dní jsem si všimla že každé ráno mám průjem...

Průjem po šumivém vitaminu C

Dobrý den, v zimním období jsem chtěla pro sebe udělat něco velmi pozitivního,...

Průjem po tataráku

Dobrý den, v úterý jsem měla tatarak(nevím, zda je to příčina), ale již ten...

Průjem po třešních

Máme vzrostlé třešně, a tak si každý večer k svačině dopřáváme mísu ovoce. Doma...

Průjem po užití HA

Dobrý den, užívám 3. rokem antikoncepci Belara. Užila jsem 17. tabletu v 19h...

Průjem po užívání antibiotik u 2letého dítěte

Dobrý den, můj dvou letý syn měl angínu, užíval Ospen. Cca po 5-ti dnech mu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bulka v ústech

Dobrý den, ráda bych se poradila. Na vnitřní straně spodního rtu mám maličkou...

Suchý dráždivý až dávivý kašel

Dobrý den, před 3 týdny jsem byla léčena antibiotiky Klacid. Nemoc byla doprovázena...

Protruze ploténky

Dobrý den. Měla bych dotaz ohledně výsledků mag.resonance. K paní doktorce jdu...

Baktéria clostridium difficale

Dobrý večer! Bol mi urobený výter z rekta. Doktor má pravdepodobne podozrenie...

Nepotvrzené těhotenství


Očkování proti rakovině děložního čípku

Chtěla jsem se zeptat, zdali je optimální aby se slečna starší 20 let nechala...

Oddálení menstruace

Dobrý den, bych oddálit ms mám ji dostat pristi tyden a bohužel se mi to nehodí...

Prosulpin a řízení vozidla

Dobrý den, mohu řídit auto když beru prosulpin50 mg 3x denně 1/2 tabletky...

Lék na oddálení menstruace a jeho preskripce


Nepříjemné vibrace břicha.

Dobrý den, když se dotknu pravé spodní části břicha tak pociťuji nepříjemné...

Obava z rakoviny děložního čípku


Podkožní bouličky na hlavě

Dobrý den, mám na hlavě tři bouličky, které mě nebolí.Bolí mě pouze ,když...

Píchání v hlavě

Dobrý den .už asi týden mi picha v hlavě těsně nad uchem .

Tlak a bolesti v podbřišku, nucení na močení

Dobrý večer,trápí mne tři dny tupá bolest a tlak v podbřišku,nucení na močení.Přesto...

Vysoké hodnoty ASLO

Přeji dobrý den. Chtěl bych se vás zeptat na váš názor ohledně mého problému...

Přenos viru HIV

Dobrý den, chci se zeptat, jak velké množství krve je "potřeba" k přenosu viru...

Zánět očního nervu

Dobrý den, můj problém začal "nevinně" od 2.března mě od rána začalo bolet...

Operace -močový měchýř spadl do pochvy

Mám v srpnu podstoupit operaci plastiku močového měchýře.z pochvy mě vylézá...

Zvětšená slezina

Dobry den, chtela bych se zeptat co muze způsobovat, ze muj syn (21 mes.) ma...

Bolest spánků

Dobrý den,trápí mě velmi silné bolesti ve spáncíh,které jsou velmi citlivé na...